Šodien lasu netā, skatos TV, visur par zemenēm, gan izstādes, gan, vai tirgo īstās Latvijā audzētās utt., esmu saēdusies šos gardumus, mmm, dzelzs krājumi uzņemti, pat karsti kļuva
Tikai 36,9 kkal uz 100 g..esot dikti dietiskas
Labu vakaru un labas ražas amigos dārzkopjiem!
An Da-tas tads joks , vai? krāsa tiešām smuka būtu
vīnu var gatavot arī no galdabietēm...+ apelsīns---krāsa violeti sarkana- apelsīnu aromu. Šarmisks!
Labrīt, Skarlet, jap, tā ir, ogas tikk no dobes ir ar īpašu "šarmu".
Brokastis sāku ar kafiju, Kārumu un zemenēm
Pašu audzētās tas labākās tas tiesa
...atta..
Elit, nu gan Tev sagadījies
Protams, ka mājās gatavots, ar mīlestību un paša audzēts, ir vēderam tuvaks un , cerams, ka labāks. Nu garšas ziņa gan var nobalēt, jo rūpnieciski ražotiem pieliek garšas pastiprinātājus, tā, ka liekas ļoti gardi.
Labi, mīlīši, šovakar atvados, atā!
Galvenais nosacījums lai rūgšanas procesā nepiekļūtu gaiss, jo tad iznāks etiķis nevis vīns un jāizmanto vīna raugs jo maizes raugs satur pienskābās baktērijas, kas aprij alkohola baktērijas.
....ja.. ...un ja tas viss ir majas gatavots ...bez visadiem konservantiem..
Vispaar vienu dienu komiski bija sanaacis-zemenes,zemenju biezbiena sierinji,zemenju saldeejums un limonaade Enjoy...arii zemenju.....No to zemenju garshu-kaut beedz......
Hm..vīns un sieri..riktīgs vakars franču gaumē
A dazhaadu sieru ASORTI!!!!
njaa...ja..un jo VECAAKS-jo labaaks!!!!
...sieram tapat ka vinam...nav jau tikai viena recepte...
...ja Elit labu vinu ir jamak izraudzet...
A Tu Okinj-kaadu gardu sieru uzmeistaro.......
Es tomēr labāk pie svaigām odziņam pieturēšos
Shobriid Latvijaa ljoti,,modee,,pashdarinaatie viini....Padaargi maksaa,bet cilveeki peerk!!! Arii MAAKSLA viinu LABU dabuut gatavu!!!
...no Jums jau meitenem vina rupnica sanaktu....tik daudz tehnologu...domaju nevienai nav...
liķierus netaisu- nepatīk lipīgā sajūta...pārzinu visu vīna fermebtācijas procesu....
oki, ne, tikai sulu, zapti, želeju...vislabāk svaigā veidā