Informācija visiem (2. daļa)

13. okt 2012. 14:07

Turpinājums:
_____________________________________________________
http://globalskywatch.com
http://globalskywatch.com/chemtrail-illness.html
_____________________________________________________
Purva ūdens sastāvs

Pārskats

Tas ir viens no nozīmīgākajiem Chemtrail veidus, jo:
Tas izraisa sāpes rīkles un vispārīgus gripai līdzīgus simptomus, cilvēkiem
Tā bija pirmā nepārtraukts augstkalnu Chemtrail
Šis Chemtrail veids pirmo reizi darīts tās izskatu mūsu zonā aprīlī, 2010. Es noteikti tā tika izsmidzināts pie augstas augstumos 2 iemeslu dēļ:
1. Tā bija pirmā Chemtrail veids, kas man jebkad ir piedzīvojusi, ka bija "soft" mala izšķirtspēju, kas nozīmē, ka tā smarža un garša izbalināt un pakāpeniski laika gaitā pretstatā visiem iepriekšējiem Chemtrail veidiem, kas parasti nāk ar pilnu spēku minūšu laikā un izbalināt vieglām līmeni apmēram 45 minūtes. Graphed laika gaitā, vairums Chemtrail intensitāte izskatās sawtooth viļņu (_ | \ _ | \ _ | \ _) tā kā šī Chemtrail veida ir daudz vairāk kā zīme vilnis, kas zūd, un noteiktā laika periodā stundu, nevis minūtes. Lai uzzinātu vairāk par "mala rezolūcijā" skatiet šo rakstu: spalviņas mainīt nakti .
2. Tajā pašā laikā šis Chemtrail veids parādījās, ikdienas debesīm piesātinot aizsprosts chemtrails kas bija turpinājusies mūsu zonā 12 cieto mēnešus pēkšņi apstājās. Pirms šī ​​veida sākās, chemtrails tika izsmidzināts smagi katru dienu, lai uzsvērtu, ka debesis tika veikts lietus. Tūlīt pēc šī Chemtrail veids sākās, mums bija tikai redzamas, uzstājīgiem chemtrails aptuveni 7 dienas no mēneša. Tas bija pēkšņas un dramatiskas pārmaiņas, kas ir dokumentēta arī rakstā spalviņas mainīt nakti .
Es apstiprināja augstkalnu hipotēzi, kad es lidoju uz Floridu un atpakaļ 2010.gada maijā. Par šiem reisiem es nogaršoju šo Chemtrail veida salonā strūklas vienīgi un nepārtraukti . Nekādi citi veidi bija konstatējama. Es redzēju daudz sprauslas izsmidzināšanas apmēram 1000 līdz 2000 pēdām virs mums lidojuma. Lidojam uz 32.000 kājām.
Kad garša un smarža šis Chemtrail tips parādās, mans kakls un deguna blakusdobumu sadedzināt to pašu, kā viņi dara, kad es esmu par, lai iegūtu slims. Arī daudzi cilvēki mūsu zonā sāk justies tāpat. Neskatoties uz to, ka viņi nevar fiziski smarža vai garša šo Chemtrail veida, tie piedzīvot sāpes rīkles, dedzināšana, deguna blakusdobumu un teary acis, kad tas Chemtrail notiek. Kad tas ir izsmidzināts uz dažām dienām pēc kārtas, vietējie cilvēki kļūst slimi ar saaukstēšanās un gripai līdzīgiem simptomiem. Šis Chemtrail veids acīmredzot ir sava veida slimība, kas izraisa baktērijas vai vīrusi.
Izskats

Jo šī Chemtrail veids ir izsmidzināts augstumā, tā nav redzama no zemes, tomēr, ņemot novērota to no gaisa tikai 1 mēnesi pēc tā sākās, es varu teikt, ka tas ir daļēji noturīgs, bet citādi izskatās tāpat kā citi Chemtrail veidiem .
Kompozīcija

Sakarā ar manu deguna-sensitivites uz vīrusu un baktēriju (dokumentēta šajā stāstā ), es stingri uzskatu, ka šis Chemtrail veids satur bioloģiskie materiāli, piemēram, baktērijas vai vīrusi. Ir tikai divi gadījumi, kad mani blakusdobumu piedzīvot šo īpašo veida "Burn":
1. Kad es smarža elpu kādam, kas ir par iegūt slims, un
2. Kad šis Chemtrail veids ir izsmidzināts.
Ietekme uz veselību

