Nost ar ieaudzinātību, lai dzīvo brīvie instinkti, mūsu mīlestībai !!!

24. sep 2013. 16:42

        Bija reiz te internetā (un ne tikai internetā) viena, ap 35 gadiem sieviete, kura jautāja, kā lai tiek vaļā no baiļu sajūtas, pret vīriešiem.
16 gadu vecumā izvarota un kopš tā laika bijis dikti bail no vīriešiem.
        Tomēr iemīlējoties apprecējusies un bailes beigušās. (!?) Vēlākajos gados vīrs auto katastrofā gājis bojā un atkal paniska baiļu sajūta, no vīriešiem,  atjaunojusies, bet doma apprecēties, iepazīties ar vīrieti, vēl reizi, ir vēlēšanās, bet neiespējami vīriešiem pietuvoties.
        Līdz ar vīra bojā eju pagaisa dzimumu  instinktīvā ierosme pār zemākajām smadzeņu struktūrām un atjaunojās iepriekš radītie, psihiskie, varbūt pat psihosomatiskie traucējumi, kuri iegūti , jaunībā dēļ izvarošanas.

       Te nu ir tas dzimuminstinkts, kad tas pamostas-tiek atraisītas, iekustinātas smadzeņu augstākās struktūras, tad tās, prātam piedaloties,  rauj pāri visam, visām zemākajām, pat traumētajām, smadzeņu struktūrām, psihiskajām, pat psihosomatiskajām un pat somatiskajām problēmām, arī nenormāli pataloģiskajai, traumētai zemāko smadzeņu darbībai, ja galīgi, tā nav sabrukusi. Arī visām ieaudzinātajām, citādā ceļā iegūtajām perversijām. Arī ieaudzinātībai, ieaudzinātajai morālei, kas tiek ieaudzināta bieži vien, pavisam kas nevajadzīgi, aiz vecāku muļķības, vai sabiedriskās vadības EGOistiskajām interesēm.
       Piemēram, ja cilvēkam vairs nav rokas, ar prātu vien vairs neko paņemt nevar, tāpat sava nozīme visam tam, kas atrodas mūsu galvās.
       Pavērojiet, kāda patriotiskās ieaudzinātības ir lielai daļai Ziemeļkorejā, sabiedriskās vadības EGOistiskajām interesēm un kāda bija bijušajā PSRS !?
       Ieaudzinātais patriotisma aizgāja jau tik tālu, ka pat sāka atbalstīt Sibīrijas kontslāgerus un līdzcilvēku slepkavošanu, ja pat zināja, ka pašu radinieki ir mērķtiecīgi represēti un iznīcināti.
       PSRS augstākajai vadībai,KПСС-Комунистическая Партия Советского Союза nebija vajadzīgi vispusīgi gudri, instinktīvi atraisīti cilvēki, bet gan drošsirdīgi lidotāji, kuri patriotiskās audzināšanas iespaidā ir daudzmaz zaudējuši instinktīvo aizsardzības reakciju un droši dosies kaujā un  citādi patrioti, kuri izmantojami, nepieciešamības gadījumā, kā lielgabalu gaļa.

       Šāds sabiedriskās audzināšanas EGOisms pastāv visās sabiedrībās, gan no sabiedriskās vadības, gan arī no līdzcilvēkiem,ej karo Tu, bet es sēdēšu aizmugurē.
Tā dēļ bijušajā PSRS, jēdziens instinkts, bija gandrīz vai TABU.
        Arī šajos laikos, ne visiem der otra patiesā, vispusīgā EGOistiskā gudrība, bet gan vairāk izmantojamība.
        Protams, arī šeit, bijušajā PSRS,  bija neieaudzinātie cilvēkšāvēji, slepkavotāji, kādi eksistē visās sabiedrībās,  bet gan tikai EGOisti, kuri darija jebko, tikai savai labklājībai.
         Var tik tālu, daudzus ieaudzināt, ka viņi, it kā normāli, enerģiski, daudzās jomās domājoši, talantīgi, mākslinieki, zinātnieki, inženieri, profesori, utt…, bet kaut kur, kaut kāds vāks viņu smadzenēm tiek uzlikts.

