Iekarojamas, iekārojamas un mīlamas sievietes ar vai bez jūtām?

28. dec 2012. 10:53

            Kuram normālam vīrietim varētu būt interesanta iekarojama sieviete !?    Iekārojama varētu būt interesanta tik, cik liels dotajā brīdī ir kārums pēc sievietes.
            Mīloša, mīlamu jau gan ir katra vīrieša sapnis, bet diemžēl tādu gandrīz uz šīs pasaules nav...  
            Ir arī visādas lakstīgalas un aktrises un fotošopa meistarienes, kuras nu nebūt nebūs tās mīlošās, jo viņas domā ar dziedāšanu, kas ne tuvu neatbilst lakstīgalas dziemas melodiskumam, bildītēm, mākslīgiem smaidiem pievilt, apmuļķot vīriešus, tādejādi ir sava veida blēdītes, protams, ka ar tukšām aprēķina dvēselītēm, par kurām vīrieši tikai pavīpsnā un pasmejās.
            Ja šīs blēdītes kāds vīrietis ir tikai pamīstijis, tad gan dzirdamas vaimanas trīsu pagastu robežās; kā viņš var atļauties spēlēties ar manām jūtām !!!???
            Blēdīgās sievietes, kuras nav uz īstu mīlību atdevušās, vai nu nemaz uz to nav spējīgas, vienmēr sevī uzturēs JŪTU SPRIEDZI, bet ne mīlošas, harmoniskas sievietes labsajūtu.  
           Tad kādēļ vīriešiem būtu bijis jāreāģē uz blēdībā iestigušas sievietes, strupceļā iedzītās enerģijas spriedzi, uz viņas nervu sistēmas pārslodzes slimīgajām izjūtām-jūtām !?

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (58)

dior d. 30. dec 2012. 14:29

bez jūtām ... ja viņas mīl vai iekāro...vai vbt pat iekaro ... wtf!!!!!

uldis o. 30. dec 2012. 12:12

jaa... sadi domat var cilvecins bez pieredzes... nu kautko lidzigu mes vissi domajam kad pirmaa milestiba  "uzmet" ......... (bet tad vel mes neesam viriesi)..

Sandris X. 29. dec 2012. 11:43

Apēd sieriņu ,,Kārums,, , varbūt radīsies iekāre pēc nākamā , ja uz sievietēm nerodas..

Nellija B. 29. dec 2012. 08:03

Nevis sekss ir pa priekšu, bet iekāre, tu, idiot   Iespējams, ka tev, kā atpalikušam attīstībā, joprojām šķiet, ka var iemīlēties princesē, kas uzzīmēta pasaku grāmatiņā, bet normāls pieaudzis vīrietis vispirms sievieti iekāro un vēlāk viņam var rasties mīlestības jūtas pret šo sievieti, var arī nerasties, un sievietēm gluži tāpat   Un lai mīlestība būtu pilnvērtīga, viens no galvenajiem noteikumiem ir saderība seksā. Saprati, bērniņ?

Lauris E. 29. dec 2012. 03:46

Nellija Berzina vakar 21:34
No Tevis tā arī nesapratu, kas tad ir pa priekšu, sekss vai mīlestība uz sievieti vispirms un tikai tad sekss !!! ???   

Dzēsts profils 28. dec 2012. 23:02

Nelasīju to peršu līdz galam (i kā ko tādu var sacerēt?) gan sievietes, gan vīrieši, gan iekarojami, gan iekārojami, gan mīlami , -var būt emocionāli ar jūtām, gan bez tādām, ne citus kaunināt, ne ko pļāpāt.ko tamlīdzīgu.

Nellija B. 28. dec 2012. 21:34

Ja tev, Laurīt, būtu kaut mazākā nojausma par sievietēm, tad tu zinātu, ka vispirms rodas iekāre, bet mīlestība nāk pēc tam un nevis otrādi. Kā var mīlēt to, ko neiekāro?   Bet tā kā tu sievietes esi redzējis tikai bildēs Amigosā un Tautā.lv, tad protams, ka tev nav nekādas sajēgas ne par mīlestību, ne par seksu  

Guntars x. 28. dec 2012. 21:15

Kuru iekārosi pa īstam , par to arī iesi kauties !  

