Tu saņem to,ko domā,ka saņemsi.

23. mai 2013. 06:56

Tu esi uzdevis sev jautājumu:"Kāda ir mana misija dzīvē?Kāds ir mans sapnis?Kāds ir dievišķais plāns manai esamībai uz Zemes?"Un atbilde ir absolūti neskaidra.
  Ja situācija ir tāda,ja tu patiešām nezini,ko gribi darīt,ko sasniegt vai kāds gribi kļūt,tev jāsāk attīrīt"spēles laukumu" un jārada skaidrība savā dzīvē,atmetot itin visu,par ko esi pilnīgi pārliecināts.ka to negribi.
   Atbrīvojies no mantām,vietām,situācijām,cilvēkiem,apstākļiem un attiecībām,kas tevi vairs neinteresē.Vienkārši svētī tos ar mīlestību un atmet.Radi ap sevi jaunu,tukšu telpu.Ļauj,lai tavā dzīvoklī,mājā,attiecībās un dzīvē kopumā ieplūst svaiga gaisa strāva.Es galvoju,ka tad sāks notikt interesantas lietas.
   Koncentrēšanās uz mērķi ir visvieglākais darbs pasaulē.Koncentrēties nozīmē vienkārši pievērst savu uzmanību un sakopot domas kaut kam.Vispār jau mēs esam lieli eksperti šajā jomā,jo tieši to mēs darām,kad apspriežam kādu tēmu.
   koncentrēšanās-tu "iekodies" ar zobiem konkrētajā situācijā,virzi apziņu pa noteiktu maršrutu,"apauj" tūrista zābakus ceļam,lai cik tāls un gūts tas arī būtu,un neatlaidies,līdz Visums dod tev to,ko esi vēlējies.
   Ja tu "paņem zobos" šo situāciju un "iekodies" tajā pietiekami stipri,ja nolem,ka šis "pīrāgs debesīs" absolūti un viennozīmīgi ir tavējais-tieši šeit,tieši tagad,šajā brīdī,-ja tu šo lēmumu pasludini visos savas apziņas stūrīšos,ja domās un darbos apliecini,ka neatkāpsies,līdz tas notiks...tam vienkārši ir jānotiek.
   Tāpēc es lūdzu tev:izproti šī vienkāršā mehānisma nākotnes iedarbību.Pamēģini saprast pilnībā un izjust prieku,ko rada šī atziņa.Ja pareizi izpratīsi šo mehānismu,apjēgsi,ka itin viss,ko vēlies(lai kas ar tas būtu),jau ir tavs.
   Tas ir tikpat viegli kā apēst kūciņu.
   Vēl viens moments:neizšķied ne sekundi sava laika šaubām vai bažām.Jo mazāk"degvielas" atvēlēsi šaubām un bažām,jo labāk.Tas ir ļoti svarīgi.Šaubas un bažas vājina koncentrēšanos un rada pretestību tavam enerģijas strāvojumam.
   Padomā par to...Kāda ir mērķtiecības īstā nozīme?Mērķtiecība ir pilnīga šaubu trūkums.Mērķtiecība ir pilnīga un absolūta nodošanās savam mērķim.
   Mērķtiecība ir karotāja lūgsna,kas vērsta uz sevi.(Stjuarts Vailds)

Atslegas vārdi: dz ī ve1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Ingrida X. 24. mai 2013. 02:02

Argod.
Piekrītu ik vārdam. Esmu tos jau lasījusi /pieļauju- vārdu formu salikumos citos; daudzi autori, interpretē jau zināmo, mzl pa savam/- un "izlaidusi" caur sevi:)
.......................................
man pers. noderīgs šķita atgādinajums- jau zināmais: "neizšķied ne sekundi sava laika šaubām vai bažām. Jo mazāk"degvielas" atvēlēsi šaubām un bažām,jo labāk." Ne vnm sanāk, bet- mācos.
......................................
Lai izdodas, mums visiem, kas- cenšamies DZĪVOT.

Sandris X. 23. mai 2013. 07:33

Labāk izvēlos zemes dzīves dienišķo rupjmaizi , nevis ,,debesu pīrāgus,, .Ja rokas aug no pareizās vietas, tad var nopelnīt arī sviestiņam uz maizītes un ne tikai tam .

Autorizācija

Ienākt