Lai saskanotu Agri,ka atvalinajuma aizvietotaju setniekiem.

16. jūl 2015. 16:17

Lugums griesties pie Vina tiesajiem prieksniekiem,un kur vins strada.

Atslegas vārdi: Brituks vecakais.1241

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 16. jūl 2015. 18:09

bet ar intīmpreču lellēm-protams-vari darīties kā vēlies-tās neko nejūt!...ja tas tevi gandarī...vīrieši tāpēc radīja pakalpojumu preci-ar ko brutāli Maigoties...kā vīrieti-otru!...vari tām visus zobus izdauzīt, lamāt, vazāt aiz matiem-neko neiebildīs...smaidīs...jo tur grimases-nemainās!...un TU teiksi-laba meitene!...sadošu vēl!

Dzēsts profils 16. jūl 2015. 18:05

daudzu slotu kātiņi ir salauzti-jo neturēja krunku-kļuva rupjas!...raupjās rokās!..kas nebija smilšpapīrs...pulējošs..../akmens laikmeta cērtes! sieviete nav tv, kuram uzsit dūri, kā vecajiem lampiniekiem-un rādīt sāks!...viņas ir vēl smalkākas ietaises ...pat par skrienjutīgaliem....neviens tādas nav bijis spējīgs uzražot-kā tikai pats Dievs!... mācies, Vīrieti!

Dzēsts profils 16. jūl 2015. 17:59

maxiņš kā Viņa Suns, man jau atreferēja, ko Werners esot par mani teicis...bet to teica max-tātad-viņam pienāks rīkstes!-duraks viņš ir! Agris paliek-nevainīgs!
Vasilij-atmet cerības-naivās-tu esi pradažnaja škura-lēts nodevējs-jūda-ej un parakies!-tu neprati būt lojāls, ne diskrēts...tu pārforsēji-nezināji Sievietes robežas-viņa tevi kā pērno ķirbi-dekoratīvo!---pabāza zem krūma-putniem izknābāt...
tu neprati būt tālredzīgs-tu biji pirmais-alkatības pārņemtais peška....nu jā-zirģelītis!

Dzēsts profils 16. jūl 2015. 17:51

Slotas arī izsniegs jaunas? Vecās būs nolietotas

max m. 16. jūl 2015. 16:53



Agris atvalinàjumà-diskréti,lûdzu netraucét.
ne savà valsti,pa labi,kaspija,pa kreisi melnà jûra un uz ziemeliem Donetska.nu pats saproti,galvenais lai bérnudàrzs vienmér tiirs.

Vasilijs P. 16. jūl 2015. 16:19

Un par cik-vins parasti autto noma-iespejams piedavajiet izmantot vina vajadzibam AUDI vismaz uz divam dienam,jo ir aplieciba,un dokumenti-PASSE-viss,ka nakas.

Vasilijs P. 16. jūl 2015. 16:17

Jo pat netalais bernudarzs iespejams ir citam apsaimniekotajam.

Autorizācija

Ienākt