Kā Geoengineering ... ietekmē mūsu veselību

5. sep 2012. 23:40








Teksts - neapstrādāts google tulkojums:
Gadu desmitiem, valdības un zinātnieku visā pasaulē ir bijis noliedzot, ka pastāv atsevišķas operācijas, kuras (dažādu iemeslu dēļ) izmantot militāros lidaparātus izsmidzināt mūsu debesis ar ķīmiskiem toksīniem. Šādas operācijas bieži vien ir noraidīta kā sazvērestības teorijām, vai daudzos gadījumos interpretāciju par kondensācijas svītru (grīstēm). Valdības tiek tagad beidzot atzīstot, ka geoengineering ir realitāte, un paziņoja, ka, neskatoties negatīva ietekmē mūsu veselību, turpinās šīs darbības bezgalīgi.

Vai Geoengineering Iniciatīvas izmantota, lai paātrinātu, kad pandēmijas?

Tie esam aicināti chemtrails, izsmidzināšana no gaisa, aerosola emisijas, spalvu mākoņi, starp daudziem citiem noteikumiem. Lielākie ziņojumi nāk no Kanādas un ASV, bet tas notiek visā pasaulē, tostarp valstīs, piemēram, Francijā, Vācijā, Jaunzēlandē, Austrālijā, Amerikas starp daudziem citiem Karalistē. Ja tu dzīvo šajās valstīs, paskatieties virs jums, kā jūs redzēsiet tos kādā brīdī visu dienu vai nedēļu. Bieži vien šie sprauslas atstāt tikai bieza kušķis par taku vai tie atstāj garu līniju metās takas pāri visam debesīs. Vai viņi vēršas dzinējus off un? Un tik bieži? Un kāpēc "krustiņus", kas ir novērotas un dokumentēta visā pasaulē? Ir tūkstošiem fotogrāfijas tīmeklī no šiem modeļiem.
Federālā likumi gandrīz katras tautas uz zemes neļauj komerciālo lidmašīnu šķērsot trajektoriju tik ciešas un tik ātri. Šie sprauslas ir tāpēc zem militāro kontroli. Un ko par prizmatisko krāsām bieži novēroto rezultējošā aerosola nokausēt apgaismo ar saules? Ja dūmaka bija galvenokārt ūdens tvaiki, oglekļa monoksīds un nelielas summas ogļūdeņražu, Prizmatiskas krāsas būtu būtībā tāda pati kā varavīksne. Bet, tā vietā tā ir vai nu koši un zaļa vai plašas joslas oranžā un dzeltenā krāsā. Visi elementi, ar kuru palīdzību saules šķērso dod parakstu krāsu, kas ir pilnīgi unikāls uz šo elementu. Caur spektroskopijas smago metālu skaits ir izrādījusies arvien klāt mūsu elpojamā atmosfērā. Visi smagie metāli, kā jūs varat zināt, izraisīt demences simptomus, kas saistīti ar Alcheimera Syndrome.One mērķim, kas tagad labi dokumentētas saskaņā ar pētniekiem, ir manipulēt ar laika apstākļiem. Karstens Brandt, Vācijas meteorologs teikts, "Federālā armija ir manipulējot meteoroloģisko kartes."

Gada radara signālu traucējumus, ir galvenais mērķis teoretizē Mr Brandt intervijā. "Es biju pārsteigts, ka šis mākslīgais mākonis bija tik plaši izplatīta. Radara attēli ir apdullināšanu apsver nepieciešamās tonnas izkaisītos elementiem - lai arī, federālā armija apgalvo, ka tikai neliels daudzums materiāla tika pavairots. Militārās vadītāji apgalvo, ka izmantotie vielas nav kaitīgas. "

Johannes Remmel, Vācijas Zaļās partijas pārstāvis teikts, "valdībai ir jāsniedz paskaidrojumi par nenojauš iedzīvotājiem." Kaut radara sekošanas aizdomīgu lidmašīnu, Vācija Militārās tam izmanto viltotu satelītattēli slēpt savu darbību.

Tā Chemtrails ir tik izplatīta visā pasaulē, tas ir viegli izslēgt domu, ka tas ir tikai militārās veic darbības, lai traucē radara signālus kā daļu no sava veida urbt.

