Informācija visiem (i. daļa)

13. okt 2012. 11:10

Drīzumā būs pieejams normāli iztulkots teksts latviešu valodā, bet pagaidām jāizloba galvenā doma no Googles piedāvātā tulkojuma:

http://globalskywatch.com
http://globalskywatch.com/chemtrail-illness.html
___________________________________________________
Simptomi, kas saistīti ar Chemtrails
Pēc ir simptomi parasti saistīti ar chemtrails:
Nogurums
Galvassāpes
Sinusa sāpes
Muskuļu sāpes
Locītavu sāpes
Biežāk krekinga locītavas
Depresija
Bezmiegs
Nemiers
Dusmas jautājumi
Nespēja koncentrēties
Looping domas vai dziesmas
Sāļa-metāliska garša ar gaisu
Ķīmisko garšu gaisā
Pietūkums / iekaisumu
Zvanīšana ausīs
Izmaiņas redzi
Tuvu vai tālredzības
Augšējo elpceļu infekcijas
Paaugstināts asinsspiediens
Paātrināta sirdsdarbība
Sirds sāpes
Izlaižot sirdsdarbība
Elpas trūkums
Līdzsvara zudums
Tumšos lokus zem acīm
Sāpes vēderā
Bieža saslimšana
Grūtības panākt dziļu miegu
Spilgts vai nemiera sapņi
Šie simptomi tiek pieredzējuši ar strauji pieaugošo skaitu cilvēku visā pasaulē. Tie parasti tiek saistīts ar izskatu chemtrails.
Lielākā daļa no šiem simptomiem parasti tiek saistīts ar dzīvsudraba saindēšanās . Daži citi priekšmeti ir saistīti ar alumīnija un bārija toksicitāti.
Chemtrails ir burtiski vakcinācijas no debesīm.
Turpmākajās sadaļās uzskaitīt dažādus Chemtrail veidus esmu sastapies iedalītas pēc garša un smarža :
Sāļš metālika Tips:
Dzelzs Tips
Drywall putekļi Tips
Acetons Tips
Purva ūdens sastāvs
Farmācijas Tips
Sēra Tips
Skarbs metālika Tips
Metālika ķīmisku
Pesticīdu veids
Ņemiet vērā, ka lielāko daļu laika, vairāk nekā viena Chemtrail veids ir izsmidzināts tajā pašā vispārējā laikā padarot to nedaudz grūtāk atšķirt savus atribūtus. Tomēr, pievēršot uzmanību vairāk nekā laika periodā, tas ir kļuvis iespējams izolēt atribūtus katram tipam.
Chemtrail veidi:
Sāļš metālika Tips
Pārskats

Šis ir pirmais Chemtrail veids, kas man radās. Par pirmajiem vairākus mēnešus smidzināšanas, tas bija praktiski vienīgais izmantotais tips. Visā pirmajos 3 gados izsmidzināšanas (2005 - 2008), citi Chemtrail veidiem tika ieviesta, bet sāļš-metālika tipa palika ļoti plaši izmanto tipa, bet tika izmantots daudz biežāk pavasarī un vasarā. Viņi sāka izsmidzinot dienā uz paredzamu grafiku, kamēr es dzīvoju Jamestown, New York 2005. Man bija mājas biroja logu, kas izskatījās pār Jamestown un sniedza dāsnu skatu uz debesīm, tad, kad chemtrails sāka jāizsmidzina, es pamanīju uzreiz.
Par pirmās pāris mēnešiem, viņi sāka smidzināšanas katru pēcpusdienu plkst 3 PM. Viņi turpināja smidzināšanas stipri līdz 7 pm pēc kura sprauslas visi pēkšņi atstāja telpu. Ja debesis bija skaidras, tā kļuva apmācies ar laiku tie tika pabeigti. Tas bija acīmredzami skaidrs, ka izsmidzināšana izraisīja apmācies debesis. Es noskatījos to darīt vairākus mēnešus.
Es aicinu šo veida Chemtrail "sāļš Metallic", jo tas ir sāļa garša seko atsevišķu metāla pēcgaršu. Šis Chemtrail veids ir viens no nedaudzajiem, kas praktiski nav smakas un nedeg manas sinusiem.
No 2010 vēlāk, šis Chemtrail veids ir izsmidzināts retāk nekā citu veidu, bet, kad tas tiek izmantots, tas gandrīz vienmēr ir pavasarī un vasarā. Tas ir tagad reti izmanto rudenī un ziemā. To iesmidzina īpaši smags dienās ka sniega kušanas. Varbūt man vajadzētu teikt, sniegs kūst daudz vairāk par dienām, ka šis Chemtrail veids ir apsmidzina. Vai ir iespējams, ka ledāju kušana, kas bieži tiek izmantoti kā pierādījumi, lai atbalstītu globālo sasilšanu piekrāpt-kūst, jo tās tiek apsmidzina ar sāļš Metallic Chemtrail veidu?
Izskats