        Tā dēļ nesakiet, ka cilvēku var iepazīt, ātri un viegli, līdz nav izēsts kopā, vismaz pus puda sāls.
        Tikai tad, ja mostas augšā savstarpēji dzimumu instinkti, visas sieviešu, vīriešu iepazīšanas turpmāk vairs nav vajadzīgas, jo visu paveiks  viņu dabīgie instinkti.
        Diemžēl problēma tā, ka neviens otram neiedos, to instinktīvi saistošo meiču vai puisi, kuri ar savu instinktīvo ierosmi, raus pāri visām, daudz vai maz nozīmīgajām, ierastām vai ieaudzinātajām perversijām.
Ja katrs vīrietis, sieviete būtu tādu otru pusi atraduši-satapuši, tad nemētātos pa pasauli neskaitāmi vientuļnieki, visdažādākos, seklos sapņus sapņodami.
       Sievietei ar vīrieti būtu jādzīvo, ne viss vienam otrs pastāvīgi jāpēta, jāizpēta, kas nemaz nav iespējams.

        Visos laikos ir bijis arī citādāka ļaužu kategorija, kura turējusies pretim visādām ieaudzinātībām, smadzeņu skalošanām, bet tāda nekad nav patikusi, jau senajām sabiedrības vadībām, Staļinam, Hitleram un lielākā, vai mazākā mērā arī tiem, kuriem pašiem ir kaut kas, vairāk, vai mazāk ieaudzināts.
        Kaut kur dziļi, dziļi zemapziņā arī ieaudzinātie jūt, ka viņiem ir uzliktas kaut kādas važas un caur saskarsmi ar neieaudzinātajiem, viņi mēdz sirdīties, gandrīz vai skaisties.  Šī atraisītā dusmu enerģija tad arī mēdz pārsvarā nosliekties ieaudzinātības virzienā.
       Un kuriem ir kāds ieaudzinātības, kroplums, jo lielāka uzbāzība citiem, lai savu kroplumu uzspiestu arī pārējiem, it sevišķi jaunākiem indivīdiem, kuriem iekšējais enerģiskums lielāks.
       Homoseksuālistiem ar lielākām novirzēm, lielāka tieksme sevi uzspiest citiem, ne kā parastajiem, sīkajiem  perversantiem.
        Tā dēļ, nost ar jebkādām ieaudzinātībām, bet lai dzīvo, mūsu brīvie instinkti, mūsu  mīlestībai !!!      

Atslegas vārdi: doma23289, mīlestība34028, dzīve38593, attiecības38696, politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (45)

raimonds v. 30. sep 2013. 13:57

Ar tiem brīvajiem instinktiem var ari pamatīgās auzās iebraukt..!!!

Dzēsts profils 25. sep 2013. 11:43

visvairāk pārņemtie ar sex interesēm- mūki... spriedelē par to, kā nav.....

Sandris X. 25. sep 2013. 10:32

Himna Instinktu instinktīvismam no Lauris Ezeriņš !    

Leonora t. 25. sep 2013. 09:42

Nu jā ,sievietes jau ir tas kroplās ar  ieaudzinātiem un dzīvē gūtajiem kompleksien.Varbūt sievietes ar laiku tērpsies krinolinos-tas tik būs ideāls!-vai arī tikai pērlīšu jostās,ka afrikānietes,vai varbūt tērauda bruņās vai karaliskās kavalērijas formās.Viss var notikt.Jo jaunie vīrieši ir zaudējuši galvas un paši nezina,ko grib.Sievietes nav muļķes,bet viņam vajag stipru virieti,ko iemiesot.Viņas zina,ka vīriesi ir mazliet m...Un patiesībā viņas pret šiem nekādu cieņu nejūt.Bet,lai izdzīvotu,viņam ar tiem jādzīvo.

Maija V. 24. sep 2013. 21:03

Ak,jā,Lauri,vēl kas,ceru,ka Tu nelasīsi kaut ko līdzīgu savai sievietei, esot ar viņu gultā,protams,ja vien būs kāda ,kas dziļi instinktīvi sajutīs Tavu instinktīvo tieksmi pēc viņas un atbildēs ar tādu pašu instinktīvo tieksmi uz politinstinktīvu mīlēšanos

Maija V. 24. sep 2013. 20:58

Ak,Kungs, kas par politinstinktinformāciju    Lauri,laiks nomainīt veco plašu patafonu,stagnāts tāds,vai zini,ka tagad ir pieejamas jauna tipa vinilla plates un atskaņotāji,jauna tipa mūzikas atskaņošanai

Henrijs L. 24. sep 2013. 20:55

neiespringsti,gan jau tevi kāda samīlēs.

Lauris E. 24. sep 2013. 20:41

Indriķi, vai Tu savu nezināšanu sāc pielaikot visiem ?

Henrijs L. 24. sep 2013. 20:33

vēl nesaprotot kas ir sekss,jau runā par mīlestību.......izklausās amizanti.

Lauris E. 24. sep 2013. 19:51

Mani tad nu it kā nevarētu, bet draudzinu gan varētu....

Dzēsts profils 24. sep 2013. 19:50

Laurīti, fuj, nepinies ar draiskulēm, samaitās Tevi un draugu Tavu.

Lauris E. 24. sep 2013. 19:47

Tad jau visas draiskules ar savām biksiņām noslaucītu vīriešiem degunus un darītu, ko vien vēlētos.

Dzēsts profils 24. sep 2013. 19:46

Laurīti, ak šausmas!   Ar tevi pavisam bēdīgi.   Tu tiešām bez feldšera palīdzības ni un ni?

Lauris E. 24. sep 2013. 19:42

Mani nekādas ievu, rožu, balto liliju smaržas nereibina un jūsu biksiņas vien neko lielu nospēlēt nevarētu.
Kar vet felšeris mākslīgi gotiņu apsēklo, tad beidzot, govij gan dod paost buļļa vīriško spermas smaržu, lai govij sarosās dzimumorgāni un ievadītā sperma labāk nonāk dzemdē.

Dzēsts profils 24. sep 2013. 19:36

Laurīti, Tu taču normāls vīrietis, nevis kāds tur fetišists, kas no biksiņām pārtiek, vai ne? Vot Tevi ar smaržām pievilināsim, ka pats nesapratīsi, aiz ko tāds apjucis.

Lauris E. 24. sep 2013. 19:36

Protams. ja tā būs tīra, sievišķīgas sievietes dzimumorgānu smarža, arī jebkurš normāls vīrietis saodis iedomāsies, par sievieti kopumā, bet uz tūlītēju seksu nesatrakosies.

Nauris N. 24. sep 2013. 19:34

Kustās gan , kā vēl kustās !    

Lauris E. 24. sep 2013. 19:32

To Tu nevari nopirkt, jo ar smaržu vien vēl nekas nebūs.
Fetišistam iedod paostīt dāmu biksiņas un viņam jau pietiek.

Dzēsts profils 24. sep 2013. 19:30

Feramonu smaržas nopērciet un miers mājās.

Lauris E. 24. sep 2013. 19:28

Nu taču var, tīri instinktīvo tieksmi sevī pamanīt un ja pamana pretim, tad lieta kustās uz priekšu, ja nav kādi īpaši šķērsļi.
Tik ļoti reti tā gadās, kad abiem, vienam uz otru viņi mostas.  Vai nu vienam, otram, vai nevienam.  
Arī tas no svara, cik spēcīgi otrai pusei ir tie instinkti, mēdz izstarot un cik instinktīvi saistoša pati, un arī pats.

Autorizācija

Ienākt