viņš meklē otru pusīti

10. feb 2013. 22:37

Jānis ir nožēlojams. Viņš nupat uzrakstīja vēstuli personai iepazīšanās sadaļā. Viņš cenšas aizpildīt tukšumu sevī ar pretējā dzimuma pārstāvi. Nu nejau tikai seksuāla rakstura. Patiesībā, viņš būt gatavs gadu nenodarb..., nu labi, vienkārši nedrāzties, ja tikai atrastu kādu, ar ko kopā varētu darīt visu, ko sirds vēlas - ceļot, ākstīties, aprunāt citus, staigāt rociņās... ķermeniskās vajadzības Viņam ir otršķirīgas salīdzinājumā ar baudījumu, ko gūst no "īstā" cilvēka sev blakām. Viņš ir meklējumos jau pusgadu, kopš draudzene viņu pameta.. un viņš vēl joprojām nesaprot, kā gan tas varēja notikt, jo viņš taču jūtas kā vismīļākais, visinteresantākais visrūpējošākais puisis!

Viņa ārējais izskats nav neglīts. To var spriest pēc tā,ka viņam bijušas dažas izskatīgas draudzenes. Viņš jau sen būtu atradis draudzeni, ja nebūtu tik kautrīgs un bailīgs. Viņam ir bail tikt atšūtam, bail dabūt kurvīti. Tāpēc arī Jānis šovakar uztaisījis feiku anonīmu profilu, no kura var iepazīties internetā.. nu jo tā ir drošāk, nav pazemojuma tikt atraidītam. Jānim šķiet, ka tas viņu nogalinaju, ja kāda meitene, kura viņam patīk, un kurai viņš atzītos jūtas vai kaut kur uzaicinātu, viņu atraidītu! Tas ir pārāk riskanti, lai uuzdrošinātos mēģinat! Jānis dzīvo tikai vienreiz un tāpēc nevar atļauties sabojāt savu reputaciju, savu tēlu! Nē, labāk būt nožēlojamam un iepazīties internetā! Viņš ir jau iepriekš iepazinies internetā, vienu reizi pat atrada ļoti jauku meiteni un bija kopā ar viņu gandrīz gadu. Bet toreiz vēl bija pārāk jauns un dumjš lai viņu noturētu.. tagad viņš ir gudrāks un prot ar lielāku rūpību izturēties pret meiteni. Viņš sev zvēr, ka nākamo "īsto", ko satiks, uztvers kā dārgakmeni un izturēsies ar lielāku cieņu un rūpību ka pats pret sevi. Viņš tam patiesi tic, ka spēs "nākamo" darīt patiesi laimīgu.

/Paldies par "Like" un dažiem komentāriem, prieks redzēt, ka kāds lasa! Par tiem atslēgvārdiem - ieliku, tos tikai lai kļūtu populārāks. Man īpaši nepatīk hokejs.. nu skatīties var bet neesmu baigais fans/

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 11. feb 2013. 12:51

Piektklasniekam Jānim, nācās pārtraukt mācības skolā, jo bija pienākusi viņa rinda bērnudārzā  

Gunars s. 11. feb 2013. 08:51

     Daba atsijā!   Viens atrod uzreizi,cits meklē visu mūžu,kā ar  to Jāni,lai veicas!

Dzēsts profils 11. feb 2013. 08:47

tu vēl esi jauns un drīksti kļudīties, par reputāciju varēsi uztraukties kad būsi apprecējies, meklē savai sirsniņai īsto.

Dzēsts profils 11. feb 2013. 08:14

Lai saprastu kaut ko par otru cilvēku  jārunā---nevelti Bībelē teikts--ka pirmais bija vārds----bet par to laimes padarīšanu---kā ZINI...??? Vai to ko uzskati par laimi--ir otra cilvēka laime---??? ļau viņai būt pašai ,kāda ir......būt blakus ...........! piedošanu pa tik nopietniem pamācijumiem....

Autorizācija

Ienākt