Dzēsts profils 28. dec 2012. 18:58

Vīrietis pēc dabas dotā uzdevuma ir- mednieks.  Grozies kā gribi- tā nu tas ir. Ja kāds neizjūt vajadzību pēc adrenalīna, pēc sacensības un uzvaras( vienalga- apzināti, neapzināti)- tad var runāt par to, ka šis indivīds ir vienkārši ar pazeminātu testosterona izstrādni , kuram daba ir liegusi kādu iemeslu pēc piedalīties tajā procesā kas saucas par - konkurenci un savas vietas iegūšanu. Tas arī viss. No otras puses- ir normāli, ja šāds cilvēks nesaprot, viņam nav pieņemami tas, kā citi uzvedas, domā, rīkojas.Tomēr- viņs jūt arī savu atšķirību no tiem- citiem..un tīri labprāt reizēm gribētu būt to - citu - vietā.. Un tad visvieglākais, ērtākais , patīkamākais, bez raizēm un sekām- ir  atrast vainīgo- protama lieta- ne jau iemeslu situācijai meklēt sevī, bet- tur- ārā. Un re cik forši- vienmēr blakus ir kāda sieviete/-es.. kuru/-as var nozīmēt par vainīgajām, ka pašam kaut kas nesanāk..  

Lauris E. 28. dec 2012. 18:56

Lai jūs tur visas galīgi nesaskābtu, paklausaties šo jauko dziesmiņu un paskataties uz jaukiem ļautiņiem.  Citādi vēl teiksiet, ka pie jūsu saskābšanas atkal es esmu pie vainas...
http://youtu.be/6eVaDh6n5sw

Dzēsts profils 28. dec 2012. 17:50

Novelesim Laurim uz visu nakosho gadu'''' seksu''' lai butu aiznemts....!!!!

Ivis L. 28. dec 2012. 17:47

normalam virietin ir viena milota lauvenite
ne simts aitu

Ārija x. 28. dec 2012. 17:47

beidzot apsmējos arī pati par sevi...  
Viens kaut kāds dzīves apdalīts vīrietis (?) visu vīriešu vārdā uzbrūk sieviešu dzimumam, un es (ne tikai es, nu jā...) metos cīņā, lai pierādītu... ko? kam? kāpēc?
Laurim jau neviens līdzēt nevar, un viņa domās tikpat nemainīsies - un lai jau! galu galā pats vien nelaimīgs, ka nespēj nodibināt harmoniskas attiecības. Vai mums viņš jāpārtaisa un par kaut ko jāpārliecina?

Vasilijs P. 28. dec 2012. 17:36

Iepretim eskalatoram...Poliski.

Dzēsts profils 28. dec 2012. 16:28

Nu man patīk,ka viens Lauris,spēj visu pasaules vīriešu vietā domāt.Atvieglo viņiem pasaules uztveri par sievietēm rakstot tādus blogus,kas liek apšaubīt viņa prāta spējas.Atļauj nu citiem vīriešiem domāt pašiem ar savām galvām,citādi visi būs tik pat nelaimīgi.
Vispār man nāk smiekli par to,kā viens cilvēks ar savām muļķībām spēj iedomāties,ka nolicis pie vietas visu sieviešu prāta spējas.

Dzēsts profils 28. dec 2012. 16:01

Runājot par bildēm---ir tomēr nozīme---arī vārdiem cauri skan...cilvēks, kas atrodas viņpusē.
vispār man ļooooti patīk viena puiša bilde šeit... - superīgs džeks sev tādu var piemeklēt Patīk un viss...kaut viņam 99 gadi būtu.

Dzēsts profils 28. dec 2012. 15:43

...bet vai nākuši negatīvas emocijas citos sēt?

Ingrida L. 28. dec 2012. 15:40

...bet ko bez Laura iesāktu, re kā visi ņemās, un galvenais ir ar ko sevi nodarbināt.

Nellija B. 28. dec 2012. 15:38

Šī bloga autors ir vecuma marasma apsēsts impotents onkulītis, kuru nekad neviena sieviete nav mīlējusi, iespējams, ka pat paša māte arī nē, un tāpēc šeit būtu darbs psihoterapeitam, pie kura protams Sirdsdraudziņš Laurītis nemūžam neies, jo, pirmkārt, viņam nav naudas, otrkārt, viņš pats sevi uzskata par pasaules nabu. Smieklīgi, stulbi un nožēlojami  

Ineta L. 28. dec 2012. 15:32

Lauri, nezinu, vienkārši pārdomas par Tevis rakstīto.

Autorizācija

Ienākt