Šo ASV operāciju priekšgalā, šķiet, ASV Navy, kas sīkāk "Death in the Air: globalism, Terorisms un toksisko kaujas," Dr Len Horowitz. Daudzi valdības sargsuņi apgalvo globālo depopulācija, mērķtiecīgu samazināšana pasaules iedzīvotāju par divām trešdaļām, ir slepeni iemesls Chemtrail apsmidzināšanai.

Chemtrails atšķiras no parastajām grīstēm, jo ​​tie karājas debesīs stundām un bieži novēro tikt emitētas no lidmašīnām, kas lido krustām šķērsām maršrutus, kā rezultātā veidojas "X" un tīklveida modeļus debesīs. Chemtrails arī tieši ietekmēt lokalizēts laika, pagriežot skaidru zilas debesis uz miglaina sniegs.

Pagājušajā gadā, KSLA ziņas izmeklēšanā konstatēja, ka viela, kas samazinājās līdz zemes no augstkalnu Chemtrail satur augstu Bārija (6,8 ppm) un svina (8.2 ppm), kā arī nelieli citu ķīmisko skaitā arsēns, hroms, kadmiju, selēns un sudraba. No tiem visiem, bet viena ir metāli, daži ir toksiski, bet vairāki ir reti vai nekad atrast dabā. Pēdējo ziņu pārraide vērsta uz bārija, kurā tās pētījumi liecina ir KSLA atrodams Bārija līmeni savos paraugos līdz 6,8 ppm vai "kvalitātes zīme chemtrails." "Vairāk nekā sešas reizes toksisko līmeni, ko EPN."

KSLA arī lūdza Mark Ryan, direktors toksikoloģijas centra, par to Bārija ietekmi uz cilvēka ķermeni. Ryan komentēja, ka "īstermiņa iedarbība var radīt kaut ko no kuņģa uz sāpes krūtīs un ka ilgtermiņa iedarbība izraisa asinsspiediena problēmas." Toksikoloģijas centra tālāk ziņoja, ka ilgtermiņa iedarbību, kā ar jebkuru kaitīgu vielu, veicinātu vājina imūnsistēmu, kuru daudzi spekulēt ir mērķis šādu mākslīgo ķīmisko takas.

Bārija oksīds ir apgriezti līdz vairākkārt kā piesārņotāja no aizdomas geoengineering eksperimentiem.

Bārijs izraisa astmu, kura ir sasniegusi epidēmijas apmērus visā pasaulē. Tas ir arī spēcīgs imūnsistēmas nomākšanas. Jo bārija raktuvju strādnieki visiem ir tas, ko sauc baritosis, īpaša veida astma, kas pārsteidzoši ir sliktāks par nedēļas nogalē, kad viņi nav raktuvēs darba. Tā kļūst labāk, ja viņi atgriežas darbā. Vai jūs arī saprast, ka mums ir gripas sezona katru gadu, un ka tā var ilgt vairāk nekā 8 līdz 9 mēnešiem? Alerģiju biežums ir palielinājies tik daudz, ka farmācijas uzņēmumu peļņa ir trīskāršojusies viņu alerģijas zāles, un tas var būt tikai sakritība, ka tie, kas peļņas kāpums arī spogulis pieaugumu aerosola darbībām, kuras tā īsti sākās rudenī 1998.

Laika grozīšana var negatīvi ietekmēt lauksaimniecības kultūrām un ūdens apgādi. Ja laika apstākļi ir mainījušies vienā valsts, reģiona vai novada tas var būt smagas sekas citā reģionā, valsts vai novada. Un kurš gatavojas lemt, kāda veida laika modifikācijas eksperimentu un kas ir tas iegūs vai negatīvi ietekmē Mākslīgais laika modifikācija var ietekmēt mūs visus, samazinot ūdens krājumus, mainot lauksaimniecības kultūraugu audzēšanas ciklu, samazinot kultūraugu audzēšanu, un ūdens pieejamība.? Tā kā lielākā daļa eksperimentālo laika modifikācijas programmas izmanto ķimikālijas nonāk atmosfērā sabiedrība varētu tikt pakļauts arvien toksiskas vai nezināmu vielu, kas varētu negatīvi ietekmēt lauksaimniecības kultūru un koki.

Globālās blāvums un noturīgas chemtrails, kas ražo mākslīgo mākoņi var būt nopietnas sekas uz augkopības. Nesen kukurūzas ražas pētījums Illinois rāda, ka mākoņu segas samazina kukurūzas ražai, bet tiešas saules gaismas palielina ražošanu. Turklāt, palielinot mākslīgām mākoņi var samazināt efektivitāti saules paneļiem.