Kā minēts iepriekš, šis Chemtrail veida izraisa slimības cilvēki, kas ir identiski saaukstēšanās un gripa. Ja tas ir izsmidzina uz 3 dienām pēc kārtas, daudzi vietējie cilvēki saņemt slimības. Pēc 5 līdz 7 dienām, izsmidzinot šo tipu, pediatrs biroji parasti jāatbalsta nedēļas.
Garša / smarža šī Chemtrail veida ir daudz vieglas nekā cita veida, bet tas var būt, jo tas tiek izsmidzināts augstumā. Vēl nesen, mēs esam piedzīvojuši vairākas reizes, kad tas ir apsmidzina zemā augstumā (spriežot pēc mala izšķirtspēju un cikla ilgumu) un konstatēja, ka tas rada sajūtu blakusdobumos līdzīgas iegūt ūdeni līdz degunu, jo ezera ūdens.
Personas aizsardzība

Jo man ir tūlītēja reakcija uz šo Chemtrail tipam, kas ir identisks saaukstēšanās vai gripa, es ātri likts uz slapja masku kad tas Chemtrail tipa notiek. Es apliet mitro maska ​​ar ēteriskajām eļļām, kas ir zināms, lai nogalinātu baktērijas un iznīcināt vīrusus. Es izmantoju gan piparmētru eļļa un un Cinnamon eļļu , tajā pašā laikā. Es arī veikt piemaksu sauc Imūnās stimulators , kas ir absolūti pārsteidzošs, lai stiprinātu savu imūnsistēmu.
Farmācijas Tips

Pārskats

Šajā jomā, šis Chemtrail veids ir viens no jaunāku veidus. Tā ir garša ļoti līdzīga miegazāles; ļoti rūgta, kaļķaina garšu, kas ir unikāls komplekts simptomi saistīti ar to. Tā ir praktiski nav smakas, bet izraisa "auksti un-sauso" sajūta manā sinusiem.
Šis veids ir bieži izsmidzināts vairākas dienas / naktis pēc kārtas, bet tikai laikā daļu dienas / nakts, un parasti tajā pašā daļā, dienā vai naktī (pēc grafika). Pēc nedēļas vai divām, šis veids neatkārtosies uz 10 līdz 20 dienām (aptuveni).
Kā es rediģēt šo (30 jūnijs 2012), šis Chemtrail veids nav devusi izskatu vismaz 3 mēnešus. Tas var būt veids, kas tiks izmantoti biežāk ziemā, bet mums būs jāgaida, lai redzētu, kas nākotnē nes. Es atjaunināt šo rakstu kā informācija kļūst pieejama.
Tas ir iespējams, ka šis Chemtrail tipa tagad apvienota ar acetonu tipam, jo ​​acetons tipa tagad, reizēm, inducē paši simptomi, kas iepriekš bija tikai identificēti ar šāda veida.
Izskats

Šis Chemtrail tips parasti ir saistīta ar īsām, nenoturīgs chemtrails, bet bija saistīta arī ar gariem, noturīgiem chemtrails pirms spalviņas viss ir mainījies .
Kompozīcija

Sakarā ar veselības traucējumiem tas Chemtrail cēloņiem, es uzskatu, ka tas satur kādu relaksanta kas pamudina letarģija, vāja sirdsdarbība un narkolepsijas simptomi.
Ietekme uz veselību

Šis Chemtrail veids ir unikāls ne tikai savā plānošanas (kā minēts iepriekš), taču tas ir vienīgais Chemtrail veids, kas inducē narkolepsijas simptomu mani. Kad tas ir apsmidzina stipri, es tiešām būs mana galva bob leju, jo, ja es esmu aizmigšana.
Es esmu redzējis daudzi raksti pēkšņi parādās pēdējos pāris gados par dramatisku narkolepsijas. Populārākos plašsaziņas saka, ka tas bieži vien ir saistīta ar gripas shot, tāpēc varbūt viņi apsmidzinot sastāvdaļa šajā Chemtrail veida, jo tie ir arī izmanto arī gripas shot, vai varbūt gripas shot stāsts ir tikai aizsegs Chemtrail simptomus.
Šis Chemtrail veids arī izraisa man ir dramatiska iekaisumu un sirds sāpes. Iekaisums notiek manā deguna blakusdobumu, locītavās un muskuļos, un manā sirdī.
Šis veids arī padara to ļoti grūti izdarīt garīgo darbu. Es bieži atrast sev skatās mana datora ekrāna daydreaming kad šis Chemtrail veids ir gaisā.
Šis veids izraisa Laura-persona ar vispārējo "normālu" jutību-justies ļoti noguris, miegains, un arī nespēj koncentrēties.
Personas aizsardzība