Tāpat kā lielākā daļa Chemtrail veidu, šis veids sākotnēji tika saistīta ar gariem, noturīgiem spalviņas, bet galu galā kļuva saistīti ar īsām nenoturīgs spalviņas . Plūme izmērs tiešām nav nozīmes. Saturs ir tāds pats. Ar spalviņas parādās balti, tāpat kā citi Chemtrail veidiem.
Kompozīcija

Agri geoengineering literatūra paziņoja, ka jūras ūdens varētu izsmidzināt gaisā, lai nodrošinātu vienkāršu un lēts veids, nevis novērst globālo sasilšanu.
Jo mēs zinām, ka globālā sasilšana ir politiska mīts (meli veicināja panākt politisko programmu), un mēs zinām, ka iedzīvotāju kontrole ir viens no galvenajiem mērķiem chemtrails, mēs varam secināt, ka jūras ūdens būtu efektīva, lai sasniegtu savus mērķus, jo sāls jūras ūdenī būs pazudināt augsni noved pie pārtikas krīzi izraisījusi masveida iedzīvotāju skaita samazināšanās.
Sāļš Metāliskas chemtrails tiešām ir sāļa garša, bet viņiem ir arī metāliska garša, kas nav raksturīga jūras ūdenī (es zinu, ko jūras ūdens garšo jo es peldējās tajā gadu desmitiem). Mans labākais minējums ir, ka šis metāls ir bārija, jo tas rada sāpes vēderā un imūnsistēmas nomākumu, kas ir gan izraisa bārija iedarbību.
Ietekme uz veselību

"Sāļais metālika" Chemtrail ir spēcīga žāvēšanas efektu. Pirmajos vairāku mēnešu regulāru izsmidzināšanas, es pamodos no rīta ar acīm tik sauss, ka es nevarēju atvērt. Ja es mēģināju grūti pietiekami, mans plakstiņi pēkšņi nāk no otra, un nokasīt pret manu acu un izraisīt sāpes, kas ilga stundu.
Šajā laikā es biju spiests maigi masē manas aizvērtas acis uz pāris minūtes pēc pamošanās, lai radītu pietiekami daudz mitruma, lai atvērtu tos bez sāpēm.
Ja jūs lasīt manu Chemtrail stāstu , es paskaidrot, ka, šajā laikā, bija ļoti bieži Commercials par sausas acis (un pelējuma atveseļošana) tiek spēlēta uz visiem plašsaziņas līdzekļiem. Šie reklāmas parādījās gandrīz katrā reklāmas pauzes, ka es redzēju.
Personas aizsardzība

