Sievietēm -- kam nav ko vilt mugurā !!!!

18. nov 2016. 11:40

Uzskatīsim to kas mētājas uz krēsliem gultām , salikts kumodēs, skapjos plauktos un vēl neiespējamās vietās -- vispār NAV!!!
Bet nesatraucieties Jums dārgās sievietes ir 4 universāli tērpi!!!!
1.. Super retro modeli -- Ievas tērps..
2. Retro tērps -- tā kā ir karalis ar savu jauno tērpu, tad ir arī karaliene ar savu tērpu -- Karalienes jaunais tērps..
3. Civilizācijas attīstības laikmeta tērps -- Neredzamā cilvēka tērps!!!
4. DATcom laikmeta tērps -- NATURALIS!!!!

Ticiet man -- Vīrieši jūs pratīs novērtēt...
Nesatraucieties ja tērpi saņurkājušies -- ""īzgludiniet""!!
Jauku dienu!!!!

Atslegas vārdi: tērps0, saņurkājies0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (69)

Dzēsts profils 22. nov 2016. 12:43

Imperatore.........kad tev uzšaus kārtīgi, pa imperatorisko sūkātavu.........tad , tika tad tu atcerēsies ,ka esi sieviete....... līdz šim brīdim........tu uzvedies kā bidla vecis........es tevi neuzskatu par sievieti

Dzēsts profils 20. nov 2016. 14:54

Zilītis esi! Tas nu ir skaidrs!
Pievienojies maksimkam, viņam arī patīk izstaipītas semeikas... tā neko nevar redzēt!!! Paši nosargdami domājat, bet redz jau visu, ko pats izliedz apskatei!!!

Kikabidze K. 20. nov 2016. 10:11

Humpalas!!! Un pills skapis garantēts, tas nekas, ka valkājam tikai dažas panckas no visa šī lēruma!       

iim e. 20. nov 2016. 08:45

Svarīgā!!! Es neesmu zilais ka tu bāzies man virsū ar šādiem piedāvājumiem!!
Pietiek izlikties par sievieti... tu bezpautāinais radījum!!!
Kad tu pēdējo reizi skatījies SAVĀS SEMEIKĀS biksēs???
Man liekas ka tev pietāvētu pļūtenes kādas bija Milleram -- Sarkanas un ar sirpi un āmuru !!!

Dzēsts profils 20. nov 2016. 05:17

Imperatorei ....ja noradis uz vinjas atklato stulbumu....visiem redzamo....vinja teiks, ka stulbs esi tu pats..jo sho stulbumu redzi....nav logjikas vinjas rakstitaja....

Vinas olnicas jau sen ir kljuvusas par olam...negribas vinju drazt....bet gan pa muti iedod...

Dzēsts profils 20. nov 2016. 00:00

Vājš esi... vājš, lai man pretī stātos...

Man patīk stipri vīrieši!!!

...nevis lupatas, kas spēj tik vien kā savas zemiskās tieksmes izrādīt!!!

iim e. 19. nov 2016. 22:12

SUPER !! Kā man patīk , kad SVARĪGĀ  sāk ""kāsēt"""'  Man patīk šis Paula teiciens!!!! Superīgi !!!         
EI  SVARĪGĀ -- IEKĀSĒ KO SAKARĪGU!!!
Pirkstiņi jau no ""strādāšanas''' Nav nodiluši!!!!   
Skaties nebūs uz kā nagu laku klāt!!!     

Dzēsts profils 19. nov 2016. 22:07

Un kā var vispār kaut kāds lupata spriest par sieviešu apģērbu!? Un primitīvi spriežot pēc lupatas, - vai ir sekss vai nav!? Tas tik vien liecina, ka esi ļoti vientuļš, ja jau visu laiku to te akcentē!

Dzēsts profils 19. nov 2016. 22:05

Impotenta intelekts sit augsti vilni...     
Ingrīda aplaidē stāvus uz galvas...  

Tev skauž, ka tevi tā neuzrunā!?    
Copy paste tu te visu laiku (pašam savu domu!?) un kā jau pats teici - intelekts ir dikti zems tādiem... kā jau kājminamai domāšanai, starp citu arī tevis teiktais...