Vislielākos draudus veselības problēma šajā Chemtrail veids rada man ir sirds iekaisums, tāpēc es spēcīgs augu pretiekaisuma sauc par " IF-C "(saīsinājums no" Iekaisums-ķīniešu "). Es būs 6-10 kapsulas, kad tas notiek.
(Pievienots 30 jūnijs 2012) Es nesen atklāju 2 produktus, kas darbojas pat labāk nekā IF C dara.
Atvieglojums formula dara ievērojamu darbu, samazinot iekaisumu un tādējādi mazināt sāpes un sirds jautājumiem. Es 6-8 kapsulas laikā.
APS-II nav izcilu darbu, kā samazināt sāpes, ko izraisa asins tauku pēc ēšanas. Kad jūs ēst gaļu vai kaut kas satur taukus, sarkano asins šūnu mēdz turēties kopā padarot to grūtāk viņiem iet cauri kapilāriem. Kad kopā ar iekaisumu, asins sabiezēšana var būt bīstama. APS-II palīdz šķidrina asinis un samazināt iegūto sāpes. Es 6-8 kapsulas laikā.
(Beigas 30 jūnijs 2012 papildinājums)
Šis Chemtrail veids arī izraisa masveida iekaisumu manā muskuļos un locītavās. Man ir konstatēts, ka fermentu Bromelain (atrodams ananāsiem) palīdz pavisam mazliet ar iegūto locītavu sāpes. Man ir veikt 3-to-4 reizes pārsniedz ieteikto devu, lai saņemtu atbrīvojumu, bet tas palīdz.
Man ir konstatēts, ka augs Meiteņu pīpenes piedāvā dažas palīdzēt ar miegainības ka šis Chemtrail veida inducē. Meiteņu pīpenes arī palīdz ārkārtīgi ar migrēnas izraisīto citu Chemtrail veidiem.
Sēra Tips

Pārskats

Par sēra tipa Chemtrail smarža var noteikt ar vairāk cilvēku nekā jebkura cita veida, izņemot pesticīdu tipa (Pesticīdu tips vairs izsmidzināts ciktāl mēs zinām). Es bieži esmu saņēmis ziņojumus par cilvēkiem smaržo sēru vai no olām līdzīgu smaku āra gaisa laikā Chemtrail aerosola notikumiem, kaut gan šo ziņojumu biežums samazinājās pēc 2011.
Sēru konkrēti sēra heksafluorīds-ir ierosināts izmantot masveida, pasaules geoengineering projektiem gadus. Šī bīstami un kaitīgi aktivitāte izsmidzinot sēra savienojumus gaisā ("geoengineering") tika mēģināts tikt likumīgu ar globālās sasilšanas bailes mongers piemēram, Al Gore, ar milzīgu peļņu, protams.
Šīs Chemtrail veida izskats ir samazinājies kopš 2011. Es uzskatu, ka tas ir tāpēc, ka tik daudzi cilvēki var saost, un tie apsmidzināšana mūs negrib šāda veida iedarbības. Es bieži sūdzējušies maniem draugiem, "Ja tikai cilvēki varētu smarža un garša gaisu, piemēram, man, chemtrails būtu pārtraukta gadus atpakaļ!"
Izskats

Sēra tipa chemtrails šķiet izskatās vienādi citu veidu. Tie var būt garš un noturīga, vai īss un nenoturīgs.
Viens interesants raksts, kas man ir novērots, ka šī Chemtrail veids ir izsmidzināts biežāk naktī nekā dienā. Tomēr šī Chemtrail veida biežums ir samazinājies pēdējo pāris gadu laikā.
Gadā daļu no 2011 sērs Chemtrail tips tika izsmidzināts tieši pēc saulrieta ikdienas grafiku mēnešiem. Tad vienu dienu tas pēkšņi apstājās un tika aizstāts ar cita tipa.
Kompozīcija

