..pārdomām...

20. aug 2013. 13:27

...Cilvēki domā, ka gara radinieks ir ideālais partneris, un tādu grib katrs...Bet īstenais gara radinieks ir spogulis, cilvēks, kas parāda tev visu , kas tev pašai ir slēpts, cilvēks, kas nodod tevi tavā pašas gādībā, lai tu varētu mainīt savu dzīvi.Īstenais gara radinieks varbūt ir pats nozīmīgākais cilvēks , ko tu savā dzīvē sastopi, jo viņš noārda sienas ap tevi un iegrūž dunku, lai tu pamostos. ..Bet nodzīvot mūžu kopā ar gara radinieku???...nu nē!! Pārāk mokoši. Gara radinieks ienāk tavā dzīvē , tikai lai atklātu tev līdz šim nezināmu tavu būtības šķautni un tad aiziet. ..Un paldies Dievam!..Tava nelaime ir tā , ka tu negribi ļaut viņam iet ..Bet viņa uzdevums bija tevi sapurināt, mazliet sapluinīt tavu ego, uzrādīt to, kas tevī iesīkstējis, atklāt tavas atkarības, atplēst vaļā tavu sirdi , lai tur iekļūst jauna gaisma, iedzīt tādā izmisumā un dusmās, ka tev vienkārši nākas pārveidot savu dzīvi....nelaime tāda, ka bieži nespējam samierināties ar to, ka šīm attiecībām bija tik īss mūžs..un tad reizēm kā suns pie miskastes...laizi tukšo skārda kārbu, cenšoties izvilināt no tās vēl kādu barības drusku...un, ja neuzmanies, tad deguns tajā kārbā iesprūst uz visiem laikiem, padarot dzīvi mokošo...Tāpēc labāk met to pie malas.
/iz "Ēd, lūdzies, mīli"/

....pāršķirstot vēlreiz šo grāmatu.....apstājos pie šī teksta, laikam tāpēc, ka tieši šobrīd man tas bija vajadzīgs.....varbūt vēl kādai tas šobrīd var noderēt...

Atslegas vārdi: mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696, pārdomas691, atkarība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (39)

Alise .. 22. aug 2013. 21:59

..kad ielaižam- tad atdodam labāko no sevis otram...

inese i. 22. aug 2013. 07:11

man šķiet, mēs sievietes vispār tik lēti nelaižam nevienu savā sirdī --- nav nekāda caurstaigājamā telpa..varbūt tāpēc ir tie abstraktie ideāli, bet, kad ielaižam, tad...

linda r. 21. aug 2013. 20:31

gara radinieks ir tas civeks kas ir tevi atras un pienemts kuru tu vari milet nist, bet zinat lai nu ka bet tas tevi sapratis. cilvekam jaatrod evi tas kas pat spoguli nav radzam, jaizcina cinas.tad dzivojot starp realitati tas spes atras to mazo saskari kas laus but saistitam tiri

loli t. 21. aug 2013. 11:51

:)....jaa tadi vini ir ssie spoguli...bet vispar vinus sauc par karmiskajiem cilvekiem,,,ar gara radinieku viss ir mieeriigi un ilgi....ta4u tadus sastapt ir lemts reti kam..parsvaraa ,malaas ar karmiskajiem.lidz tu kluusti par tadu cilveku,kadu Visums tevi iecerejis....vel ir radnieciskas dveseles,,,dziivo kopaa parsvara uz kopigu interessu bazes,,kaa saaja zupa ie ssada savieniiba,,,pec kada laicina parasti atrod milakos sv pa kluso...

Alise .. 21. aug 2013. 00:52

...Jauku, Ingrīd, Tev arī...
..un paldies par šo visu te...ko mēs te esam pārspriedušas..visas kopīgi!!
.

Ingrida X. 21. aug 2013. 00:38

.......ne jau Tu vien, inese inese, juuties sevii mzl saputrojusies...
Ja kas- esmu beidzot to pienjeemusi- normaals staavoklis; un viss ;) ai, nu ne tas TUR- staavoklis, protams, bet- ieksheejais- sajushanaas ieksh sevis!!!
.........................................................
..neziilee- tam- Otram- vajadziiga, vai nee; Tev to vajag???; man- jaa!!!, 100x- jaa!!!; un tad??? iepauzeet??? vispaarpienjemtaas tikumiibas vaardaa???..
..........................................................
Un- es Vinjam pasaku: Es ilgojos. Es ljoti veelos Tevi.
..........................................................
Ko tad es zaudeeju???? Lepnumu??? Ej ka nu nost!!! Guleesi 100+100+100....ar savu Lepnumu!!!! Nee, es nezaudeeju- NEKO!!!!!!!!

