Dzīve...

30. mai 2016. 17:27

     Sieva teica vīram,ka pārgulēja ar viņa brāli!
Vīra atbilde bija negaidīta!
Gimenes dzīve ir sarežģīta lieta.Var likties,ka esat iemīlējuši viens otru,un vairs nekad nešķirsities!Tomēr lai tasīstenotos,ir nepieciešama komunikācija,darbs ar savu raksturu un ego,kompromisu meklēšana,savādāk šādas laulības ir nolemtas uz fiasko.
    Tāds gadījums tiks aprakstīts arī šajā stāstā!
  Šis materiāls ir veltīts kādam atgadījumam ASV ģimenē.Kādu dienu vīrs pārnāca mājās,un uz galda tika atrasta vēstule,kurā'bija rakstīts sekojošais...
Dārgais vīrs!
Rakstu tev šo vēstuli,lai teikt,ka aizeju. 7 gadus es biju tev lieliska sieva,bet pretī nebiju saņēmusi pilnīgi neko.Pēdējā lāse bija tava priekšnieka zvans,kurš teica,ka tu esi aizgājis no darba.Pagājušajā nedēļā tu nepamanīji nedz manu jauno manikīru,nedz jauno frizūru.Tev bija vienalga,ka esmu pagatavojusi tev mīļāko ēdienu.Visu ko tu izdarīji vakara laikā bija saistīts ar futbola skatīšanos,un tad aizgāji gulēt.Tu vairs nesaki,ka mīli mani,tu vairs nepieskaries man.Nezinu,varbūt tu mani vairs nemīli,vai tikai izliecies,jebkurā gadījumā-man pietiek.
  P.S
Ja tevi tas intresē,esmu aizbraukusi uz Rietumu Virdžīniju ar tavu brāli!
Drīzumā,sievas E-pastā parādījās vēstule,ko sūtīja viņas bijušais vīrs:
   Dārgā nu jau bijusī sieva!
Tava vēstule mani iepriecināja.Jā,mēs bijām kopā 7 gadus,bet par ideālu sievu tevi nosaukt būtu visai pagrūti.Futbolu es skatījos tikai dēļ tā,lai nedzirdētu to,kā tu puksti,bet arī tas īsti nepalīdzēja.Sakarā  ar tavu frizūru-es pamanīju,bet nolēmu nekā neteikt,jo tā tev nepiestāvēja.Vēl bērnībā mana māte mani mācīja-ja nevari pateikt ko labu,labāk klusē! Vakariņas:laikam,tu nebiji pamanījusi,bet es jau vairākus gadus neēdu cūkgaļu,laikam ,sajauci mani ar manu brāli.Tavu veļu es pamanīju.Tikai cena 49 dolāri mani ļoti sarūgtināja,jo brālis iepriekšējā dienā aizņēmās no manis 50.Neskatoties uz to,es cerēju,ka varēsim aizbraukt prom,un sākt jaunu dzīvi.Lieta ir tāda,ka pāris dienas atpakaļ es laimēju10 000000 dolāru loterijā.Es aizgāju no darba un nopirku mums biļetes uz Jamaiku.Tagad tam vairs nav nozīmes,jo kā teica mans jurists,pēc tavas vēstules tu vairs nevarēsi izspiest no manis ne centa.
  Laimīgi!
  P.S
Ceru ka tevi nesamulsinās tas fakts,ka mans brālis Karls ir dzimis kā Karla!
  Veiksmi!
Lūk,kādas ir sekas dialoga trūkumam ģimenē!
Par visu varēja parunāt un visu varēja izrunāt.

Atslegas vārdi: Ģimene201

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (23)

Valters Z. 31. mai 2016. 10:41

   atspēlējās..

justs l. 31. mai 2016. 06:20

    Neviena mācību grāmata nepateiks,kā pareizi dzīvot,un ja katrs savu sāpi slēpj sirdī,tad nekas tur nesanāks.Pēdējie divi teikumi stāstā,to pasaka priekšā...

Gunars s. 31. mai 2016. 05:37

  Notikumi viens pēc otra - bauda,laime,ciešanas.   Tas viss notiek no brīva prāta,tātad ne pēc mācību grāmatas kurās ir tikai pareizības.

justs l. 30. mai 2016. 23:45

   Tu kaut ar izpletni reizi esi lecis ekstrēmist..

justs l. 30. mai 2016. 23:42

    Slikti gremo ekstremist... ,smadzenes par šaurām.. ,un kas tas par ekstrēmu un vēl bezbailīgu...