Sākotnēji "sāļš metālika" bija visbiežāk Chemtrail veids līdz šim, un šajā laikā man bija daudz eksperimentu, lai mēģinātu aizsargāt sevi.
Es pirmo reizi atklāja, ka simptomi un šī Chemtrail veida garša tiek pārtraukta ar ūdeni. Es atklāju nejauši. Kad es biju dušā, sāļa-metāliska garša pazuda un mana simptomi izzuda dažu minūšu laikā. Es runāju ar vairākiem cilvēkiem, kuri ziņoja identiskas pieredzi.
Jo tas ir grūti atrast ūdens bāzes gaisa attīrītājs, kas ir pieejamas, es ķērās pie ēkas mana . Konceptuāli, tas bija mazs, pārnēsājamiem duša kas bija gaisu pūš caur to. Tā strādāja diezgan labi, lai atbrīvotos no sāļš-metallic Chemtrail veidu no gaisa, bet negatīvie ir tas, ka pievienots daudz mitruma ar gaisu.
Es beidzot mēģināju mitrināšanas washcloth un nodot to pār manu degunu un muti un elpošana caur to. Tā strādāja ļoti labi un izņemt aptuveni 80% līdz 90% no sāļš-metāliska garša no gaisa.
Lai saglabātu washcloth pār manu seju uz ilgu laiku, es iegādājās gleznotāji masku no Home Depot un nodot slapjš washcloth starp to un manu seju. Man dažus pilienus kanēļa eļļa un piparmētru eļļu par out vērstā pusē izmazgāt drēbes (puse nav vērsta mana āda), lai nogalinātu baktērijas, pelējuma sēnītes, un sēnītēm, kuras ir plaši ziņots, ka sastāvdaļa kādu Chemtrail veidiem.
Man ir bijis, izmantojot mitru masku gadiem, un konstatēja, ka tā darbojas ļoti labi dažiem Chemtrail veidiem. Tas ir vienīgais lielākais iemesls, kāpēc es esmu bijusi iespēja darboties laikā izsmidzināšanas (kas ir visu laiku tagad).

Dzelzs Tips

Pārskats

Par visilgāko laiku es nevarēju noteikt garšu šī Chemtrail veida, bet beidzot tas skāra mani. Tas garšo kā ūdens no sarūsējis caurules: dzelzs. Ir arī citi elementi garšu, kā arī. Piemēram, tā satur arī trulu, metāliska garša. Tas ietver arī smalks vēl skarbs sāļa garša.
Es esmu iepazinies ar garšu asinīs, jo, kad man bija dzīvsudrabs toksisks, es izmantoti, lai sasmalcina mani zobi tik grūti manā gulēt ( Bruksisms ), ka es varētu pamosties ar asinīm manā mutē.
Pēc manas amalgamas pildījumi tika izņemti (jūlijā 2000), visas manas problēmas pazuda , lielākā daļa no tiem nakti. Ja chemtrails sākās manā pilsētā 2005.gada novembrī, visas manas dzīvsudraba simptomi atgriezās kopā ar dažiem citiem simptomiem. Zobi slīpēšanā arī atgriezās tik daudz, ka es bojāti 2 zobus un attīstīta abscesu katru zobu. Es izmantoti Krustnagliņu eļļa nogalināt sāpes uzreiz un Indijas rieksti, lai nogalinātu baktērijas pie pamatnes abscess (The Indijas rieksti nogalināti infekciju un novērst pietūkumu pēc 24 stundām.). Man tagad nav vairāk iekaisumu un ir izstrādājuši miega metodes, lai saglabātu zobu slīpēšanas līdz minimumam, un tas viss tāpēc, chemtrails.
Parasti tas Chemtrail veida garšo ļoti līdzīgi dzelzs, kas arī garšo tāpat kā asinis. Ir bijis daudz runāt, un daži pierādījumi, ka atrasts cilvēka sarkanās asins šūnas chemtrails (sarkano asins šūnas ir sarkanā, jo dzelzs oksīda tie satur. Dzelzs oksīds ir rūsa.) Kopā ar fermentiem DNS splicing. Man nav pētījusi šo nepietiek, lai spriestu par to derīgumu, bet tas ir interesanti, ka šis Chemtrail veida garšo asinis.
Šis Chemtrail tipa praktiski nav smakas, bet tas izraisa manas blakusdobumu degt un kļūt pietūkušas. Tas ļāva man iegūt dažas miega laikā šī veida izsmidzināšanas ar elpošanu caur manu degunu, cik vien iespējams, kamēr tas nav pietūkušas pilnībā slēgtas (kas bieži vien ir).
Dzelzs tips Chemtrail bieži apsmidzina kopā ar acetonu tipa Chemtrail. Šis maisījums palielina rezultātā simptomi dramatiski.
Izskats

