Pakārdināšana..tikai zemenes

28. jūn 2013. 20:50



Šodien lasu netā, skatos TV, visur par zemenēm, gan izstādes, gan, vai tirgo īstās Latvijā audzētās utt., esmu saēdusies šos gardumus, mmm, dzelzs krājumi uzņemti, pat karsti kļuva
Tikai 36,9 kkal uz 100 g..esot dikti dietiskas

Labu vakaru un labas ražas amigos dārzkopjiem!

Atslegas vārdi: zemenes3, dārzs50

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (74)

Ineta L. 29. jūn 2013. 14:39

An Da-tas tads joks , vai? krāsa tiešām smuka būtu

Dzēsts profils 29. jūn 2013. 13:05

vīnu var gatavot arī no galdabietēm...+ apelsīns---krāsa violeti sarkana- apelsīnu aromu. Šarmisks!

Ineta L. 29. jūn 2013. 10:13

Labrīt, Skarlet, jap, tā ir, ogas tikk no dobes ir ar īpašu "šarmu".
Brokastis sāku ar kafiju, Kārumu un zemenēm

Dzēsts profils 29. jūn 2013. 10:11

Pašu audzētās tas labākās tas tiesa

Dzēsts profils 28. jūn 2013. 23:17

...atta..

Ineta L. 28. jūn 2013. 23:15

Elit, nu gan Tev sagadījies
Protams, ka mājās gatavots, ar mīlestību un paša audzēts, ir vēderam tuvaks un , cerams, ka labāks. Nu garšas ziņa gan var nobalēt, jo rūpnieciski ražotiem pieliek garšas pastiprinātājus, tā, ka liekas ļoti gardi.

Labi, mīlīši, šovakar atvados, atā!

Vineta S. 28. jūn 2013. 23:12

Galvenais nosacījums lai rūgšanas procesā nepiekļūtu gaiss, jo tad iznāks etiķis nevis vīns un jāizmanto vīna raugs jo maizes raugs satur pienskābās baktērijas, kas aprij alkohola baktērijas.

Dzēsts profils 28. jūn 2013. 23:11

....ja.. ...un ja tas viss ir majas gatavots ...bez visadiem konservantiem..

Elitá K. 28. jūn 2013. 23:09

Vispaar vienu dienu komiski bija sanaacis-zemenes,zemenju biezbiena sierinji,zemenju saldeejums un limonaade Enjoy...arii zemenju.....No to zemenju garshu-kaut beedz......

Ineta L. 28. jūn 2013. 23:09

Hm..vīns un sieri..riktīgs vakars franču gaumē

Elitá K. 28. jūn 2013. 23:06

A dazhaadu sieru ASORTI!!!!    

Elitá K. 28. jūn 2013. 23:03

njaa...ja..un jo VECAAKS-jo labaaks!!!!

Dzēsts profils 28. jūn 2013. 22:52

...sieram tapat ka vinam...nav jau tikai viena recepte...

Dzēsts profils 28. jūn 2013. 22:50

...ja Elit labu vinu ir jamak izraudzet...

Elitá K. 28. jūn 2013. 22:49

A Tu Okinj-kaadu gardu sieru uzmeistaro.......

Ineta L. 28. jūn 2013. 22:48

Es tomēr labāk pie svaigām odziņam pieturēšos

Elitá K. 28. jūn 2013. 22:46

Shobriid Latvijaa ljoti,,modee,,pashdarinaatie viini....Padaargi maksaa,bet cilveeki peerk!!!   Arii MAAKSLA viinu LABU dabuut gatavu!!!

Dzēsts profils 28. jūn 2013. 22:42

...no Jums jau meitenem vina rupnica sanaktu....tik daudz tehnologu...domaju nevienai nav...

Dzēsts profils 28. jūn 2013. 22:36

liķierus netaisu- nepatīk lipīgā sajūta...pārzinu visu vīna fermebtācijas procesu....

Ineta L. 28. jūn 2013. 22:35

oki, ne, tikai sulu, zapti, želeju...vislabāk svaigā veidā

Autorizācija

Ienākt