Izvēle ir brīvība

4. aug 2012. 08:40

Es vienmēr stāvu ārpus pelēkā pūļa un ar to lepojos,jo tie kuri stāv šajā pelēkajā pūli nekad nebūs savdabīgi un nekad nebūs atšķirīgi,un nekad nebūs personības,jo vienmēr būs tie apkārtējie cilvēki, kuri noteiks visu kā darīt un ko nedarīt.
Vai tu stāvi ārpus pelēkā pūļa vai tajā iekšā?
Radošs cilvēks ir tas,kurš visu tiecas darīt ''nepareizi''.Tu nekad nebūsi radošs,ja iesi ''pareizo ceļu'',jo ''pareizais'' ceļš ir tas,kuru ir izdomājuši citi.

Atslegas vārdi: attiec0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 4. aug 2012. 13:27

...vīrieši- ar savu vienīgo pareizo individualitāti...- būt par harēma galveno....

Dzēsts profils 4. aug 2012. 13:26

...ar ko kurš var paspīdēt...sievietes te pārsvarā ar savām gaudu dziesmām....

Dzēsts profils 4. aug 2012. 13:23

...Tā ir tikai dzīve- cik trauksmaina tā bijusi un ir!
Nesaki, ka pelēkie nav atraduši savu Gaismu...- viņiem patīk tā- blāvā...sevī pašos.

Dzēsts profils 4. aug 2012. 13:19

" Nepareizi" vai " atšķirīgi" par katru cenu tiecas darīt ne jau radošs cilvēks, bet gan tads- kurš līdz kaulu smadzenēm baidās būt nepamanīts un  nenovērtēts.. Un tad tā ir personīgā spēle- nevis radošums un pārleucība.
Nespēt saskatīt apkārtesošajos cilvēkos ko krāsainu un interesantu, bet redzēt tikai fona pelēku masu- arī ar to nav ko īsti lepoties- tas rāda tikai to, ka personībai ir problēmas ar pašvērtējumu- ir vajadzīgs zemaks fons - uz kā varētu izcelties..
Patiesībā- mēs esam visi gana līdzīgi un katrs ar kaut ko mazliet atškiramies no apkārtējiem, ja to negrib vai nemāk saskatīt- kur nu vel - novērtēt- tad ir patiešām psiholoģiski grūti..

uz V. 4. aug 2012. 13:10

Nav nosodāms tas, kurš māk būt oriģināls. Pelēcība sastopāma tur, kur mūs nepieņem, atliek tik pieskaņoties taij.. Un, kad esi iekšā tajā, tad to tā vairs neuztveri, -savs vienmēr būs labāks. Atliek retorisks jautājums, vai vēlamies pielāgoties vai labāk tomēr nepazaudēt savu identitāti, cenšoties pieskaņoties? ...

max m. 4. aug 2012. 13:00

Ideja par radoshu personu protams ir laba,bet man kaut kà nepatiik,ka tik krasi nodali "peléko pûli",un "nepareizos",kàdi kritériji?
Es tik maksimàli varbût izteicos liidz 20 gadiem.
Tas "pelékums" ir driizàk redzams no tàlienes,pieejot tuvàk atklàsies daudz jauku kràsu gandriiz ikkatrà.

Dzēsts profils 4. aug 2012. 12:09

Dzēsts profils 4. aug 2012. 11:29

kurš ta ir definējis to vienīgo pareizo ceļu?
un kur būtu robeža starp radošumu un mērenu idiotismu?

Ineta L. 4. aug 2012. 09:22

Ja tā sadali, tad vairāk izskatās, ka ar redzi, tausti, dzirdi un citiem maņu orgāniem nav viss kārtībā, ka nevar saredzēt katrā indivīdā personību
Noteikumus cilvēks izgudrojis sensenos laikos, lai kā sociāla būtne spētu savā starpā komunicēt un izpausties tā, la neapdraudētu citus.

Autorizācija

Ienākt