Šis Chemtrail tipa parādās kā vairumam citu, īslaicīgas, nenoturīgs spalviņas, un dažreiz, gariem, noturīgo spalviņas.
Kompozīcija

Kā minēts iepriekš, šis Chemtrail veida var satur dzelzi. Kā minēts turpmāk, tā var būt arī bārija.
Ietekme uz veselību

Šis Chemtrail tips izraisa dažādas simptomu mani ieskaitot iekaisuma rezultātā muskuļu sāpes, sirds iekaisumu un sāpes, galvassāpes, nogurums, asas sāpes locītavās un spazmas, cracking locītavas, smadzeņu migla, acu gļotādas, stīvums muskuļos, un vairāk.
Šis Chemtrail tips arī izraisa smagu un pēkšņi imūnsistēmas nomākumu. Bārijs arī izraisa dramatisku imūnsistēmas nomākumu, tāpēc varbūt tas Chemtrail veids satur bārija. Žāvēšanas ietekme šo Chemtrail veida arī norāda uz klātbūtni bārija sāļi.
Personas aizsardzība

Dzelzs tips Chemtrail var galvenokārt bloķēts izmantojot standarta mitru masku .
Es izmantoju divkāršu washcloths-2 washcloths slāni salocīts divreiz par kopējo summu 8 slāņiem auduma. Ja izsmidzināšana ir smags, slapjš maska ​​būs pagriezts ik pēc 10 līdz 15 minūtēm, jo ​​tas strauji kļūst suturated. Kad tas ir piesātināts, tā vairs bloķē garšu. Pagriežot audums ļauj elpa caur daļu, kas vēl nav izmantots. Tas pagarina dzīvi manā arsenālā washcloths.
Svaigi washcloth bloķēs aptuveni 80% no garšu dzelzs tipa Chemtrail un atvieglos simptomus aptuveni 30% līdz 50%. Skaidrs, ka izraisītās simptomi nav lineāri proporcionāls intensitāti garšu. Man ir konstatēts, ka slapināšana ārējā washcloth ar sālsūdeni palīdz bloķēt gludekli garšas un simptomi-nedaudz efektīvāk. Jūs, iespējams, nevēlaties izmantot sālsūdeni par washcloth, kas ir pret jūsu ādu, jo tas var izžūt vai kairināt ādu.
Drywall putekļi Tips

Pārskats

Drywall Putekļu veids ir tā nosaukts, jo tā garša ir līdzīga Drywall putekļi, kas ir alumīnija-savītas putekļi, kas uzkrājas gaisā telpā, kurā Drywall tiek izgriezts un karājās. Galvenā daļa no Drywall satur alumīniju.
Šī ķīmiskā aerosola veida ir ļoti viegla "pastveida" garšu, ka daži nav jutīgi cilvēki, šķiet, lai varētu atklāt. Šis tips ir praktiski nav smakas. Tā tomēr, izveidot sajūta par atrašanos putekļainās telpā. Es varētu justies šo sajūtu par manu mēli, jo manu kaklu, un manā blakusdobumos. Jau pēc pāris minūtēm elpošanas šāda veida, es ievēroju, ka mana mute un deguns kļūst sausa.
Izskats

