Padzīvojušas sievietes un jaunas meitenes.

31. okt 2012. 21:17

         Kā tad tur īsti ir ar tām padzīvojušām sievietēm un jaunajām meitenēm ?
         Jauna meitene vispirms ar galvu, kura pilna ar romantismu, izdomā un ar sirdi sajūt, līdz beidzot nonāk arī līdz vajadzībai. Caur smadzeņu darbību viņa iegūst spēju uz kvantitāti un kvalitāti, jo nekas nespēj radīt to kvalitāti, kura rodās-nāk no smadzeņu darbības.  Jaunai, harmoniskai meitenei smadzenes darbojas sinhroni un viņa spēj kvantitāti un kvalitāti kāpināt un mazināt, atbilstoši dzīves dinamikas vajadzībām un mīlestības apstākļiem.  Jaunas meitenes mīlestības mīlas dzīvē neuzbudinās (nesatracinās) , bet harmoniskā mierā un labsajūtā mīļojas ar saviem mīļotajiem visā pilnībā, neizdalot atsevišķas vajadzības.  Nenobremzējoties pilnībā un neizejot galējībās.
         Padzīvojusi sieviete  vispirms jūt dibentiņa tuvumā  kaut ko kārdinoši kaislu un sapņo, apakšpusītes rosināta,  par kvantitāti un kvalitāti, kas nonākot, kā teikt, līdz smadzeņu garozai, atsitās un nāk atpakal uz lejas pusīti, radot neciešamu interesi un domu, vajadzību pēc seksa.  
         Parasti tās ir šķirtās sievas, kuras līdzīgi, kā no jaunības badinātu suni nevar pieēdināt, tā šāds sievietes nevar apmierināt, ne garīgi, ne fiziski, jo vienmēr paliek interese pēc kvantitātes un kvalitātes, pašām nesaprotot, ka kvalitāte un kvalitatīva kvantitāte iespējama tikai  miesai sadarbojoties ar  harmoniskām smadzenēm.  Tādejādi tiek kultivētas izlaidības, pavedinot vīriešus uz  visdažādākām perversijām, ar un bez palīglīdzekļiem.  To starp ari sekss ar pārtikas produktu izmantošanu.    
        Ne gluži  visas jaunās meitenes ir harmoniskas un ne visas sievietes kļūst neharmoniskas perversantes, kā šeit aprakstīts, bet liela daļa patiesības tomēr ir un tieši starp tām, kuras dzīvē daudzkāt mīlējušās-šķīrušās un joprojām izmisīgi meklē, kā kvantitāti, tā kvalitāti.    

Atslegas vārdi: doma23289, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696, sekss1060

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (41)

Aija B. 2. nov 2012. 08:42

Katram vīrietim mīlestībā gribas būt pirmajam un vienīgajam. Un te nu lūk ir piemērs. Lauris grib būt vīrišķīgi lepns un pirmais ierādīt , ko prot sexā. Jaunās meitenes nevēlas ar gados vecāku ielaisties mīlas dēkā,un pie jaunajām jānes atbildība-no kā baidās Lauris, bet nobriedušas sievietes zin, ko grib un kā arī viņām būtu labāk. Kas gan tu par vīrieti, kas neprot sievieti apmierināt!!!!!!!!

Dzēsts profils 1. nov 2012. 15:13

Manuprāt, viss ir gana vienkārši. Autoram( Čipolino, Laurim- kā nu viņš sevi sobrīd ir izlēmis saukt)- ir loti mazs - pieņemamā lauciņš, šajā- intīmajā sfērā. Tas nav ne labi, ne slikti- tā vienkārsi ir.. Taču ir problēma, ka ne visi domā tapat- arī dāmas. Un sastop viņš dāmas, kurām ir krietni plašākas tās - pieņemamā robežas. Puikam ir nejauki, ir bail, bažas, drebulis, nepatika, pretīgums- un tad top šādi raksti.  Tā vietā, lai meklētu tādu, kura arī būs līdzīgās domās un darbos.. izskatās, ka atkal un atkal autors kapj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Un tad jau- visvieglakais un patīkamākais ir- nokritizēt tos , kuri/-as domā un dara savādāk.