Kā minēts iepriekš, sēra Chemtrail tips var saturēt sēra heksafluorīdu, jo tas ir minēts oficiālos geoengineering dokumentos, taču, mums tiešām nav pārliecināti par to, ko tieši ar sēra tiek izsmidzināts.
Ietekme uz veselību

Bez tam ir toksiski cilvēkiem, sēra heksafluorīds ziņots badoties sirds skābekļa izraisa sirds muskuļa nāvi un citu ilgtermiņa sirds jautājumiem uzņēmējā.
Par mani, sēra veids Chemtrail izraisa galvassāpes, nogurums, locītavu un muskuļu sāpes, stīvs muskuļus, sinusa sāpes un citus simptomus, kas ir līdzīgi dzīvsudraba toksicitāti. Daži no šiem dzīvsudraba līdzīgiem simptomiem var izraisīt ar latentu dzīvsudraba organismā (kas visi ir), ko var mobilizēt ar sēru un pārdala organismā.
Personas aizsardzība

Slapjš maska ​​samazina smaku un garšu sēra Chemtrail tipa par 80%. Tas samazina simptomus par tādu pašu summu.
Man ir konstatēts, ka, ņemot pretiekaisuma garšaugus, piemēram, IF-C vai nervu Eight (no 6 līdz 8 kapsulas), palīdz man ar locītavu un muskuļu sāpes. Ņemot aptuveni 8 kapsulas meiteņu pīpenes ir palīdzējusi ievērojami iesaistīšanas galvassāpes.
Skarbs metālika

Pārskats

Tas ir kļuvis par vienu no visbiežāk apsmidzina Chemtrail veidiem. Tas arī izraisa dažas no visvairāk smagu simptomu.
Blunt metālika nav dod priekšroku dienā vai naktī, bet parasti izsmidzina uz grafiku, kas ir mainīts ik pēc 3 līdz 4 mēnešiem.
Šis Chemtrail veids ir gandrīz vienmēr apsmidzina neilgi pirms un pēc lietus vai sniega, un bieži vien kopā ar Drywall Dust tipam. Biežāk nekā nav, tas Chemtrail veids ir arī apsmidzina kopā ar acetonu tipam.
Jau gadiem ilgi mēs esam noskatījos prognozēm lietus. Mākoņi nāca, bet, ja this-and/or Drywall Putekļu Chemtrail tips tika izsmidzināts, mākoņi piliens maz vai nav lietus vai sniegs. Šī ziema (2011-2012) redzēja pārpilnība šo Chemtrail veida un tātad redzēju ļoti gaismas putenis.
Kompozīcija

Šis ir viens no nedaudzajiem Chemtrail tipiem, kas izraisa simptomus identiskas-un īpašas līdz dzīvsudraba toksiskumu, lai mēs varētu veikt izglītoti minējums, ka tas Chemtrail veids satur dzīvsudrabu. Tas var ļoti labi būt citiem metāliem, kā arī, bet galējā un ātras dzīvsudraba specifisku simptomu pastāstīt mums, ka dzīvsudrabs varētu būt viens no komponentiem.
Tas ir arī iespējams, ka šis Chemtrail veids satur alumīniju. Dažiem pacientiem ar latentu dzīvsudraba ķermeņa audos no iepriekšējās toksicitātes, alumīnija, kad kopā ar dzīvsudrabu, palielinās toksicitātes daudzas reizes (varbūt 100 reizes saskaņā ar Dr Haley) cilvēkiem. Tāpēc tas ir iespējams, ka šis Chemtrail veids ne satur dzīvsudrabu, bet tikai aktivizē latento dzīvsudrabu tādējādi liekot dzīvsudrabu toksicitātes simptomus.
Lai gan es nezinu, ko dzīvsudrabu garšo, strupu metāla garšu šīs Chemtrail veida stingri iesaka, ka tas ir metāla veida.
Ietekme uz veselību