Kā ar lielāko Chemtrail veidu, Drywall Dust chemtrails notikt gan ar gariem, noturīgo chemtrails vai īss, nenoturīgs chemtrails. Tie ir viegls un, šķiet, ir ļoti pārdomāta.
Kompozīcija

Drywall satur daudz alumīnija. Tas Chemtrail tips var saturēt arī alumīniju, gan tās "uzblīdis" konsistence var norādīt, ka kaut kas cits ir klāt, kā arī.
Ietekme uz veselību

Dominējošās ietekme uz veselību šajā Chemtrail veida ir acu gļotas un iekaisumu. Kopumā tas rada mazāk smagas veselības sekas, ja vien tas ir ārkārtīgi smags. Šajos gadījumos, tas izraisa iekaisumu manā sirdī un apgrūtināta elpošana. Es bieži awoken ar smago Drywall Dust chemtrails un atklāju sevi gandrīz gasping elpa un mana sirds sitas ļoti ātri un daudz sāpes.
Personas aizsardzība

Slapjš maska ​​ir diezgan efektīvs pret šo Chemtrail veida. Mans simptomi izzuduši dramatiski, izmantojot mitru masku, kad tikai šis Chemtrail veids ir klāt.
Nav pārsteidzoši, mans slapjš maska ​​izžūst ātri, ja šis Chemtrail veids ir sastopams gaisā, bet to var ātri izskalotas, samitrinātu un izmantot atkārtoti.
Acetons Tips

Pārskats

Acetons ir ļoti identificējamu smarža, ka lielākā daļa cilvēku var atzīt par nagu lakas noņēmēju. Acetons tvaiki gaisā ir mēle-sajūta kā mentola vai eikalipta, bet garša ir daudz ķīmisko līdzīgi.
Es aicinu šo Chemtrail tips "acetonu", jo tas, ko tas smaržo un garšo man. Es neesmu pārliecināts, ka tas Chemtrail veids satur acetonu, bet tas ir interesanti, ka daudz pētījumu ir darīts iepriekšējās desmitgadēs, ko ASV valdība, kas attiecas uz pārvietošanās un acetona transportam atmosfērā.
Acetons Chemtrail tips parasti apsmidzina kopā ar "Dzelzs" tipa, kā arī citu veidu. Līdz 2012 vidum, acetons tipa bija klāt gaisā gandrīz nepārtraukti, un, lai gan tas ir parasti sajaukt ar citiem veidiem, tas ir kļuvis biežāk smidzina veids.
Izskats

Saule suņi-lielās magenta-yellow-oranžs Halos, kas parādās ap saules tikai tad, kad Acetons tips Chemtrail ir gaisā. Tas ir arī taisnība par "daudzkārtējās saule" ilūziju, ka ir novērots daudzās valstīs, un redzēt daudzās YouTube video.
Pēdējos gados ir bijis dramatisks pieaugums izmantošanas acetona Chemtrail tipam. Līdz daudz vairāk cilvēku ir redzēt "naftas plankums debesīs" fenomens, kas ir saistīta arī ar šo Chemtrail veida.
Acetons Chemtrail veids arī izraisa purpura-dzelteni oranžā Halos ap ielu apgaismojums . Ja izsmidzināšana ir smags pietiekami, jūs varat redzēt, ka šie Halos tiešām izskatās trīsdimensiju jomā. Jo filmām kopš 2005, jūs varat redzēt fuksīna Halos ap lukturi, jo īpaši, ja tie ir vērsti tieši uz kameru. Iepriekšējie filmas neuzrāda šo artefakts.
Interesanti, Merkura krāsa ir tumši sarkanā krāsā vai fuksīna. Tas ir neapstrādāta airis, cinobra, ir sarkanā krāsviela izmantota dažās sarkanā tetovējumiem, lūpu, un zobu protēzes.
Agri, acetons Chemtrail veids bieži bija apsmidzina tikai un naktī. Šajā laikā es varētu redzēt ļoti izteiktas fuksīna-dzelteni oranžā Halos ap ielu. Tas bija diezgan sirreāls, jo trīskrāsu Halos izrādījās trīsdimensiju un bija tik skaidrs, ka es prātoju, kāpēc visi bija nerunāju par tiem.
Pēc dažiem gadiem vērojot šo Chemtrail veida naktī, viņi sāka apvienojot to ar citu veidu, kas izraisa baltu dūmaku ierasties ap ielu. Tas nokausēt dramatiski aptumšo trīskrāsu Halos. Es bieži aizdomas, ka viņi dzirdējuši kādu pļāpāt tālruņu sarunas par Halos un sapratu, ka tie bija aizēnot tos. Šī acetona tipa cita veida maisījums turpinās līdz šai dienai, un kā rezultātā, es nekad vairs redzējis trīsdimensiju sfērisku Halos bez spilgti, baltā miglā aizsedzot to.
Kompozīcija