Aivars B. 1. nov 2012. 13:26

Interesants klāstījums. Ir ko padomāt, ja tas ir būtiski.
Viens ir skaidrs, ja sadomājies un tas, ko iedomājies vēlāk nesakrīt ar to, esi vīlies, tas sabojā visu. Un, ja ši apziņa parādās neatbilstošā mirklī ......... brr
Nevajag sadomāties.
No klāstijuma izriet labāk jaunas bez pieredzes, nekā ar pieredzi.
Neaizmirsīsim - viss ir nosacīti.

Dzēsts profils 1. nov 2012. 11:42

cik stulbi...ista merkakosanas.....kas izdomaja ka sieviete ap 40  vai vairak ir veca. Gluzi otradi! Nekas jau nemainas ...,vienkarsi vajag prast dzivot.Gadi nekad neko nemaina...un kapec uzreiz perversas....?  Vienkarsi ir cilveki kuri slepj savu butibu, ....taja pasa laika nomelnojot citus...,ir tadi kuri to neslepj ......es domaju ka katra no mums ir mazliet perversibas,tikai ta ir atskiriga...Sieviete vienmer ir skaista,neskatoties vai 20 ..,vai 45.....  Vajag sevi vienkarsi pieskatit...lai tu patiktu sev...,tad tu ari citiem patiksi...sharmanta ,vilinosa sieviete labakajos gados.....ko vel virietis var veleties?

Dzēsts profils 1. nov 2012. 10:46

un dupsuks arī smuks

Dzēsts profils 1. nov 2012. 09:24

Var arī ar   mutīti---mn smuka   Mutīte

Čipo L. 1. nov 2012. 09:20

Mutesbraucējas mīlestība....

Dzēsts profils 1. nov 2012. 09:13

Kā mīlu , Tevi Sandri---manu cirslīti

Dzēsts profils 1. nov 2012. 09:10

Es, Anda Viktorija!- esmu visu kakaneļu kakamele, tev tā nešķiet, Sandri

Sandris X. 1. nov 2012. 08:58

Viņas ir kā karameles ..   

Nellija B. 1. nov 2012. 08:48

Portālā tauta viņš visas tās pašas "gudrības" raksta ar niku Sirdsdraugs    Un copē sievietes ap 40 gadiem. Tās pašas "vecās perversantes"   Tik neviena jau neķeras un tāpēc jau top tie teksti par jaunajām meitenēm, kuras uz tādu vecu kraķi pat virsū neskatās. Jo naudas ta viņam nav. Nekā viņam nav, tikai vecs kompis un Interneta pieslēgums, kur rakstīt savus perversos sapņus. Jā, Lauri, Čipo, Sirdsdraugs, tieši Tu esi perverss ar saviem rakstiem un sapņiem par jaunajām meitenēm. Atmosties beidzot  

Nauris N. 1. nov 2012. 02:42

Nav godīgi pieprasīt gan kvantitāti , gan kvalitāti ! Būtu vismaz ko vienu prasījušas !

raimonds v. 1. nov 2012. 01:45

kurs vinnes Obama vai tas Redlihs,vai ka tur vinu....?

Dzēsts profils 1. nov 2012. 01:38

Ķenci par prezidentu un pāris apakškomisiju vadīt'ju   

Kā gribējās man spalvas ar matiem jaukt
vai otrādi?

incis m. 1. nov 2012. 00:25

tada sajuta, ka tam sipolinam dazi laksti tik palikusi un uz tiem neviena vairak nekozas   nac nu realitate... bumbulit....

raimonds v. 31. okt 2012. 23:54

rit doshos citos medibu laukos:)

Elitá K. 31. okt 2012. 23:47

nevajag,Ewa,VIENKAARSHAAK!- PROSTOTA-HUZHE VOROVSTVA!

Elitá K. 31. okt 2012. 23:44

...ja LAURIS grib buut par ,,PAPUCIITI,,jaunaam meiteneem,tad ar sanjems pateiciibu-kameer klanoties sponsorees. Saaks kaadu pretenziju ,,nevainiigajai,,dabuus taadu PATIESIIBU par sevi dzirdeet-maz neliksies!a to veel no draudjeljiem kaadu daarzeni pret savu gribu,,nobaudiit,,

Ewa S. 31. okt 2012. 23:42

viss ir pavisam savaadaak un vienkarshaak :))..bet kaa tas ir..pastastishu riit :))

raimonds v. 31. okt 2012. 23:26

daudzam pietrukst teva atbalsts,tur ta problema.

Autorizācija

Ienākt