Lūdzu, ņemiet vērā, ka visi no šiem simptomiem, kas saistīti ar dzīvsudrabu arī uz acetonu Chemtrail tipam.
Šis Chemtrail veids izraisa iekaisumu jutīgākiem cilvēkiem (piemēram, man). Šis iekaisums izpaužas atšķirīgi dažādiem cilvēkiem. Kas attiecas uz mani, mans deguns kļūst gandrīz pilnīgi ciet (no iekaisuma), manas locītavas sāp briesmīgi (cits simptoms iekaisums), un muskuļi kļūst saspringta dzīvsudraba simptoms bloķējot magnija izmantošanu organismā.
Šis Chemtrail veids arī izraisa virkni simptomu, kas ir cieši saistītas ar dzīvsudraba toksicitāti. Personām ar augstu testosterona (piemēram, man), šis Chemtrail tipa pamudina strauji veidojošs eļļu uz ādas, īpaši uz sejas. Šis sejas-naftas ražošanas veids ir pazīme dzīvsudraba toksiskumu, kas rodas no pieauguma DHT (dihidrotestosterons), kas ir, ko izraisa dzīvsudraba. Šis sejas eļļas ražošana (kā arī rinda citu dzīvsudraba saistītu simptomu) tiek paātrināts, pat vairāk, kad augsta testosterona cilvēks uzņem cukurs, kofeīns, vai dažas kviešu produkti. Šis simptoms vien ir spēcīga norāde par klātbūtni nu dzīvsudraba vai alumīnija šajā Chemtrail veida.
Jo dzīvsudrabs bloki organismu no izmantojot magniju, vairāki simptomi var parādīties, kas parasti ir saistīti ar magnija trūkumu, piemēram, aizcietējums, saspringtos muskuļus, galvassāpes / migrēna, un nogurums (zems ATP ražošana).
Vēl viens klasisks norāde par klātbūtni dzīvsudraba (vai alumīnija kā dzīvsudrabs aktivators) ir zvanīšana ausīs (tinnitus). Šis simptoms vienmēr ir saistīta ar šo Chemtrail veida, kā arī daži citi. No zvana intensitāte ir vienmēr tieši proporcionāls intensitāti šī Chemtrail garšas gaisā. Kad šis Chemtrail veids notīra no gaisa, zvana apstājas laikā apmēram 30 minūtes. Kad tas Chemtrail tipa notiek (pamatojoties uz garšu gaisā), zvana sāksies aptuveni 10 minūtes.
Vēl viens klasisks simptoms, kas liecina par dzīvsudraba klātbūtnes šajā Chemtrail veida ir ķermeņa siltuma regulēšanas jautājumiem. Dzīvsudraba traucē vairākām vairogdziedzera saistītiem mehānismiem. Piemēram, tas bloķē TSH (vairogdziedzera stimulējošā hormona), un tas saistās ar un padara bezjēdzīgi-jodu, badā vairogdziedzeri tās būtisko uzturvielu. Kad tas notiek, daži cilvēki jūtas auksti, bet citi uzskata, karsts.
Šis Chemtrail tips arī izraisa apmēram 15 citas fiziskās pazīmes, kas visi ir identificēti, kas būtu saistītas ar dzīvsudraba toksiskumu , nodrošinot vēl lielāku pierādījumu pārbaudi attiecībā uz dzīvsudraba. Dažas no šīm simptomi acu gļotas (kad Chemtrail intensitāte ir pietiekami augsts), paātrināta sirdsdarbība, paaugstināts asinsspiediens, nogurums, depresija, vērpšanas / looping domas, vēdera uzpūšanās, temperaments trūkums, nespēja koncentrēties, apgrūtina atmiņa, un vēl daudz vairāk .
Man ir izmēģinājušas vairākas reizes, ņemot dzīvsudraba helators (DMSA), ja šis Chemtrail veida kļūst nosakāms gaisā. Es atklāju, ka helators samazināts vairākas manas dzīvsudraba simptomi dažu minūšu laikā. Tas norāda divas lietas. Pirmkārt, tas norāda dzīvsudraba klātbūtnes, un, otrkārt, tas norāda, ka dzīvsudrabs ir asinīs. Tas ir svarīgi, jo dzīvsudrabs tiek izvadīts no asinīm atrodas 15 līdz 45 minūtes pēc riska darījuma, tāpēc, ja dzīvsudraba ir klāt asinīs, tas nozīmē, ka ir ļoti nesen iedarbība (15 līdz 45 minūtes), un tas, par kurss, nozīmē, ka šis Chemtrail veida jābūt satur dzīvsudrabu, un ka šie palielinātie dzīvsudraba simptomi nav saistīts tikai ar pieaugumu alumīnija iedarbību.
Ja jūs apsvērt šādus faktus, mums ir spēcīgs anekdotiski un simptomātiska pierādījumus par klātbūtni dzīvsudrabu Blunt Metallic Chemtrail tips:
Labi zināms dzīvsudraba simptomi klātbūtnē un proporcionāli-garša šī Chemtrail veida gaisā.
Jo dzīvsudrabu augsnēs līmeņu celšanās visā ASV sakristu ar paaugstinātu izskatu chemtrails. Tas bija sākotnēji vainoja par Ķīnas elektrostaciju, bet šī teorija izplatītas ar tradicionālajiem medijiem-tagad ir debunked ar Kalifornijas gaisa kvalitātes Resources Board. Mēs zinām, ka šī milzīgā summa dzīvsudraba plašā teritorijā nav izraisījusi Ķīnas elektrostaciju.
Samazinājums dzīvsudraba simptomiem, kad lietojat dzīvsudraba helātus, kas šajā gadījumā, DMSA.
Personas aizsardzība