iim e. 19. nov 2016. 21:40

Nu nokomentēšu tās KISAS BILDES!!!! Sāksim no kreisās puses skatoties uz bildi!!!
1. Pirmā ir seksuāli aktīva sieviete, kura ir "" meklējumos"""-- Mati, krūtis, somiņa un protams svārciņi!!! Viss norāda ka viņa ir ""kaujas krāsās"" izkrāsojusies, Tai pat laikā viņa iet ""uzbrūkošā"" pozā!!!"
2. Otrās divas Seksuāli apmierinātas, uz piedzīvojumiem ielaižas reti, patīk flirtēt un koķetēt = """paklačoties"", nedaudz intrigantes,"Uzskata sevi par ""ģimenes cilvēku""  
avantūrās ar citu vīrieti ielaidīsies reti, jo zin robežu!! Kas uz to norāda -- cepures, frizūra, krūtis, somiņa un protams svārki!!
  Otrā bilde ==
3, pirmā sieviete -- vairs nav ""kaujas krāsās""',  Ir sasniegusi savu mērķi un nu var nodoties mierīgai dzīvei.. Seks ir tuvu augstākam punktam. Tagad vairāk uzmanības veltī sev jo pastāv tāda iespēja..  Viņa apzinās, ka arī no rīta sagaidot gultā brokastis ir jāizskatās labi ,,,, BET  ar nelielu intrigu!!! Ārpasaulei demonstrē savu nevērību un pašapziņu... bet nepārspīlē!!! Pamatā skatās uz konkurentēm ar acs kaktiņu un iekšēji gavilē!!! Kas uz to norāda -- visas viņas atribūtika un svārki!!!! Bet Līdz SIEVIETEI AR LIELO BURTU viņai vēl ir jāpacīnās ar sevi un tad tas notiek pašai neapzinoties -- izmainās VISSSS!!!
4. Otrās divas!! Izdomājušas arī doties ""medībās"""Ja paskatās uz ar šo atribūtiku uz tuvāko no abām, tad šajā bildē viņa ir itkā priecīga ka pretī nākošai ir paveicies un nemaz neskauž.. bet otra nu nu!!!
Papētiet, kā pie nemainīgām sejām un stājas -- mainot ""kaujas ieročus "" mainās attēlā parādītais noskaņojums, situācija utt .. beet sejas, mati, apavi un stāja nemainījās!!!
Ingrīd!!!! Ja svārki ir zem ceļa // sprīdi// ir cita jušana pašai nekā sprīdi virs ceļa!!!!
Lai veicas!!
Es par Imperatori nesatraucos un par sevi ne tik!!! Palasīju Viņas jautājumus un atbildes --- Ingrīd! Ko var gaidīt, ja viņa tiek uzrunāta  -- Jūsu Augstība, utt.. Netici palasi pati !!! Kā kaut kāds tur murmulis var atļauties viņai kas no rīta izkāpusi ar kreiso kāju un naktī sūdīgi da .... runāt to kas viņai nepatīk!!! Ja godīgi, tad Copy-paste intelekts arī ir intelekts!!!

Ingrida X. 19. nov 2016. 19:23

.... palasījos gan.. es?? sīka vienība, vrb, kāda redzējumā, vsp nesapratu- par ko te tiek šķēpi krustoti?! Značit- bija jālasa vēl kādi blogi; nu nav iekšā- piedošanu, lūdzu!! :) Ja kas- man patika Kisas paustais, pašai sev- par pārsteigumu!!   .. Tas, kā tā, kas sevi par "Imperatori" te pasludinājusiizārdās- smieklīgi un- tikai... tā jau var tikai ne līdz"impotentiem"nonākt... Bez tam- kas Jums devis tiesības ņirgāties par viņiem??.. Vrb- vispirms paņirgājaties par sevi??? ... Pieauguši cilvēki, it kā, bet stulbums- pakāpē- augstākajā!! ..  

Ingrida X. 19. nov 2016. 16:39

iim es.
Ne vnm man izdevies saprast, ko tieši vēlies paust.
Bet tad, kad pavisam mzl, parakstījāmies privāti /atv., ja šis fakts: 3-4 rindkopas bija slēpjams!/, tad sapratu, vsm nedaudz, ka Tavus dziļumus, ko biju uztvērusi kā augstprātību vai baigāko pārākuma apziņu, biju uztvērusi- N E P A R E I Z I !!!..

Es šodien biju vienā pasākumā, pēc ned.- būšu, iespējams, citā; un man, pielaikojot savas Mazās drēbes, un godīgi sakot, kā ir- nu reizē mzl sexīgi, šiki un tā.. un reizē /tā kleitiņa, pāri celītim, kuru vēl neesmu uzvilkusi, bet ar manis pašas tumšzaļo velveta žaketīti- vnk.. smuki!! un pat- solīdi :)/.. Ir vnm ko uzvilkt, ja, pirmk., neesi burta kalpe; un, otrk. ir kaut mzl juškas- kas kur, ar ko un kad..  Tu atvaino- nezinu kontekstu- kādā tieši jēgā šis blogs; ja būs laika lieka, ko nav žēl tērēt, nezinot- vai vsp vērts- palasīšos..  

Dzēsts profils 19. nov 2016. 13:33

Ja runa iet par mani... vélams mani nepīt tajás peripètijás.

iim e. 19. nov 2016. 09:23

PALDIES Rihard!!Mēs te ar SVARĪGO!!!! Nedaudz padiskutējām!!! Laikam jau sabaidījām pārējos!!!
KISA ir ielikusi kolosālu bildi!!!!  Tur parādās 3 sieviešu svārku principi -- viņas sajūtas dotajā mirklī !!!!
Kārli !!! Tā kā vakar savā ""kārtībā neko neizdevās ātri atrast!!! Tad jaKISA atļaus es nokomentēšu to viņas bildīti pēc tā sava darba!!!

rihards r. 18. nov 2016. 22:19

rittigs jautritis...a draga panopitnam

rihards r. 18. nov 2016. 22:18

man sitas iim es patik...zel ka vinam nav patstaviga pieeja internatam...vins te visiem liek kloki....   

Dzēsts profils 18. nov 2016. 14:19

Kā to dara Impotents, stipri šaubos vai kāda vispār tikties piekritīs, ja nu vienīgi tāda, kas nevar nevienu dabūt, bet tādas sievietes mūsdienās vairs nav...

Dzēsts profils 18. nov 2016. 14:17

Pierunāt, Max, ir jāprot!  

max m. 18. nov 2016. 14:16

Ir sievietes, kuras virietis pats, pierunà uzvilkt rotas !  

Dzēsts profils 18. nov 2016. 14:16

Protams, ka esmu lielās, varenās un izcilās domās par sevi!!!

Autorizācija

Ienākt