Nojumes un lapenes - der zināt

15. aug 2013. 22:59

Vasarā rīkot pasākumus ārā ir lieliska izvēle. Tikpat lieliska izvēle ir pasākuma vietā uzstādīt nojumi, kas pasargās gan no lietus, gan saules, gan vēja. Lai palīdzētu Tev izvēlēties atbilstošu nojumi Tavām vēlmēm un prasībām, esam izveidojuši ceļvedi Averto nojumju pasaulē. Dodamies izlūkos!
Ātri uzstādāmās nojumes.
Ātri uzstādāmās nojumes ir pats labākais risinājums, ja tā ir bieži jāuzstāda un jānojauc, jo tas ir izdarāms tik vien kā minūtes laikā! Šīm nojumēm ir teleskopiskas kājas, nodrošinot iespēju regulēt nojumes augstumu 4 līmeņos, ļaujot to uzstādīt arī slīpumā vai uz nelīdzenas vietas. Šīs nojumes ir īpaši iecienītas gan sporta pasākumu organizētāju vidū, kā arī tirdzniecības pārstāvju starpā – veicot nojumes apdruku, tā ir arī lielisks reklāmas līdzeklis! Ja dārza ballītē Tevi pēkšņi pārsteidz lietus, Tev būs vajadzīga tikai minūte, lai uzstādītu patvērumu no tā! Taču, ja lietus un vējš kļūst spēcīgs, iesakām nojumi nojaukt, lai tās rāmis netiktu deformēts un nerastos materiāla bojājumi.
PVC un PE svētku nojumes.
Lielāku pasākumu organizēšanai mēs piedāvājam PVC un PE svētku nojumes.  Tās ir pieejamas dažādos izmēros, lai Tu varētu izvēlēties piemērotāko savām vajadzībām. Nojumes sānu malās ir izveidoti lieli logi, kuru daudzums ir atkarīgs no nojumes izmēra, līdz ar to tiek nodrošināts lielisks apgaismojums arī nojumes iekšpusē. Neļauj vārdiem „svētku nojumes” sevi samulsināt, jo tās ir iecienītas ne tikai svētku organizēšanā, bet arī biznesa vajadzībām dažādos festivālos, ārā kafejnīcās un tirdzniecībā.

Nojume „Zvaigzne”
Ar šīs nojumes palīdzību, Tu kļūsi par pasākuma zvaigzni! Ar tās košajām krāsām un unikālo dizainu, šīs nojumes ir ieguvušas atzinību plašā mērogā – sporta pasākumos, dārza ballītēs, salidojumos, tirdzniecībā, festivālos un daudz dažādos pasākumos. Nojume „Zvaigzne” ir plaša, koša un pamanāma – lieliska izvēle Tavai atpūtai vai biznesam!
Lapene „Coleman”
Gluži tāpat kā nojume „Zvaigzne”, šī lapene ir interesanta ar savu dizainu, kas vienmēr piesaista citu cilvēku uzmanību, tādēļ vari būt drošs – Tu nepaliksi nepamanīts! Plaša un viegli uzstādāma – piemērota ballītei draugu un ģimenes lokā, kā arī patvērums no saules stariem vai lietus lāsēm, ja esi izbrucis pie dabas.
Ekskluzīvās nojumes „Pagoda”
Elegantā nojume „Pagoda” ar savu aizraujošo formu un plašajām izmantošanas iespējām padarīs Tavus svētkus īpašus.  Šī greznā nojume PAGODA vienlīdz labi der gan nelieliem pasākumiem, gan plašākiem svētkiem – īpaši lielu atsaucību šīs nojumes ir guvušas precinieku vidū. Padari savus svētkus īpaši neaizmirstamus!
http://www.averto.lv/lv/nojumes

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Brigita R. 16. aug 2013. 15:56

Elitaa - jautājiet, kas interesē un tad lūkosim ...

Dzēsts profils 15. aug 2013. 23:47

...nu ko... varbūt vēl kāds grib šeit kautko pareklamēt...

Elitá K. 15. aug 2013. 23:41

No Tevi var varbuut LEETAAK to preci nopirkt.......?

Brigita R. 15. aug 2013. 23:37

Nu cenrādi mājas lapā vari palūkot, ja ir interese :) Ar skaitļiem negribu nevienu apgrūtināt, bez vajadzības :)

Brigita R. 15. aug 2013. 23:36

Ei nu beidziet .. tiešām ziemā desiņu svaigā gaisā uzcept nav vēlēšanās? Bet nekad nav par vēlu mainīt paražas un es ar šo negribu teikt, ka, lai uzceptu desiņu, vajag nojumi ... bet nu nevajag tāstīt, ka pikniks ziemā ir kaut kas nedabīgs, tāpat kā lietus ...

Dzēsts profils 15. aug 2013. 23:25

....cenradi ...Brigita vajadzeja pielikt..

savsem k. 15. aug 2013. 23:20

Jā ... varbūt tomēr būs - bet pikniku vienalga  neviens rīkot negribēs  

Brigita R. 15. aug 2013. 23:16

Hmmmm ... zinot LV ziemas es gan tik pār;iecinoši to neapgalvotu gan :)

savsem k. 15. aug 2013. 23:11

Ziemā viņš tiešām neuznāks  

Brigita R. 15. aug 2013. 23:07

Lūdzies un tapsi uzklausīts :)

savsem k. 15. aug 2013. 23:05

Un ja nu lietus neuznāk ?

Dzēsts profils 15. aug 2013. 23:04

Ej labāk gulēt! Un izdzēs so reklām-murgu!

Autorizācija

Ienākt