Standarta slapjš maska ​​dara labu darbu likvidēt 80% vai vairāk no metāla garšu no gaisa. Tas arī palīdz samazināt simptomus nedaudz. Kad Blunt metālika Chemtrail veids ir spēcīga gaisā, mans slapjš maska ​​būs tikai ilgt 10 līdz 20 minūtes pirms kļūst piesātināts. (Ar piesātināts, es domāju, ka tas apstājas noņemot metāla garša no gaisa.) Šajā brīdī, es vienkārši aizstāt mazgāšanas lupatas. Tas ir arī iespējams pagriezt washcloths 180 grādiem, ja ir pietiekami daudz nepiesātināto materiāls.
Kā minēts iepriekš, DMSA palīdz mazināt dažas no dzīvsudraba simptomiem, kad tas Chemtrail veids ir klāt gaisā.
Jo es uzskatu, ka tas Chemtrail veids satur dzīvsudrabu, es esmu par dzīvsudraba Detox protokolu un veikt aizsardzības bagātinātājus, kas bloka dzīvsudrabu izraisītas oksidatīvo kaitējumu, piemēram, vitamīns E (ar selēnu) un C vitamīns . Es arī Algin kas palīdz samazināt dzīvsudraba reabsorbciju vērā ķermenis, kamēr tiek izvadīts kolu.
Es arī izmantot šādus pretiekaisuma garšaugi kad Blants metālika Chemtrail veids ir intensīva pietiekami, lai mana sirds sāp:
Atvieglojums Formula
APS-II
Šis Chemtrail veids izraisa plašu locītavu sāpes mani. Es esmu spējīgs, lai mazinātu aptuveni 30% līdz 75% no šīs sāpes, ņemot enzīma Bromelain (arī atrodams ananāsiem).
Iekaisums ir ievērojami palielinājies klātbūtnē cukura, tādējādi saglabājot cukura devu uz leju ir ļoti svarīga. Es arī palīdzēt līdzsvarot cukura līmeni asinīs un noņemt lieko cukuru, ņemot GTF hroma (2 tabletes dienā). Man ir konstatēts, ka šis hroma veids arī samazina cukura cravings 80% līdz 100%. Tas ir patiešām diezgan ievērojams. Hroms Picolinate neko nedara, lai palīdzētu šajā sakarā. Tikai GTF veida hroma strādā par mani.
Metāliska Ķīmiskais

Pārskats

Kā es rakstu šo (30 jūnijs 2012), man ir jāziņo jaunākās Chemtrail veidu. Šis veids bija tikai spayed stipri apmēram 2 nedēļas jūnija sākumā, 2012. Tas ir radījis tik spēcīgu veselības simptomus, es domāju, man bija gatavojas ir insults.
Pēc šī sākotnējā 2 nedēļām, apsmidzināšana šāda veida praktiski ir apstājusies, un es esmu pateicīgs, jo es varu tikai iedomāties, cik daudz cilvēku ir ievainoti vai miruši, kā rezultātā.
Atjaunināšana: 25 jūlijs 2012: pārtraukums minēts iepriekšējā punktā bija īslaicīgs. Mūsu zonā, šis Chemtrail tipa tagad tiek apvienoti ar citiem veidiem un izsmidzina mazāku koncentrāciju. Simptomi ir tāda pati, bet ne tik smagi. Man nav šaubu, ka šis Chemtrail veids radīs (vai ir radījis) sirdslēkmes, insultu un aneirismas cilvēkiem. Es uzskatu, ka citi sen esošie Chemtrail tipi var izraisīt šīs veselības problēmas, kā arī, bet šis veids ir īpaši efektīvs standartpievienošanas asinsspiedienu, iespējams, izmantojot iekaisuma procesu, kas ietver sirdi.
Kompozīcija