Balstoties uz veselību, es stingri uzskatu, ka acetons Chemtrail veids satur dzīvsudrabu. Izpētījusi dzīvsudrabu vairākus gadus, es zinu, ka dzīvsudrabs izraisa daudzas unikālas un destruktīvu ķīmiskas reakcijas organismā, un šīs reakcijas ir saistītas ar šo Chemtrail veida.
Ietekme uz veselību

Acetons Chemtrail tips izraisa simptomu kopums, kas ir identiski dzīvsudraba saindēšanās. Dzīvsudrabs ietekmē katru ķermeņa sistēmu un izraisa daudzus symtpoms, tāpat kā acetons Chemtrail veids.
Dzīvsudrabs krasi paaugstina DHT līmeni organismā, un cilvēkiem ar augstu testosterona (piemēram, man), tas rada pēkšņa uzliesmojuma taukainai ādai. Ja Acetons Chemtrail strūklas nolaižas uz mums (es zinu, jo man sāk smarža un garša to), dažu minūšu laikā mana āda kļūst taukaina. Tas ir unikāls paraksts dzīvsudraba toksicitāti.
Ilgtermiņa paaugstināts DHT izraisa matu izkrišanu (balding), pārmērīga matu augšana uz sievietēm, un uzvedības izmaiņas, piemēram, īstermiņa rūdījums, kritiska, trauksme un vēl daudz vairāk. Vai jūs zināt ikvienam, kas sāka izjust šos simptomus kopš 2005?
Dzīvsudrabs saistās ar jodu. Kad saistoša, tas jods vairs pieejama vairogdziedzera, kas izraisa jūsu vairogdziedzera kļūt jodu badā. Dzīvsudrabs arī traucē un novērš-konversijas T4 (tiroksīnu) vairogdziedzera hormonu vērā T3 (trijodtironīnu). Dzīvsudrabs bloķē TSH (vairogdziedzera stimulējošā hormona). Visi šie vairogdziedzera bloķēšanas ietekmi dzīvsudraba rezultātā zemas enerģijas, depresija, svara pieaugums, redzes traucējumi, sociālā atsaukt, nogurums, koncentrēšanās trūkums, looping domas / dziesmas, un un burtiski desmitiem citu veselības jautājumiem un uzvedības izmaiņām. Acetons Chemtrail tips izraisa visi no šiem simptomiem.
Dzīvsudrabs darbojas kā excitotoxin šūnās ausīs kas pārvērš kustību skaņas viļņi vērā elektrisko signālu ("Inner matu šūnas" un "ārējās matu šūnām) (Tas, iespējams, notiek tāpēc, dzīvsudraba traucē GABA ražošanu un izmantošanu.) Šīs šūnas. ražot nelielu elektrisko signālu, kas tiek nosūtīti uz smadzenēm un ir pieredzējuši kā skaņu. Kad šīs šūnas tiek mākslīgi satraukti ar dzīvsudrabu, var rasties troksnis ausīs (tinnitus) nosedz ausis nav nekādas ietekmes uz šo skaņu, jo tas nav nāk. no gaisa, bet gan šūnas tiek rosināts veidot šo skaņu tieši. Šis simptoms ir vēl viens unikāls paraksts dzīvsudraba saindēšanās, kas notiek tad, kad Acetons Chemtrail veids ir izsmidzināts.
Dzīvsudrabs izraisa magnija deficīts, un magnija deficīts izraisa aizcietējums, galvassāpes, saspringts muskuļus, un zemu enerģijas. Šie symtpoms rasties arī no acetona Chemtrail tipa, kas ir vēl viens unikāls rādītājs, ka acetona Chemtrail veids satur dzīvsudrabu.
Dzīvsudrabs rada burtiski simtiem simptomu tāpat Acetons Chemtrail veids. Šie simptomi var atšķirties no vienas personas uz otru, jo ģenētika. Tomēr, jo šie simptomi rodas klātbūtnē acetona Chemtrail veidu, mēs varam pieņemt, ka šis Chemtrail veids satur dzīvsudrabu.
Jo dokumentējot šo sakarību starp dzīvsudraba simptomiem un acetons Chemtrail veids varētu veikt stundas, man ir sniegušas visaptverošu sarakstu dzīvsudrabu saistītu Chemtrail simptomu manā Chemtrail stāsts par kaites lapā.
Personas aizsardzība