Jauku dienu! Tev! Alisei! Visiem- sakariigajiem Cilveekiem!!:)

inese i. 20. aug 2013. 23:19

nja...man tikai liekas, ka ideāli ir abstrakti, tikai sadzīvojot var saprast, bet, protams, tam jājūt sadarbību no otra cilvēka puses...un kā citādi var zināt, vai otram tā mīlestība nav vajadzīga, ja cilvēku nejūt, nu, un kad nejūt, tad atsvešinās...nelaime jau tā, ka jūtam tikai sevi...saputrojos

Alise .. 20. aug 2013. 22:26

..bet par bundžu ir taisnība arī tajā gadījumā, ja otram tava mīlestība nav vajadzīga...un tiu vienkārši nespēj to pieņemt!...un ne vienmēr tur ir iejaukta trešā persona...!
..ir ko pārdomāt, vai ne?

inese i. 20. aug 2013. 21:43

kā teica vienā filmā  ---mīlestība nav logs, ko var vienkārši aiztaisīt...par bundžu  Gilbertei taisnība tikai tajā gadījumā, ja otrs cilvēks mīl citu
varbūt nemeklēt ideālu katrā nākošā, bet iepazīt tuvāk vienam otru?

Alise .. 20. aug 2013. 21:29

..bet tieši tas ir labi, Ingrīd, ka padomāji, ka analizēji, ka nepiekrīti, ka meklē...ka atrod...!!!
Un nav jau arī tas jāpieņem kā "neapgāžama patiesība"...un katrs to izdzīvo savādāk!..

Ingrida X. 20. aug 2013. 21:24

....un atkal- nu ir sava Patiesība Elitas 15:15 rakstītajā!!!!
..............................................
..viss- PILNĪGI VISS!!!!- tikai caur sevi, sevi vien....ok, nesaku- attapties var pie drupām galīgākajām; bet- dzīvot ar domu 'palaidu vējā'- foršāk??? ..
..............................................
Par drupām. Galīgākajām. Es. Bet- ne par "vējā" :D

Ingrida X. 20. aug 2013. 21:19

..........man bija laiks....padomāt vēlreiz, atkal- par to pašu!
Nē, es tmr NEPIEKRĪTU! Gilbertei; ok- laba autore, uzrakstījusi to, ko izlaidusi 'caur sevi'; bet- BET!!!- Gilberte ir Gilberte; Grieta ir Grieta; un es esmu es....
...............................................
Kāpēc Cits Cilvēks, ieklausījies manī, dziļāk, kā to spēj ik- kurš, teica ko citu??? Arī šo Patiesību nepieņēmu kā vienīgo īsto, jo- Jo- ik katrs gadījums ir tmr cits!; ik katrs Cilvēks ir- cits!; jā, ir labi k-kādu 'formulu' atrast, ok- ne labi, bet-  sa-no-mierinoši; bet- cik cilvēku, tik patiesību, tik- iespējamību vai- neiespējamību!!
..............................................
..un- kur ir teikts, ka Grieta, Margrieta vai es- tmr neizdzīvos šo "spoguļlietu" savādāk???.. nekur!

Andrejs S. 20. aug 2013. 19:57

Jā, Alise.. Un ja pat asinsradinieki nespēj garīgi saprasties,kādas attiecības var izveidoties diviem svešiem cilvēkiem bez garīgas radniecības..jābūt vēlmēm līdzsvarā,lai spētu sadzīvot.

Alise .. 20. aug 2013. 18:53

..Andrej, asinsradniecība vēl nenozīmē dvēseļu radniecību!

Andrejs S. 20. aug 2013. 18:47

Tomēr šaubos,vai bez gara radniecības iespējamas laimīgas attiecības. Pat brāļu starpā..ja katram gars vērsts uz dažādām vērtībām, saskaņas nav.

Leonora t. 20. aug 2013. 18:41

Cilvēka gandrīz galvenais uzdevums šajā dzīvē ir apzināties neapzināmo,jo tikai to,ko apzināmies,varam ietekmēt un mainīt.

Vineta K. 20. aug 2013. 16:07

Neviens nav ideals.Ja nespej,tad ej savu celu.

Vasilijs P. 20. aug 2013. 15:17

Tadel jau 20Ls pasei-ta jau ir izskerdiba

Elitá K. 20. aug 2013. 15:15

Jaa,taa jau ir,ka Pashas,,uzziimeejam,, to ideaalu un iemiilaamies....saprotam,ka bezjeedziigi,taapeec rodam Sev visaadus attaisnojumus.....Ka verretu tikt valjaa no taam saapeem,bet nav iespeejams...Tomeer vajag sanjemties un  p i r m a i  izbeigt to visu,jo ja vinjsh savu vareniibu ir ,,saodis,,paar Mums-tas ir bezcers,cereet uz zheelastiibu-taa arii paariet riebumaa un nicinaashanaa,ja  n e m i i l .......Tikai un vieniigi-sanjemties,sapurinaaties un lai cik gruuti sievietei atskjiriibaa no viiriesha-vajag pamest un gatavoties citaam attieciibaam,jo Miilestiiba IR stimuls visam,un ja nav-tad pie joda.

Alise .. 20. aug 2013. 14:47

..Jā, Ineta, apskatījos..tā ir tā pati!

Autorizācija

Ienākt