Man nav ne jausmas, ko tas Chemtrail veids satur, bet tas garšo kā kombinācija no metāla un daži spēcīgu ķīmisko kopā ar kādu farmācijas narkotikām.
Ietekme uz veselību

Šis Chemtrail tips izraisa man bailes par manu dzīvi. Tas izraisa manu asinsspiedienu pieaugt tik daudz, ka manas vēnas stick out uz manas rokas, it kā bija ķermeņa celtnieks. Mana sirds sāp briesmīgi, un man hroniskas sāpes leju abām rokām un aiz manas lāpstiņām (tās ir pazīmes par gaidāmo sirdslēkmes). Manas rokas justies kā tad, ja tie ir ūdens baloni piepildīta ar spiedienu. Mana sirds jūtas kā tas cīnās, lai beat. Visbeidzot, pēc apmēram 20 minūtēm, mana galva un ausis sāk sakarst atstājot mani ļoti savāda veselības stāvokli.
Visi šie simptomi sāk parādīties 2 līdz 5 minūtēm, pirms es esmu spējīgs, lai smarža vai garša šo Chemtrail veidu. Garša ir nedaudz smalks, bet diezgan slikti.
Vienu dienu agri-jūnija vidū es biju Bangor (Maine), kad viņi sāka izsmidzinot šāda veida Chemtrail. Šajā laikā, es redzēju 2 ambulances laikā telpā no stundas. Šī ir pirmā reize, kad es esmu redzējis 2 ambulances ka cieši kopā, jo es esmu dzīvojis šeit (es pārcēlos šeit 2008).
Personas aizsardzība

Galvenais, lai pārdzīvojušais šo Chemtrail veida, šķiet, ir novērst iekaisumu un asins sašķidrināšanai. Es izmantoju Relief Formula lai apturētu iekaisumu ar diezgan labiem rezultātiem (no 6 līdz 8 kapsulas) un es izmantot APS-II šķidrināšanai manas asinis un zemākas iekaisumu.
Slapjš maska ​​tikai samazina ietekmi šajā Chemtrail veida par aptuveni 25%. Es uzskatu, ka tas ir visbīstamākais Chemtrail veidu visiem.
Pesticīdu veids

Pārskats

Šis Chemtrail tips izraisa smaku pesticīdu gaisā virs lielā teritorijā.
Šis pesticīds smarža pēkšņi parādījās pa visu pilsētās, 2005.gadā, neilgi pēc tam, kad izplatīts Chemtrail finansējums bija tikko sācies. Daudzi cilvēki varēja saost šo un ziņoja to tiešsaistē. Kā rezultātā šo plaši izplatīto iedarbības, šis veids tika ātri pamest.
Es personīgi pieredzējis "pesticīds" Chemtrail veidu varbūt 10 reizes Jamestown, New York 2005. Vismaz 3 reizes, es braucu līdz stundu prom no manas mājas izsmidzinot un varēja saost pesticīdu smarža līdz aptuveni 50 jūdžu attālumā.
Cilvēki var sagaidīt, lai smarža pesticīdus reizēm, kad kaimiņš aerosoli savus zālienus vai ir to māju izsmidzinātu kaitēkļiem, bet smakas no tipiska māju izsmidzinot netiks konstatēti 50 jūdzes attālumā. Mēs varam tikai secināt, ka šie notikumi nāca no gaisa un un ka ķīmiskās vielas tika izkliedētas pa ļoti liela platība.
Es uzskatu, ka tas ir viens no reāliem iemesliem izplatīta Warrantless wiretapping. Valdība ir jāspēj kontrolēt publikas pieredzi ar ķīmiskām aerosolus, lai pārliecinātos, ka pārāk daudzi cilvēki nav smaržo vai garšo viņiem. Pretējā gadījumā cilvēki varētu ātri saprast, ka tie tika izsmidzināts.
Izskats

