Gribas gribēt

28. dec 2012. 12:34

Laulība nav tikai tīksme,bet arī skarbs pienākums.Īpaši daudz jāspēj sievietei,ja viņa negrib tikai palidināties,bet tikai saturēt ģimeni ilgai kopdzīvei.Viņai jābūt vismaz solīti priekšā vīram.Nepārtraukti jāmācās-gatavot ēst,konservēt,adīt šūt,lāpīt.Pirmie kašķi ģimenē parasti uzrodas tieši tāpēs,ka pāris nav gatavs sīkajām ikdienas pārbaudēm.No vīrieša to nevar prasīt,jo viņam mīlestība ir tikai iegriba:man vajag! Jūtos slikti,jo neesmu gribēto dabūjis.Situācijā-mums vajag!-viņš orientēties nespēj.Tam piemērota ir tikai sievietes domāšana.

Lai cik tas šķistu vienkārši un lieki,sievietei pietrūkst sajūtas,ka viņa ir sieviete.Un tādā sajūtā sievietes ilgstoši nevēlas dzīvot.Viņai gribas gribēt!Viņa ilgojas pēc sajūtas,ka viņa grib seksu,ka viņa iekāro.Un tieši sekss un nevis fizisks akts,ko no viņas pieprasa laulātais....sievietes nemeklē vairāk,tālāk,ilgāk,viņas meklē to kaisli,kas ir pazudusi.Viņa nemeklē citu cilvēku,viņa meklēt šo sajūtu sevī,meklē to,kas viņai spēs to sniegt....Ja Tevi interesē tas,kāpēc sievietes krāpj vīriešus,tad atbilde ir pavisam vienkārša-Tu vairs viņai neliec justies kā sievietei!

Atslegas vārdi: attiecābas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 29. dec 2012. 14:06

Ne jau viss ir tikai seksā un kaislē.Ir dauzd lielākas vērtības starp sievieti un vīrieti ,bet lai nu paliek Tava versija ,jo dauzdiem vīriešiem liekas ,ka viņa taisnība ir pareizā.  

Dzēsts profils 28. dec 2012. 19:07

Tikko "piekabinā" kādam procesam, pasākumam  saukli- tas ir pienākums, un vēl- skarbs-- tas ir taisns ceļš, lai viss būtu galīgi garām. Laulība, attiecības - tā ir brīva izvēle, būt kopā ar tīkamu cilvēku, kurš ir mīļš, kuru izprot, ar kuru kopā ir komfortabli- visās jomās, jau no paša sākuma.Un nav nekas vienam vai otram ar turēšanu un stutēšanu kopā jātur- tas notiek pats no sevis, jo/ja abi to vēlās. Ja ir tā, ka vienam tā vēlme ir lielāka- tad nekāda stutēšana, vai konservēšana, cepšana, šūšana, naglu dzīšana, uz rokam nēsāšana nelīdzēs- nesanāks .
Un nevajag izrakstīt vīrietim  tādu nabadzības apliecību, ka viņs saprot tikai vārdu - gribu!

intra j. 28. dec 2012. 14:37

jā,viss no dzīves,tā uguntiņa jāsargā.

Autorizācija

Ienākt