Jānis ir EGOists

11. feb 2013. 23:14

Lai nerastos pārpratumi, jāpasaka, ka es nemeklēju padomu vai ieteikumus ka dzīvot (lai gan Paldies tiem, kas man tos deva, tas jau ir jauki), jo es zinu, kā vajag. Tas kāpēc rakstu, ir vienkārši lai izliktu melns uz balta to, cik aprobežots ir Jānis, cik viņš ir nepievilcīgs. Katrā mums ir Jānis, tikai nedaudz savādāks.
Jānis ir pilīgs egoists. Šodien viņš pieķēra sevi pie domas, ka viņam patīk, ja ar ne pārāk tuvu darba kolēģi vai vienkārši apkārtēju cilveku notiktu kkāda nelaime, viņam rastos problēmas. Bet tikai līdz tādai robezai, ka viņa dzīve līdz ar to nesarežģītos. Vakar redzot virs galvas lidojam lidmašīnu, viņam likās, ka būtu forši redzēto to tepat tuvumā nokrītam! BET tikai tad ja spradziens nekādi nesarežģītu viņa dzīvi. Viņam nav svarīgas citu cilvēku (nerunājot par ļoti tuviem cilvēkiem) dzīves. Viņš pat grib lai citiem rastos problēmas, jo pats uz ta fona varētu justies laimīgāks! "Jānis ir kretīns. Viņš ir ļauns" jūs teiksiet! Jā, ir. Bet viņš tāds nav no brīvas gribas. Viņš NEVAR klusumā nevēlēties, lai kadam apkārtējam notiek nelaime, lai uz ielas saskrienas masīnas tikai tapēc, ka tas padarītu viņa dienu interesantāku! Viņš nevar to nevēlēties, kaut arī zina, ka tas ir slikti un nepareizi. Ka jau teicu, Jānis ir tāds kāds ir. Kretīns. Bet viņš meklē meiteni, par kuru rūpēties un kurai nest zvaigznes no debesīm. Viņš vēlas sajust īstu mīlestību. Bet grib redzēt lidmašīnas krītam..

Atslegas vārdi: sex hokejs dzīve ego dzeja0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 12. feb 2013. 11:16

Sandris X. 12. feb 2013. 10:34

Katram savs mazais jānītis iekšā .Pašam sevi  jāaudzina , lai nesāktu lidmašīnas krist ,ar citiem jānīšiem tajās..

Ineta L. 12. feb 2013. 08:52

Jānis kā jau Jānis, nekā pārlieku šokējoša- caurmŗā cilvēkiem patīk pašausmināties par avārijām, katastrofām utt., tāpēc jau ap avārijas vietu ir daudz vairāk "skatītāju", nekā ap puķu dobes dārznieci, kas stāda rozes  pilsētas centrā

Dzēsts profils 12. feb 2013. 00:09

Kurzemniece E. 11. feb 2013. 23:23

nu i jānītis

max m. 11. feb 2013. 23:22

..man ari vien slepena  doma..-Janchikam acii trtàpiit

max m. 11. feb 2013. 23:20

..redzét lidmashiinas kriitam...oh tu kàds..

Autorizācija

Ienākt