Dzēsts profils 30. mai 2016. 23:31

Kad es izlasiju šo tekstu, nodomāju - kas par murgu? Stāstam nav zemteksta, morāle... bet vīrs un sieva tikai viens otru apvaino, tas arī viss... un diezgan bezsakarīgs un šizofrēnisks dialogs no kura grūti saprast, atgremot to domu par kuru deklarē šī bloga autors.

justs l. 30. mai 2016. 23:15

    Bet galvenais:par visu varēja parunāt un visu varēja izrunāt...

justs l. 30. mai 2016. 23:12

   Par to cūkgaļu... ..amizanti,vai viņa visu laiku bija eiforijā...

Dzēsts profils 30. mai 2016. 23:09

Es par to neesmu tik pārliecināts Just. Savstarpējai saziņai /kā es uztveru "jaunvārdu" komunikācija, svarīga ir arī uztvere, kā uztveru otra teikto   . Ja vīrs saka ka sieva "pukst" tad uztvere tur ir ja ne nulle, tad gandrīz līdzvērtīga   .
No otras puses es galīgi nespēju iedomāties sievieti, kas vairākus gadus nespēj ielāgot to, ka viņas vīrietis neēd cūkgaļu   .
       Rezumē    -gana dīvains raksts par to, ka ar mīļajiem ir jārunā un, ja neuztver, jādara  

justs l. 30. mai 2016. 20:24

   Pareizi Andi,varēja taču to visu pārrunāt un nerastos tādas situācijas...

justs l. 30. mai 2016. 20:23

   Piekrītu,Konstance...!

Dzēsts profils 30. mai 2016. 20:15

Stāsts par komunikācijas trūkumu   tak.
Blakus varam izfantazēt   paši ko vien vēlamies, kas kuram pietrūcis.
Es tikai cita starpā   , samērā droši varētu "apgalvot" , ka šo sarakstijis vīrietis  

Konstance L. 30. mai 2016. 20:02

Ne tikai krāpšana , arī uzmanības trūkums vienam pret otru , grauj laulības dzīvi un nogalina mīlestību ....


Humoristisks skatījums - nopietnām pārdomām ..

Vasilijs P. 30. mai 2016. 19:50

Tādēļ neviena no ASV vai Tā personāla pie GRINDEX grāvjus nerok,lai paplašinātu Eiropas vajadzībām-nedaudz traumēts(Maizīts...Kažocinjš,jo Anglis).

Vasilijs P. 30. mai 2016. 19:47

Tad palidzi princim Harijam ar sievas atrašanu Eiropa,jo nedaudz traumets Armijas vajadzībām,tādēļ aiz ASV topmodelēm patik ķēmoties.

justs l. 30. mai 2016. 19:44

    Laimiņ...,izskatās kad bumbu gribi dabūt tikai vienos vārtos,tas nav godīgi....,no sievietes daudz kas atkarīgs,lai mājā būtu omulīgi un gribētos ar prieku pārnākt mājās,ne tikai pārgulēt....

Dzēsts profils 30. mai 2016. 18:43

Justiņ?!?Izbeidz šitos pamācošos pareizos tektiņus no psiholoģijas teorijas vārsmām.Praksē viss savādāk...JA neproti veltīt pienācīgu uzmanību otram,ja viebies aiz muguras par izskatu,frizūru un ko vēl ne,tad neceri,ka kādu dienu šī attieksme asi ņems pagriezienus pretējā virzienā..Jamaikā patiks gan frizūra, gan vakariņas labāk garšos.Kur bijis šis atsaluma periods,kurā sieva jutusies nenovērtēta,atstumta,negribēta un aizmirsta. Nevienas laimīgas ģimenes dzīvē krāpšanas mēģinājumi nenotiek.

Dzēsts profils 30. mai 2016. 18:37

nu katrs  cilveks dabun to ko ir pelnijis...

justs l. 30. mai 2016. 18:33

   Cik var spriest pēc vēstulēm ,viņa jau sen vīru krāpusi un viņš to zināja un neskatoties uz to viņš gribēja pārcelties citur ar sievu.Un ko viņa dabūja-tranvestītu...

Dzēsts profils 30. mai 2016. 18:10

nekad neesmu neparko izrunajies...un nesaksu...un citiem iesaku...

Autorizācija

Ienākt