Suņu mīlestība, jeb instinktīvi emocionālā perversija.

7. sep 2013. 08:56

          Tā kādreiz arī man ir gadījies, kamēr rakstu vēstules, runāju randiņu, sieviete paspēj iegādāties vilku sugas kucēnu un tad arī viņai nākas dzīvot sunim, bet ne sev un vēl kādam citam.
          Laikam jau tā bija mana laime, ka tas suns paspēja /ierasties/laikā, jo ja man, būtu jādzīvo ar sievieti, kurai vēl vajadzīga suņa mīlestība, tad laikam mani apskaust nevarētu.?  
         Šādas situācijas nav mazums, arī patreizējos kontaktos, kad sievietei jādzīvo, ar suņa draudzību, priekš suņa, jo nekur, bez kārtīgām lauku vai citām mājām, lielos sanbernārus likt nevarēs.  

         Ja sievietēm smadzeņu bioloģiskā enerģija pārtop emocionalitātē pret suni, kurš saimniecībā, dzīvē nav absalūti vajadzīgs, tad nav jābrīnās, ka vīriem bieži uznāk alkahola lietošanas nepieciešamība, jo no sievas /atlec/ tikai plikais sekss. Viņas bioloģiskie instinkti, ar novirzēm, vērsti pret neproduktīvu dzīvnieku.
         Ir arī tādas, ļoti enerģiskas, kārtīgas, pievilcīgas, harmoniskas sievietes, kuras uzreiz teic, vai tad es ar suni dzīvošu!? Gribu vīrieti un bērnu.
         Diemžēl mūsu lielais vairums sieviešu savā vājumā, kad rodas bērns, zaudē dzimuminstinktu, pret vīrieti, saglabājoties tikai mātes instinktam un kaut kādam nestabilam seksam, bez instinktīvā pamata. No tā tad arī sākas dzīves apnicība, nepareizās sarunas par rutīnām, nepieciešamība pēc perversijām, jo pati galvenā perversija jau ir, veselā dzimuma instinkta zudums.
        Kad bērni paaugušies, un neprasa vairs smadzeņu enerģijas pārtēriņu, tad mostoties no jauna dzimuma instinktam, sieviete meklē sev citu, jaunāku, svaigāku vīrieti, ne to, kurš ar viņu nomocījies, izskatās ne visai pievilcīgs.
          Un tāpat, lielum lielajam vairumam, savus atjaunotos dzimuma instinktus neizdodas pilnībā realizēt, jo atjaunots vienalga, vairs nav tas, kas ir jauns, kas viņas noved uz seksa perversiju ceļa, pie kurām jau prakse bijusi iepriekš.
         Tikai nedaudzas sievietes spēj iziet visam mūžam cauri un saglabāt sevī instinktīvo harmoniju, gan vīrietim gan bērniem, nemeklējot nedz suņu, nedz citu vīriešu draudzības.
       Tur tad arī slēpjas, tas mūža mīlestības noslēpums.         

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (25)

zīle O. 8. sep 2013. 19:03

Nesaprotama ir autora '' sāpe". Vai viņš sludina lielo patiesību par īstenu vīriešu cienīgu sieviešu trūkumu ? Nē, autors atklāj seno mīlestības noslēpumu, un izrādas, ka tas mīt vienīgi saujiņā sieviešu, kuru nemaz nav. Jāatgādina,ka izrēķināšanās ar sievietēm, dedzinot tās  uz sārta, bija izplatīta eiropā līdz pat 18. gadu simteņa beigām. Tas jau nekas, jo tajā laikā valdīja uzskats, ka sievietēm dvēseles nemaz neesot. Interesanti, laiki mainās, uzskati arī, vienīgi vīriešu gļēvums saglabā nemainīgi konstantu lielumu.   

Elitá K. 7. sep 2013. 23:00

Taapeec jau paliek perverss,ka pat uz tradicionaalo seksu nespeej ,,instinktiivaas,, viiru ,,sakairinaat,,.......

Ledija J. 7. sep 2013. 21:59

Ta  jau  ir ,ka  veci saskatas  pornikus  un tad  sievam   bazas  virsu  ar savam perversijam, sevis  cienosa  sieviete  to  nelaus,  bet  veci  aiziet  pie  Caka  ielas  meitenem  ciemos. Un tad te  parmetis sievam  par  mates instinktiem,no ka  ta pasi esam  celusies, vai viriesi pasi jus dzemdeja?

