paraksties par dzīvību!

27. mar 2013. 15:40

aicinu visus labas gribas cilvēkus parakstīt Eiropas pilsoņu iniciatīvu ,kas iestajas par nedzimuša bērna tiesībam un aizsardzību no tā ieņemšanas brīža.

Vismazākajiem no mums nav citas balss kā mūsējā.

PARAKSTĪT

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000005/public/index.do?oct_path=%2Fsignup.do&initiativeLang=lv&oct_system_state=OPERATIONAL&oct_collector_state=true&currentLanguage=lv

2013.gada 1. februārī, Latvijā un citās Eiropas Savienības valstīs tika atklāta Eiropas Pilsoņu iniciatīva “Viens no mums” (“One of Us”), kas ir pirmā šāda veida iniciatīva, kas paredz tiesisko aizsardzību cilvēka dzīvībai un cieņai.

Šīs iniciatīvas mērķis ir aicināt Eiropas Komisiju pārtraukt finansējumu tādām darbībām, kas ir saistītas ar cilvēka dzīvības iznīcināšanu. Tas galvenokārt attiecas uz abortiem un embrionālo cilmes šūnu pētniecību. Ilgtermiņā šīs iniciatīvas mērķis ir nostiprināt Eiropas Savienības likumdošanā cilvēka dzīvības aizsardzību, sākot no ieņemšanas brīža, kā arī stiprināt vienotu Eiropas „Pro life” kustību.

Lai iniciatīva būtu derīga, līdz 2013. gada 1. novembrim visās ES dalībvalstīs jāsavāc vismaz viens miljons parakstu un vismaz 7 valstīs savākto parakstu summai ir jābūt vienādai vai lielākai par šo valstu EP deputāta skaita reizinājumu ar 150 (Latvijā šis skaitlis ir apmēram 7000). Arī Latvijas iedzīvotāji ir aicināti atbalstīt šo iniciatīvu, to parakstot internetā Iniciatīvas mājas lapā http://www.oneofus.eu vai uz papīra draudzēs (draudžu prāvestiem ir nosūtītas šīs iniciatīvas veidlapas). Par Eiropas Pilsoņu iniciatīvas īstenošanu Latvijā ir atbildīga Asociācija „Ģimene”.

http://luteranidzivibai.lv/raksti/eiropa…

NEESI VIENALDZĪGS,  PARAKSTIES PAR DZĪVĪBU.UN AICINI CITUS TO DARĪT,

VIENALDZĪBA NOGALINA....

http://youtu.be/0CTuZqTL6WY

 


Atslegas vārdi: viens no mums0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Ingrida L. 18. dec 2013. 13:13

Pirmkārt vajadzētu gādāt par tiem, kuri ir jau dzimuši. Futbola komandu sadzemdēt nav liela māka. Ģimenes ar vienu atvasi nevar galus savilk, un spiesti doties labprātīgā TRIMDĀ . Drīz jau Latvijā nebūs kam nomirt, visi aizbraukuši.
Nabadzības likumu - NEPARAKSTĪŠU !

Dzēsts profils 28. mar 2013. 18:50

Es neparakstīšos, jo.. ir ļoti daudz  dažādu situāciju, kad aborts- tas ir vienīgais prātīgais risinājums. Atmetot to pļāpāšanu , ka vajag domāt pirms liekas slīpi, pirms velk bikses nost un nodarbojas ar seksu.Jā, tā vajadzētu būt- tomēr - būsim reāli- vēl ilgi dzīvē tā nenotiks. Un ar aizliegumiem neko nepanāks. Kā jau te teica cilvēki- zels un plauks kaktu dakteri, būs bezgala daudz nāves gadījumu, vārdu sakot- jēgas nekādas. Un vēl kas- sievietei ir visas tiesības lemt - ko un kā viņa darīs situācijā.. jo neviens no šiem labajiem, pareizajiem cilvēkiem, kuri aicinās viņu paturēt bērnu- neviens pats nedzīvos viņas dzīvi, nedos pajumti, iztiku, nerisinās visas citas problemas, nepalīdzēs bērnu pieskatīt- par velti- kamēr māmiņa meklē darbu vai strādā,  audzināt, skolot, u.t.t.- nepalīdzēs tā, kā sievietei uz to brīdi būtu vajadzīgs, nevis - k ā pats aicinātajs uzskata par vajadzīgu.

Dzēsts profils 28. mar 2013. 00:09

Katra sieviete ir tiesīga pati izlemt - vai viņai šis bērns ir vajadzīgs vai ne... un nevienam nav dotas tiesības kautko uzspiest. Vai tad mums vēl ir par maz šo pamesto bērnu?

savsem k. 27. mar 2013. 21:11

Neparakstīšos vis   !

reina r. 27. mar 2013. 20:21

Andrej.   

Andrejs S. 27. mar 2013. 19:27

Atbalstu viedokli,ka ir situācijas,kurās aborts ir labākais risinājums. Labāk profesionāli veikts,nekā meklēt antisanitāru pagrīdes iestādījumu. Nedrīkst viennozīmīgi katru sievieti,kura izvēlas abortu, uzskatīt bezmaz par noziedznieci. Tā tik vairosies dažādas negācijas,tai skaitā varbūt pat pašnāvības.
Problēmas jāskata kompleksi..ne vienmēr viss kas nav ideāli balts uzreiz jālamā par melnu.

Gunars s. 27. mar 2013. 18:54

         Dzemdēt veselu bērnu Latvijā ir problēma,med. pakalpojumi dārgi , tālāk no Rīgas pat nepiejami!  

reina r. 27. mar 2013. 18:48

Taisnība, ĢIRT, TEV PROTAMS IR! :up Bet mēs ,diemžēl dzīvojam ne tuvu ideālā pasaulē.Un parakstīšanās vien neko nemainīs.Jāmainās ir pašiem cilvēkiem un līdz ar to sabiedriskajai iekārtai.Un tas ir vaaaaaaai cik ilgs process.

gints r. 27. mar 2013. 18:16

cilveka dzīvība sākas no ta ieņemšanas brīža, tas pat ir rakstīts skolēnu bioloģijas grāmatā,divaini ka pieaugušie to tik ātri aizmirst.Aborts ir bērna slepkavība,apzināta un izplānota,un tam nav attaisnojuma ,nekāda!
ja kads šeit raksta un šo lasa,tad tas ir tikai tā iemesla dēļ ,ka jūsu mammas ļāva jums piedzimt.
pasakat paldies savām mammām par to ,ka tās neizdomāja taisīt abortu,bet ļāva jums piedzimt.

reina r. 27. mar 2013. 17:26

Jā, doma itkā pareiza, bet kādas būs sekas?Kaktu dakteri ,nelegālie aborti pēc kuriem sieviete vispār vairs nevarēs dzemdēt. Vai negribēti bērniņi,kurus nogrūdīs uz sabiedrības pleciem.Tas ir koks ar diviem galiem.

Gunars s. 27. mar 2013. 16:37

     Šī doma it kā pareiza, bet ja vecāki tam nav gatavi? Nav mājokļa, darba jādzemdē mežā,...ne privātā,zem egles?    Ko ēdīsi ar ko mazgāsies?

Autorizācija

Ienākt