Ārstēšanās un atveseļošanās

8. feb 2013. 09:55

Vesels cilvēks ir apmierināts ar dzīvi, fiziski un garīgi aktīvs, nejūt organismā traucējumus, orgāni darbojas saskaņoti..,Ārsts ir mācīts novērtēt fizisko, garīgo, psihisko objektīvo stāvokli. Balstoties uz šiem rādītājiem nozīmē zāles, operāciju, procedūras, kas šos rādītājus varētu novērst vai samazināt to iedarbību uz organismu. Katrs ārsts zin, ka jāmeklē slimības cēlonis, bet bieži ārstē sekas, lai izzustu sliktās sajūtas organismā. Ārstēšana ir iedarbība uz organismu,balstoties uz pieņēmumu, ka tā ir palīdzība organismam Ja visi orgāni ķermenī darbojas saskaņoti, tad notiek atveseļošanās process, Nemklēsi palīdzību, ja nobrāzi ādu, iegriezi sev ar nazi. Ja organisms darbojas labi, tad notiks dzīšanas process un notiks atveseļošanās. Bet ja ir kāda slēpta, ilgstoša slimība, tad  atveseļošanās var ieilgt vai pat izpalikt un radīt veselības sarežģījumus.Atveseļošanās ir pamts veselībai. Lai atveseļošanās būtu sekmīga, jāsaskaņo visu orgānu enerģētiskā sadarbība un garīgais līdzsvars starp apziņu un zemapziņu. Rezultāti ir labi, bet cilvēkam liekas, ka tas viss atrisinājies pats no sevis, jo tam tā būtu bijis jābūt. Veselība ir automātisms cīņā par orgānu un gara līdzsvara uzturēšanu. LIelākais veselības ienaidnieks ir ilgstošas dusmas, nenovīdība,egoisms. Atveseļošanās pamatā ir mīlestība, attīstība, labestība.

Atslegas vārdi: veselība7049, mīlestība34028, dusmas0, nenovīdība0, ārstēšana0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Inta V. 11. feb 2013. 11:37

Paārstē  savas princese...

Vineta K. 8. feb 2013. 20:54

Ja,ja.Tas tiesam ir intresanti.Bet,ta viss es neteiktu.Bet dalas patiesibas gan ir.Bet tikai maza dalina.

Dzēsts profils 8. feb 2013. 13:16

Jebkuras stipras emocijas ir kairinājums nervu sistēmai- kā prieks, , mīlestība, tā arī - dusmas , naids..u.c. Vienkārsi runājot- saslimt ar kaut ko var ne tikai dusmojoties, bet arī- pārak stipri priecājoties.. Kā vienā, tā otrā gadījumā - mainās dažādi procesi organismā, kas saistīti ar šūnu veidošanaos, dalīšanos, vielmaiņu, un visa tā labuma galaproduktiem. Pie tam- jāņem vērā viens moments, ko šādi- pozitīvās domāšanas piekritēji negrib izprast.. Dusmas, naidīgums, negatīvisms, vai otrādi- pārlieku liels priecīgums, --- var būt ne jau iemesls slimībai, bet-simptoms  procesiem, kas notiek kādā orgānā. Ja notiek nepareiza šūnu dalīšanās vai kādas novirzes to darbībā- organismā uzkrājas  toksīni- un agri vai vēlu to koncentrācija  liek sevi manīt, gan ar sāpēm vai citādām -nepatīkamām sajūtām, gan kā- izmaiņas psihē.

Sams m. 8. feb 2013. 13:07

Bestsellers austrumnieciska gara.

Dzēsts profils 8. feb 2013. 11:25

Rietumnieku stilā-nu ja nevar nekādiem lidzekļiem  vēlamo par esoš,tad ieliksim psihenē,kaut ne dzīvē,tad savos komentāros.Bet viņai tikai smaids uz lūpām....

Dzēsts profils 8. feb 2013. 10:57

Un kas vainas dusmām? Labāk viņas kādreiz izrādu, ja pamatoti....nu neatzīstu pilnīgi visur to poztīvo domāšanu, ...rīcība, attieksme svarīgāka! Visam, kas arī nepatīk - muļķīgi smaidīt, sak jo man pozitīva domāšana? Kas šito jēdzienu vispār izdomāja? Protams, nevajag staigāt akmens sejām, bet...katram mums savi kritēriji, robežas arī.
Jautājums - kas šito raksteli rakstījis, citplanētietis? vai zālu tirgotājs?

Dzēsts profils 8. feb 2013. 10:52

Dzīvē ir jāmeklē kompromisi un ne  vienmēr var darīt to,ko grib.Tad nerastos tadi raksti un viss pārējais.

Dzēsts profils 8. feb 2013. 10:38

Nu vēl viena debesu kanceleja par dusmām,nenovidibu,egoismu,veselibu un t.t...

Sandris X. 8. feb 2013. 10:29

Sorry - orgānu .

Sandris X. 8. feb 2013. 10:29

Labs braucējs jau pēc sava autiņa skaņas nosaka , ka kaut kas nav kārtībā .Tāpat cilvēka ķermenī svarīga visu orgābu saskaņota darbība !  

Ieva B. 8. feb 2013. 10:05

Pilnīgi tam piekrītu!!!Ir katram jākontrolē savas emocijas un savas domasBiezi pamanu tādu lietu,ja uz kādu dusmojos vai nopsihojos,tad pašai kaut kas notiek,vai iegriežu pirkstā,vai ko sasitu,vai arī kaut kas izkrīt no rokām.

Autorizācija

Ienākt