Pesticīdu Chemtrail veids, iespējams, ir tāds pats izskats kā citu veidu. Viņi nav spray šāda veida pietiekami bieži, lai es varētu atzīt nekādas atšķirības izskatā no citiem veidiem.
Kompozīcija

Es varu tikai minēt, ka Pesticīdu Chemtrail veids satur pesticīdus, jo tas, ko tas smaržo.
Ietekme uz veselību

Pesticīds Chemtrail veids nebija veselīgo ietekmi uz mani. Es esmu pārliecināts, ka tas būtu bijis ilgtermiņa sekas, ja tie būtu turpinājusi Izsmidzinot šo veidu.
Personas aizsardzība

Atslegas vārdi: dzīve38593, attiecības38696, cilvēki682, politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Inta D. 14. okt 2012. 10:56

Es nevienu nebiedēju - es kopā ar daudziem citiem TIKAI BRĪDINĀM, jo Latvijas masu medijos ŠO ZIŅU SLĒPJ!
Un strīpas debesīs - tas jau nav jāmeklē ziņās, un nav jāklausās radio un TV - TĀS IR PAŠU ACĪM REDZAMAS!
CILVĒKS AR NORMĀLU DOMĀŠANU - NEKAD NEPALIEK VIENALDZĪGS PRET NEZINĀMO - NORMĀLAM CILVĒKAM PIEMĪT IZZINĀŠANAS DZIŅA!
NORMĀLS CILVĒKS NEKAD NEPIEŅEM PIRMO DZIRDĒTO PAR AKSIOMU - TAS ATTIECAS UZ ZIŅĀM MASU MEDIJOS, RADIO, TV U.T.T.
JA PIESKAITĀT SEVI PIE NORMĀLIEM - TAD PACENTĪSIETIES IEKUSTINĀT SAVAS SMADZENES!

Tā kā ķīmiskās trases tiek izsmidzinātas KATRU DIENU, veselība jums atļauju neprasīs - tā vienkārši BŪS sagandēta!

Anekdotes variet stāstīt pāris teikumos, BET CHEMTRAIL - NAV ANEKDOTE - TAS IR MASU IZNĪCINĀŠANAS IEROCIS, UN MĒS VISI ESAM TO IETEKMĒ!

Dzēsts profils 14. okt 2012. 09:53

man , ļoti neptīk,ka bērniem dod vārdu Džesika, Britnija, Reičela, Džastins, Dženifera, Avrilas u.c. mega stāru vārdi..
bet nu katram jau savs..katrā ziņā, es nevaru iedomāties,ka es savus bērnus sauktu par Kurtiem un Avrilām.

Inta D. 14. okt 2012. 09:51

Vai tiešām smadzeņu nemaz vairs nav, lai iedziļinātos?
To lieku arī šeit, lai palīdzētu jums atklāt , kāpēc jūs - vai jūsu draugi un ģimene - kļūst hroniski slimi pēdējo gadu laikā.
Ne velti CHEMTRAIL uzskata par LIELĀKO IZNĪCINĀŠĀKO MILITĀRO OPERĀCIJU VĒSTURĒ!
Kopš es sāku novērot debesis - 31. augusts - NEVIENA DIENA NAV BEZ ĶĪMISKAJĀM TRASĒM!

Inese Z. 13. okt 2012. 16:40

Kuram interese un pacietība lasīt tādus 'palagus", man nē!   Vai tik grūti pateikt savu jautājumu,domu-pāris teikumos?

Valdis V. 13. okt 2012. 16:07

nedzer no peļķes, vismaz publika neredzēs, ka kaza esi   atstāstījums brīvā formā, jopiķ

Dzēsts profils 13. okt 2012. 15:57

to visu varēji atstāstīt vienkāršāk---ja tik ļoti gribēji pabaidīt.

Dzēsts profils 13. okt 2012. 15:31

Kas tas par murgu .Fu,piekusu,līdz pusei pat netiku.

Dzēsts profils 13. okt 2012. 15:31

reali  visu  sito   snagu  pat  nemeginaju  lasit  (nav velesanas  smadzenes   piesarnot )

Valdis V. 13. okt 2012. 15:07

Wow, kad vecinam nav vairs ar ko lepoties, tas Lepojas ar savam slimibam.

Autorizācija

Ienākt