Bagātība

20. sep 2012. 07:20

Mums tik daudz pieder, cik mēs paši ar savām rokām varam nopelnīt, paši ar savu garu uzcelt, paši ar savu prātu izgudrot, paši izdāvāt un beidzot – paši savā sirdī izturēt. Pazuduši esam, ja gaidām, lai citi mūs celtu, atzītu, stiprinātu, aizstāvētu un aplaimotu.

Pat bagātie ir izslāpuši pēc mīlestības un tuvākā rūpēm, viņiem svarīgi būt vajadzīgiem, un kāds, kuru varētu saukt par savējo.

Pat bagātie ir izslāpuši pēc mīlestības un tuvākā rūpēm, viņiem svarīgi būt vajadzīgiem, un kāds, kuru varētu saukt par savējo.

Stipro no vājā atšķir spēja dot to, ko pats velti ilgojies saņemt. Nevis sakrātā manta liecina par bagātību, bet spēja sakrāto izdāvināt.

Pasaulē ir saujiņa ļaužu, kurus nauda nevar samaitāt, un mēs, protams, piederam pie to skaita.

Atslegas vārdi: dzive - darbs4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 20. sep 2012. 15:53

sievietei vajag,lai viņu sargā ...! Pa lielam,tā ir visa atšķirība!

Nauris N. 20. sep 2012. 12:50

Bagātība iedalāma garīgajās un materiālajās kategorijās .Cilvēka eksistencei nepieciešamas abas .Ja pirmajai nav ierobežojumu , tad otro gan jāpiesargās pārvērst par māniju , no kuras kļūst atkarīgs .

Dzēsts profils 20. sep 2012. 10:41

un malači miljonāri, ka nevienu latiņu JUMS nedod---tikai vidējai statistikai...
Kā patīk tos nicināt...lai Tādiem vēl ko dotu   : ...kā tikai mēslu daršas, lai savās kūtīs Zeltu mēžat....un mācaties izaudzēt Labību

Laima V. 20. sep 2012. 09:48

Viss pašu rokās , gan pelnīšana , gan krāšana , gan citam dāvāšana ! Tikai ja dari , no sirds to dari , tad arī viss izdosies

Elitá K. 20. sep 2012. 08:49

Nav nelgam lielaaka prieka dziivee-kaa iespljaut labveelim sejaa! un tagad jaadomaa-vai paliidzeet,vai dot?????,ja sanjem to kaa dziives normu un veel par lohu uzskata....

Gunars s. 20. sep 2012. 07:39

      Ir kampēji kuri neapturami savā rijībā,no tiem negaidi pilnīgi neko,visu iztukšos,pievāks nevienam nepalīdzēs un čīkstēs !    

Autorizācija

Ienākt