Dzēsts profils 7. sep 2013. 17:21

Jūtu līdzi, Laurīti. Mazs suņukiņš Tevi izkonkurēja.  
Es arī būtu šokā, ja mani pret kranci nomainītu kāds.   

Elva E. 7. sep 2013. 14:28

Mīlestības noslēpums ir Noslēpums , kas citiem netiek atklāts !     To zina tikai divi laimīgie, bet viņi klusē . Pārējo pieņēmumi ir tikai minējumi.

Elitá K. 7. sep 2013. 13:45

Nepietiek speeka,praata,apziniiguma-lai saprastu pati sevi-ja Sieviete grib buut pati PILNIIBA-vajadzeetu saprast-kas tam vajadziigs vai nevajadziigs,nevis instinktiivi,egoistiski ,,sadariit kljuudas,, Ja esi Maate-tad ar visu sirdi,dveeseli esi beerniem,ja Sieva-tad Viiram,ja Sieviete,tad-Viirietim.Neticaas,ka laba Maate ir laba sexpartnere vai muuzhiigaa Muuza.....ja godiigi.... Varbuut,viss apvienojums,bet tas ari buus  v i s s  ........ Pashai JAAZIN,kam esi radiita,ko,,pavilksi,,..ko-nee!!!!!
Man sunji nav bijushi,bet gribeeju bulterjeru nopirkt....Attureeja reaalaa atbildiiba un ruupes-ne man gribeetos agri celties un staidzinaat to suni,ne katru dienu braukt uz tirgu svaigu galju pirkt......

Lauri-pasham suns ir ???

raimonds v. 7. sep 2013. 13:40

tas nozīmē,ka,ja man būtu tāda sieviete, tad man būtu arī jāmīl viņas sunītis

Vineta K. 7. sep 2013. 12:57

Kas var but uzticigaks par sunuku Neviens-nau tadi laiki-un milestiba-vinam ir uz muzu..............

Nauris N. 7. sep 2013. 12:31

Ne , suņiem māja un saimnieks jāsargā , mans koshaks Rūdis mani instinktīvi mīl !   Sievietes kalkulē mīlestības devas..

Kurzemniece E. 7. sep 2013. 12:21

izlasīju tikai sākumu-------nu un tad kamēr gaida uz Tevi kucēns izaug par suni

Dzēsts profils 7. sep 2013. 12:16

Sunī   Tikai sunī,slēpjas mūžīgās mīlestības  noslepums    

Dzēsts profils 7. sep 2013. 12:04

Vasīlij -    

Vasilijs P. 7. sep 2013. 10:48

Nebus Diplomatijas-Libana-bus tas pats...

Vasilijs P. 7. sep 2013. 10:46

Lauvrova kungam-no Sirijas.

Dzēsts profils 7. sep 2013. 10:31

Dalāmā un nedalāmā mīlestība .

Vasilijs P. 7. sep 2013. 10:22

Lauurim-lai nesaprotamak-CIP informators-republikanis.

Vasilijs P. 7. sep 2013. 10:22

Savienoto valstu likumdosana nosaka-Valsts ir visa uz Tas dziva radiba,vai tas teritorija darbojosas dzivas butnes,un kuras nosaka valstisko eksistenci,lai saglabatu savienoto Valstu vienotibu-tas teritoriju,un kas ir sargajama,gan pilsonu,gan dzivo butnu ietvaros.Nav dzivo butnu ietekmes-atraitnis-ir sunenite un divi berni-registreti pilsoni.

Dzēsts profils 7. sep 2013. 09:47

.....nu nekas, toties nav lieko kilogramu

Lauris E. 7. sep 2013. 09:34

Ir jau arī pretējais.
Sieva cep pankūkas un liek istabā vīram priekšā uz galda.  Ēd vīrs un ēd suns.
Kad sieva beidz cepšanu, atsēžas pie galda tad  pankūku vairs nav. Vīrs paēdis, suns paēdis, bet sievai jāpadzeras tikai tēja.

Dzēsts profils 7. sep 2013. 09:34

Murgs!!!! Laikam esi viens no tiem,kas nežēlīgi izturas pret dzīvniekiem...

Autorizācija

Ienākt