Vai Pāvels Ņevodņičenko ir tiesīgs saukt sevi par katoli?

21. nov 2014. 09:39

Es tomēr nelikos mierā, ar Kristus Karaļa draudzes loceklēm veicām savu izmeklēšanu. Izmantojot interneta meklētāju, atradām draugiem.lv 9 gadus senu ierakstu, kā Pāvels Ņevodņičenko  lamā Aināru Jerumani  no mūsu draudzes par kaut kādu meiteni. Par šo faktu sazinājos arī ar Aināru. Ainārs apstiprināja , ka esot  bijis 9 gadus sens konflikts ar Pāvelu dēļ kaut kādas meitenes. Toreiz Pāvels esot tajā meitenē pat iemīlējies, bet Ainārs tikai gribējis Pāvelu tāpat  paķircināt, pakaitināt, , taču Pāvels to uztvēris nopietni un vēl tagad nespēj Aināram piedot pāri darījumu. Toreiz Aināram nebija nekādu ļaunu nodomu pret Pāvelu. Pazīstot Aināru jau no viņa  bērnības dienām , mūsu draudzes  Ainārs tiešām ir liels jokdaris. Kad pirms 12 gadiem Ainārs ar mums gāja svētceļojumā uz Aglonu, Ainārs bija paslēpis zem vienas somas modinātājpulksteni, kas bija ieslēgts. Tad mēs, tantes bijām spiestas agri mosties. Toreiz gan bijām dusmīgas par piespiedu agro celšanos, bet tagad to gadījumu atceramies ar smaidu. Vēl atminos gadījumu, ka Ainārs ar Kārli, vēl būdami mazi puikas, zakristejā kaut ko uz sienas uzzīmēja. Toreiz Valentīna gan abus blēņdarus sabāra. Visi tādi esam ar kļūdām, ar nepilnībām.
Tā kā es uzturu kontaktus arī ar Svētā Jēkaba katedrāles nemitīgā Rožukroņa dalībniekiem, tad beidzot uzzināju patiesību, kas notika starp Aināru un Aneti . Pāvels Ņevodņičenko tagad jūtas lepns, ka ir izjaucis Aināra attiecības ar Aneti . Pāvels pastāstīja  Anetei to seno 9 gadus veco konfliktu ar Aināru un noteikti apzināti piemeloja klāt, lai Anetei rastos par Aināru slikts iespaids. Pāvels Ņevodņičenko ir skaudīgs puisis. Viņam laikam bija skaudība, ka Aināram bij draudzene no pašu mūsu draudzes. Protams, ka Anete Vjakse noticēja Pāvela stāstiem un nekavējoties ar Aināru pārtrauca draudzību.
Tā nav pirmš reize un tā nebūs pēdējā reize, kad šis jaunietis Pāvels Ņevodņičenko no Jēkaba katedrāles apzināti sniedz citiem kristiešiem nepatiesu liecību pret savu tuvāko.  Esmu regulāri ziedojusi savu naudiņu svētceļojumu organizēšanai, lai tikai jaunieši varētu iet svētceļojumos, lai tikai jaunieši atgrieztos uz pareizā ceļa.
Bet, tagad uzzinot no nemitīgā Tautas rožukroņa dalībnieces  šos jaunumus par Pāvelu Ņevodņičenko, man vairs neceļas roka mest naudu ziedojumu urnā svētceļnieku vajadzībām. Esmu vīlusies katoļu jauniešos. Rodas tāda sajūta, ka jaunieši uz katoļu baznīcu iet, nevis lai nožēlotu savus grēkus un no sirds lūgtu Dievu, bet lai apzināti paņirgātos par citu jaunieti un lai viņu apmelotu. Cik tas ir nožēlojami, kā katoļi var šādi apzināti viens otram ieriebt, izplatot par otru apzinātus melus?  

Atslegas vārdi: Pāvels Ņevodņičenko0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Anna K. 28. nov 2014. 11:07

Milie cilvéki jus esat sajukusi cilvekus. Tas ir cits Pavels kam jus tagad brukat virsu...

Dzēsts profils 21. nov 2014. 14:19

ar katolību tur nevar būt nekāds sakars-mācītājs vienmēr novēl pilnu galdu ar ēdienu, sirsnību, saticību savā starpā.
Vai Anetei nav pašai ACIS...ka jāklausās ko citi saka   es arī klausos...bet pārliecinos. Tā mani arī gribēja Vadāt melīgs Lācis un Valdis.. domāju-ok-es sieviete varu būt duma, bet līdz reizei...kamēr vadātāji atKrita...atkalta no manis nost-melusula bija izbeigusies....piepes divas pie bērza

Dzēsts profils 21. nov 2014. 10:06

Ak tad lūk, ar ko  tajās draudzēs nodarbojas!

Autorizācija

Ienākt