Plain-ūdens slapjš maska ​​ir tikai daļēji efektīva pret acetonu Chemtrail veidu. Tas var palīdzēt mazināt simptomus uz īsu laiku, bet maska ​​ātri kļūst piesātināts un ir jāmaina.
Man ir konstatēts, ka mutvārdu DMSA tas palīdzēs nedaudz mazināt simptomus šo Chemtrail veida, un tas ir jēga, jo DMSA helātu (uzsūc) dzīvsudrabu asinīs. Tas ir vēl viens rādītājs, ka acetons Chemtrail veids satur dzīvsudrabu.

Atslegas vārdi: dzīve38593, attiecības38696, cilvēki682, politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

jautrite b. 13. okt 2012. 15:06

ar mitru masku būs problēmas-aukstā laikā piesals pie ādas,maska ir bieži jamaina.Mums vielmaiņa norit arī caur ādu,arī telpas vēdinam.Laikam jau problēmai nepieciešams globāls risinājums

Gundars Ī. 13. okt 2012. 14:54

Inta D. 13. okt 2012. 14:21

Pilnīgi pareizi - nepasargā nevienu. Personīgai aizsardībai vismaz es sākšu izmantot slapju masku, jo pati mocos ar lielu daļu no šiem simptomiem, it kā šis cilvēks būtu nolasījis manas izjūtas. Ja kādam svarīgs viedoklis - ko padomās cilvēki - tad tam cilvēkam sava veselība nemaz tik svarīga nav.
varat darīt kā jums tīk - kad es rakstu, ka vajag informēt visus - savus draugus, tuviniekus - un brīdināt - par mani smejaties. Labi. smejieties, bet atcerieties tos smieklus, kad pašiem būs jāmocās ar slimību simptomiem, kuriem ārsti nevarēs piemeklēt zāles - un tad tik sāksies karuselis - no viena daktera pie otra! Un maksājiet tik ragā un bez gala!

Vineta K. 13. okt 2012. 13:30

Tas ir par maz.Vajaga masu medijos.Tad varbut bus rezultats.

jautrite b. 13. okt 2012. 12:11

ja pieņem,ka viss ir tā-ko varat rekomendēt aizsardzībai,jo liekas,ka viss šis nepasargā ne bagātos,ne nabagos,ne šīs pasaules varenos

Autorizācija

Ienākt