Spēle, kas ļoti ātri uzlaboja mūsu attiecības – der ikvienam pārim!

12. apr 2021. 01:46



Ikdienā, kad esam neapmierināti ar kaut ko, mums ir izvēle – turpināt negatīvās emocijas, vai mainīt tās, lai justos labi un laimīgi.

Šajā rakstā uzzini, kā citādāk paskatīties uz ikdienas sīkumiem, kas mūs sadusmo, lai uzlabotu attiecības ar mīļoto cilvēku.

Ir sens un labs ieteikums, lai uzlabotu attiecības. Uz vienas lapas uzraksti sava mīļotā pozitīvās īpašības, bet uz otras – negatīvās. Otro lapu, uz kuras uzrakstītas negatīvās īpašības, sadedzini, bet pirmo nēsā sev līdzi un izlasi vakaros pirms miega, kad jūties dusmīgs vai gluži jebkad, kad tas nepieciešams.

Šī ieteikuma jēga ir gluži praktiska: domām par mīļoto cilvēku ir jābūt pozitīvām, lai attiecības būtu un attīstītos pozitīvi. Domā par trūkumiem tad, ja vēlies palīdzēt mīļotajam uzlabot pašam sevi. Bet neuzspied šos trūkumus, jo svarīgi, lai jūs abi spētu vienoties, ka trūkumi ir trūkumi. Bet, ja trūkums traucē tikai tev, tad doma par labošanos būs ar graujošo ietekmi un nomāks otru pusīti. Šī graujošā ietekme, protams, ietekmēs arī attiecības.


Lai jūs justos laimīgi, ir jāapgūst spēja domāt par pozitīvo. Tam noder spēle – „Mūsu trūkumi – mūsu pozitīvo īpašību turpinājums un papildinājums.” Tad nozīmē – kad redzi mīļotajā kādu trūkumu, padomā, kādas pozitīvās īpašības turpinājums tas ir.

Piemēri.

Graujoša doma: Vīrs netīros traukus atkal nav ielicis izlietnē. Viņš ir tik izklaidīgs!


Pozitīvā doma: Viņš ir īsts zinātnieks. Viņa galva vienmēr pilna gudrām, aizrautīgām domām, kas ir tālas no šādiem sīkumiem. Bet tieši par to es viņu mīlu! Man nemaz nav tik grūti nokopot traukus aiz viņa.

Graujoša doma: Mans vīrs ir tik ļoti ātrsirdīgs! Viņš atkal ir iekarsis par niekiem. Pēc piecām minūtēm viņš atkal skūpstīs manas rokas un atvainosies par visu, ko viņš man pateica steigā, bet es viņu pat redzēt vairs negribēšu.

Pozitīvā doma: Viņš ir tik temperamentīgs un enerģisks! Viņš ir gluži kā atklāts bērns. Viņš saka to, ko domā, tieši tādēļ es viņu mīlu.

Svarīgi atcerēties: mēs esam izvēlējušies savu dzīves partneri paši. Un tagad, kad esam kopā, mēs arī dalām savu enerģiju un karmu. Lai arī kas notiktu, ir svarīgi, ka esam viens otram, saprotam viens otru. Jo, esot kopā, nepārtraukti notiek enerģiju apmaiņa. Ja enerģija ir negatīva, sākas sevis un mīļotā graušana.

Tādēļ: saskatīsim pozitīvu visur, kur vien tas iespējams!

Avots: https://aizlase.lv/spele-kas-loti-atri-uzlaboja-musu-attiecibas-der-ikvienam-parim/77337

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Vasilijs P. 25. apr 2021. 16:32

Viss caur vēstniecību Ķīnā!B.Obama.

Gunta L. 24. apr 2021. 08:10

Pietrūkst arī laika un miegs nāk.

Vasilijs P. 17. apr 2021. 11:54

Bērns nakts laikā(nav vecāku intreses).Pastāvīgs!

Vasilijs P. 17. apr 2021. 11:53

1 kg $ noteikti maina pret 1 Bitkoins!

Vasilijs P. 13. apr 2021. 20:59

Saprotams-brīva jau protams izvēle,un kādēļ puķu tirgotājs ar saviem tik aktīvs kļuvis.Aizliegt neko nevaru,apstiprinu.

Alise .. 13. apr 2021. 09:02

VISS JAU IR PAREIZI! Bet, vai dzīvē reāli esam tik tālu izauguši, lai spētu strādāt pie attiecībām. Bieži vien tam pietrūkst pacietības.

Vasilijs P. 12. apr 2021. 12:50

Jo meiteņu tētis apstiprina,lai meitas ir laimīgas!

Vasilijs P. 12. apr 2021. 10:27

Agris visu mūžu esot mammai pārmetis,kādēļ neesot piedzimis kā melnādainais!

Autorizācija

Ienākt