1. Vismaz daļa no aerosola projekta tika nosaukta operāciju Cloverleaf, 7, iespējams, sakarā ar tās daudzpusīgu darbību, kas ietver: laika izmaiņām, militārās, Kosmosa ieroču attīstību, ozona un globālās sasilšanas pētniecību plus bioloģisko ieroču un noteikšanas testu.

2. Dempings tonnas daļiņu no lidmašīnas ir ģeo-inženierijas mūsu planētas atmosfērā par augsti uzlādētu, elektrību vadoša plazmas noderīgs militārā projects.8 gaisu mēs elpojam ir piekrauta ar azbestu izmēra sintētiskajām šķiedrām un toksiskie metāli, tostarp bārija sāļi, alumīnija , un ziņots, thorium.9 radioaktīvie Šie materiāli darbojas kā elektrolīti, lai uzlabotu vadītspēju militāro radaru un radio waves.10 indīgiem par nominālvērtību ar arsēnu un pierādīts nomācošas no cilvēka imūnsistēmas, 11 atmosfēras bārija vājina cilvēka muskuļus, tostarp heart.12 Inhalējamais alumīnija iet tieši uz smadzenēm un medicīnas speciālisti apstiprina, ka tas izraisa oksidatīvo stresu laikā smadzeņu audi, kā rezultātā veidojas Alcheimera piemēram tangles.13 neurofibrillary radioaktīvo toriju ir zināms, var izraisīt leikēmiju un citas cancers.14

3. Tikai neliela daļa militāristu atmosfēras modifikācija projekti ir redzami skaidrs. Ko mēs nevaram redzēt, ir vienlīdz bīstami. Jonosfēras, zeme un tās iedzīvotāji ir pastāvīgi bombarded ar augstas frekvences mikroviļņi izmanto, lai manipulētu uzlādētu atmosfēru laika izmaiņām, informācijas vākšana un par tektonisko (zemestrīce ražotājuzņēmums) weaponry.15 Neatkarīgā Chemtrail pētnieks Klifords Carnicom apliecina, ka mēs arī pastāvīgi pakļauti līdz ļoti zemām elektromagnētisko frekvences (ELF) pulsing pie 4 Hertz dalās, biežumu zināmajiem pamatīgi ietekmē cilvēka bioloģisko un psihisko functioning.16

4. Ir labi dokumentēts bioloģisko komponentu pastāvīgi notiekošajām atmosfēras pētījumu, kurā valstis un reģioni zagšus inokulē izmantojot speciāli izstrādātas piegādes sistēmu ar kombinācijām vīrusiem, baktērijām, sēnītēm, mikoplazmu, izžuvis asins šūnu un eksotisko bioloģisko marķieru lai testmasters varētu novērtēt cilvēku , dzīvnieku un augu response.17

5. Multi-organizatoriskā monolīts izdarīšanā šīm bioloģiski Chem projektus pret cilvēci ietver ASV Aizsardzības departamenta (DoD) un tās pētniecības roku DARPA, plus Energy (DOE) departaments ar savu milzīgo tīkla valstu laboratorijām un universitātēm. Privāti aizsardzības līgumslēdzējiem un farmācijas uzņēmumi ir smagi involved.18 sadarbojošos valdību citu tautu un, iespējams, daži ANO aģentūras ir līdzdalībniece, jo aerosola projekti ir globāls mērogs.

Saite:
http://www.geoengineeringwatch.org/chemtrails-aerosol-and-electromagnetic-weapons-in-the-age-of-nuclear-war/

Atslegas vārdi: dzīve38593, attiecības38696, cilvēki682, politika3025, bērni71

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 6. sep 2012. 11:00

Izbeidz,pietiek jau paskatīties mūsu panorāmu,lai garastāvoklis būtu sagandēts uz visu mēnesi.Ja vēlies kā Dons Kihots karot ar vējdzirnavām,es tavs Snčo Pansa nebūšu.Man patīk priecāties par dzīvi,nevis mklēt tajā bubuļus.Ja gribas par ko baidīties, var vienmēr var atrast,pat no mājām nav jāiziet.

Vasilijs P. 6. sep 2012. 07:45

Nevaru spriest-darbojos pie X Failing programmaturas...Atraitnis.

Autorizācija

Ienākt