PVC un PE nojumes (teltis) pasākumiem brīvā dabā

8. jūn 2017. 01:37



Jūsu brīvdabas pasākumiem piedāvājam dažādu izmēru  (no 4x4 m līdz pat 6x14 m), krāsu un formu pasākumu teltis (nojumes).

https://averto.lv/lv/teltis-nojumes-siltumnicas/

Averto PE un PVC nojumes vai tautā dēvētās pasākumu teltis pasargās no lietus, vēja un saules gan gadatirgu, festivālu un konferenču dalībniekus, gan sporta un izklaides pasākumu dalībniekus, kā arī kāzu viesus.

Izturīgās un ekonomiski izdevīgās PVC un PE nojumes ir piemērotas gan privātu, gan masu pasākumu organizēšanai. Nojumes (pasākumu telts) karkass ir izgatavots no tērauda caurulēm ar diametru 38 un 42 mm, kas ir apstrādātas pret koroziju un krāsots baltā krāsā ar pulverkrāšošanas metodi. Nojumju sānu malās ir izveidoti lieli logi (to daudzums ir atkarīgs no nojumes izmēra), kas nodrošina labu apgaismojumu arī sliktos laika apstākļos.

Pateicoties dizainam un konstrukcijai, jebkura izmēra nojumes, bez speciālu instrumentu palīdzības, ir viegli saliekamas un izjaucamas, nepilnas stundas laikā.

PVC un PE nojumes tiek plaši izmantotas, pateicoties to zemajām izmaksām un labajām mehāniskajām īpašībām. Ja arī Jums nepieciešama nojume vai telts, ienāciet www.averto.lv, un izvēlietiess tādu, kas atbilst Jūsu prasībām un viesu skaitam.

Lētāk nopirkt, nekā nomāt!

https://averto.lv/lv/teltis-nojumes-siltumnicas/

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt