Ko tu tik daudz kombinē.

27. okt 2014. 12:48


Futbola līdzjutējs, nosauksim viņu par Marsiāno, uzbļauj savas futbola komandas uzbrucējam: " Ko tu tik daudz kombinē ! Labāk uzreiz sit pa vārtiem !" Pēc dažām minūtēm bumba ,tiešām no uzbrucēja izdarītā sitiena ,ielido pretinieka vārtos.

Paiet dažas dienas un Marsiāno kopā ar savu sievu Anheliku atgriežas no operas.
"Ko tu tik ilgi pie tā spoguļa dari? ", no guļamistabas uzsauc Marsiāno. " " Velc nost savu kombinē un nāc pie manis blakus, viņs turpina.

" Sveiks , vecīt ! Sen neesam tikušies. Mūsu kompānija gaida tevi uz pasēdēsanu pie alus kausiem ."

" Paldies draugi par piedāvājumu, bet šodien nevarēšu pievienoties , jo apsolīju kaimiņam izpalīdzēt pie logu krāsošanas.", ar nopūtu balsī paziņo iepriekšminētais M. kungs.

" Ko tik daudz tur kombinē ! Veciem čomiem nedrīkst atteikt. Noraidījumu nepieņemam. Gaidām !", klausulē atskan gandrīz ģenerāļa pavēle .

Tomēr pēc krāsošanas Marsiāno izkombinē sev laiku, lai līdz bāra slēgšanai paspētu ar draugiem izdzert pāris alus kausu.

Piebraucot pie mājas pēc draugu tusiņa, kvadracikla takša vadītājs Saulinains, pasniedz šī stāsta varonim meiteņu grupas "Dekoltē" pirmo CD "Kombinācija Nr.344,13"( dāvana klientiem, kas izmanto firmas pakalpojumus.)

Nedēļas nogalē pastaigājoties pa parku kopā ar ģimeni, Marsiānam galvā radās šādas dzejas rindas:" Parkā pie soliņiem vīri un sievas/ Dambretē un šahā,/ Politikā ministri un deputāti/ Ikdienā katrs no mums, / Kombinējot savus gājienus un mērķus/ Kārtīgi paplašina savas smadzeņu rievas."

Ejot gar kastāņiem pie parka kolonnām ar zirgu skulptūrām, Anhelika paskatās pulkstenī, paziņo vīram un dēlam - " Laiks tā kā būtu sākt kombinēties uz mājas pusi , jo jāiebrauc vēl veikalā, kur jānopērk zivju asorti pirmdienas pusdienām . Un skat - klāt jau būs vakara ziņas un mūsu iemīlotais seriāls."

Marsiāna un Anhelikas dēls Sirjurs, sēžot skolas solā, iečukst ausī savam blakus sēdētājam - " Ja zini atbildi uz skolotājas jautājumu, tad nekombinē daudz un sper to laukā, bet ja nezini, tad neforsē , jo tad atzīmju lapā tev iešķiņķos tādu atzīmi, ka mājās neatkombinēsies."

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 28. okt 2014. 15:30

par Kombinē...šo smalko apakšveļu naudīgu kungu sievas reiz vilka un saiešanām---kaili pleci...mežģīnes... tad nāca cits laikmets, solidarizējoties ar proletariātu tos Apslēpa kombinezoni...katra sevi cienošā!   kaut karstā vasaras elles karstumā...svīda neilonā.

Elitá K. 27. okt 2014. 14:21

Kombiné nevalkáju un ,droshi vien,arí citas sievietes-né....

   Privet OSTAPUSHKE BENDERU-veljikomu kombinatoru!

Autorizācija

Ienākt