Domājot par sevi

8. aug 2012. 19:34

Dažiem cilvēkiem pie mums šeit uz zemes varbūt nav lemts būt ilgi. Daži te ir tikai kā caurbraucot, var arī būt, ka viņi savu dzīvi dzīvo ātrāk par mums pārējiem. Viņiem šeit nemaz nevajag palikt simts gadu, lai piepildītu savu sūtību. Viņi to paveic ātri un uzreiz. Šie cilvēki mūsu dzīvē ienāk tikai īsi, lai mums kaut ko atnestu, kādu dāvanu, kādu atziņu, palīdzību, kuru mums tieši vajag, kaut ko – un tas ir iemesls, kāpēc viņi uz īsu brīdi, kā garāmejot, pie mums atnāk. Viņš tev kaut ko iemācīja - par mīlestību, par došanu, par to, cik svarīgs kāds cilvēks var būt, un tā bija dāvana tev. Viņš tev to iemācīja un tad atkal aizgāja. Varbūt viņam nevajadzēja ilgāk palikt, viņš taču savu sūtību piepildīja, un tad viņš bija brīvs tālākam ceļojumam, jo viņš bija ļoti sevišķa dvēsele. Bet dāvana tev paliek uz visiem laikiem.

Atslegas vārdi: dzīve38592

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Inta V. 9. aug 2012. 14:45

Iespējams arī tā.

Frēzija v. 8. aug 2012. 21:11

Tas ir pārāk sāpīgi, aiziet jaunam, atsakos to izprast un nedomāju, ka viņi paši izvēlētos to, kas notiek reizēm .......  :(

Vineta K. 8. aug 2012. 21:08

Tam tavam domugraudam varu piekrist.Jo nekas nenotiek vienkarsi tapat.

Dzēsts profils 8. aug 2012. 20:09

Dzēsts profils 8. aug 2012. 19:43

...tāds pats kā citi, vienīgi neizpratne paliek- itkā tas būtu īpašāks---sāp palicējiem....
Katru dienu kāds var aiziet, kāds atnākt...- cik un ko paveicis- cik paguva, tik jāpieņem kā pietiekošu no viņa.

Dzēsts profils 8. aug 2012. 19:41

Hmm, Tu laikam jau sevi esi domājis tās  sūtību izpildījušās dāvanas lomā?var jau būt arī tā... taču... ja Tu šito aiziesi un nodeklarēsi kādai māmiņai, kurs bērniņš  pāris dienas pēc piedzimšanas ir aizgājis uz varavīksnes otru malu--- šaubos gan vai viņa pievienosies tādam domugājienam..

Dzēsts profils 8. aug 2012. 19:38

Un tā dāvana bija bērni, kas cieš

Autorizācija

Ienākt