Redze un smadzenes = negarlaicīga kombinācija izklaidei

16. apr 2015. 17:44

Redze un smadzenes = interesants iznākums... ja vēl pieliek loģisko domāšanu, iztēli un dzirdi == vispār es neticu tam ko redzu, dzirdu un ko smadzenes man zīmē!!
https://www.youtube.com/watch?v=IvhPKzjQPS4  

Atslegas vārdi: redze0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

iim e. 17. apr 2015. 14:47

ANNE -- TU neesi pasaules naba un es nezinu no kura cauruma tu  tur izlīdi un tēlo uzpūtušos...Es tev personīgi nevienu savu izlikto jautājumu neesmu adresējis!!!
Man patīk kad tādi cilvēki kā tu cepās par fig zina ko jo nezina  kas ir paši!!!
Man ir vienalga kas tev tur par augļiem kokā kaut arbūzi!!!! Ēd pati  viņus laimīga... Tavu fantāziju lidojums ir kapitāls ..
Kur tu esi izrāvusi, ka liec man mocīties -- nolaidies no saviem augstumiem..!!!
Ja tu to savu uzskaitījumu uzskati par poazemojumu, tad man tagad skaidrs kāpēc tu viena skraidi apkārt, jo katrs vīrietis ilgi tavus ragus nenēsās un tavus skābos ķiršus neēdīs...Kā arī neubīs no tīta līdz vakaram lai tu varētu viņam pēdējo ādu novilkt.....!!

Dzēsts profils 17. apr 2015. 13:48

redzi-Cilvēks kā suga jau tā pazemots-radīts bez ragiem, nagiem, kažoka...un ko viņš savā rūgtumā dara?!-pazemo citus-arī savus ciltsbrāļus un māsas....jo uz pazemoto visvieglāk atriebties!...pazemotajam.

Dzēsts profils 17. apr 2015. 12:25

es ieklausos, saprotu-nepatīku tev...bet to izrādot, kādā mērā es tev nepatīku...tavs izskats, cilvēk  ir pabaiss...bet teicu jau sen...pirms miljoniem gadu-mana koka augļi ir skābie ķirši!...un tu saēdies te vaiksties manā priekšā!...Viesis...īslaicīgs...un ES nelikšu tev mūžīgi Mocīties...tu tiksi izmests manā Vēstures mēslainē....cilvēka bērn...-tā saka Dieva Vārds.

Dzēsts profils 17. apr 2015. 12:19

loģiskā domāšana ir kalkulators/tu kaut ko sver...rēķini...bet izrēķini ne to, ko patiesi vēlies-klausi sirdij!...vai esi gatavs Apdalīt miljonus afrikānus tikai tāpēc, ka tie nespēj maksāt par zālēm...bet uz tiem mierīgu prātu izmēģini jaunās vakcīnas.../kā koncentrācijas nometnēs, ko izgudroja reihstāgs/
un pēc tā visa pats neesi sajucis vēl prātā-ko esi nodarījis iedomātas zinātnes labā!-eiropas miljardierus dziedinot!
Sunim vieglāk-tas pats pazīst zālītes, kuras pakošļāt....cilvēks-visstulbākais radījums.

max m. 16. apr 2015. 17:50

nerunà...,driiz vairs nekam nebûs kam ticét...

Valija Y. 16. apr 2015. 17:45

Dzīvo vienā stresā...!

Autorizācija

Ienākt