Joks...

3. feb 2017. 10:43

Vīrieši ir kā grāmatas - daži ir interesanti,daži garlaicīgi,dažos noslēpta nauda.   

Atslegas vārdi: virietis157

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Benita L. 3. feb 2017. 23:04

Inta,melnajā caurumā...

Inta J. 3. feb 2017. 16:01

   ..kur atrast vīrieti kurš būtu interesants ar paslēptu naudu un vēlēšanos ar to dalīties?

Gunars S. 3. feb 2017. 15:03

Ja vīrietis ir kā atvērta grāmata,viņš kļūst neintresants!.

Dzēsts profils 3. feb 2017. 13:39

tas ir no kareivja tomasa-dzēstais ieraksts, kurš ir mans...
un tas nav nepatiess...nav romantikas?!...nav katūna kleitiņu un lakatiņu siena pļavai Šodien!?...ne koka rgrābeklīšu???
ahhhh, sievas, nav tāpēc jākļūst par matraci, uz kura vīrs izguļas...ja jums tas viss atņemts...tā skaisti izgrozīties...grozieties citur...ja nav nekur vairs mājā...tad-KN...tā veicinot-laulības beigas...lai tas gudrinieks pats tiek galā...ir trauku mazgājamās mašīnas un ēdiena gatavošanas mikrovilnenes...ir veikalos pusfabrikāti-viņš noteikti tiks galā!
jūs esat neatkarīgas-brīvas-saimniecībā nederīgas?!veidojiet savu dzīvi pēc sava prāta...sākas matriahāts...jo-vīrs sevi-degradējis!

Dzēsts profils 3. feb 2017. 13:32

ēdenes dārzs...dots-lai to Koptu un Sargātu...tas nav slimnieks un nav saudzējams?..tas ir slimnieks un ir saudzējams.../katrs grēcinieks ir apžēlojams/...nevis nožēlojams...nožēlojami ir izturēties pret dārzu-brutāli...lauzt...vandīt...jo-cita mums nebūs.
bet-mēs postam...postam... iznīcinam savus sugas brāļus, uzskatīdami tos par niknākajiem ienaidniekiem zemes virsū...bet visus pārējos-sadzīdami zoodārzos kā eksponātus...paši ierīkojam Cīņas-karalauku savām ambīcijām..tā nu ripo planēta kosmā...ka smiltis vien griežās...
...iznīcinošais dusmu gēns...kas DNS trepītēs dzirksteļo...un mēs pie tā neesam vainīgi-tādus daba mūs radīja-mīlēt...un priecāties par kāda sakāvi...kad visi izbeigušies...sasparoties nākamajam...atrastajam!...tikai sāncensība-kāda otra iznīcināšana mūs virza-attīstīties - sakaut!...pārspēt!...ko darīs tas viens...pēdējais...uzvarējušais, kad nebūs kas uzgavilē arēnā...es zinu...tas sajutīsies sakāvis pats sevi!

Dzēsts profils 3. feb 2017. 13:22

rituļos goviņām sienu nepasniedz...tās izbužina rituļa daļu ...aizgaldā ragiem...kā sendienās!
bet kādā formātā sienu novāc un glabā...vācējs-tā ir viņa darīšana.

Lilija L. 3. feb 2017. 12:23

Kārli, siena vākšanas tehnoloģijas mainījās

Dzēsts profils 3. feb 2017. 12:21

Vot šito es ar nesaprotu!
19 gs. sienu gubās krāva! A tagad tak cietos ruļļos satin  

Lilija L. 3. feb 2017. 12:14

Galvenais, lai uz plaukta rindojās    un galvenais laicīgi putekļus notīrīt..a tos kur nauda noslēpta, galvenais, laikā izpurināt

Autorizācija

Ienākt