NATO/OTAN Izcilības Direktoram Jānim Sārtam

9. jūl. 04:39

Atvainojos,jo tas bija negadījums,jo metot ar tāfeles sūkli,no rikošeta radās trāpījums pa Pavļika Morozova krūšutēlu.

Atslegas vārdi: cip director v. blow210

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Vasilijs P. 12. jūl. 16:36

Protams pats Agris atzinies,kad tas nav viņa īstais vārds,viņš esot piedzimis krietni vēlāk,10 mēnešos un divās nedēļās,protams nepazīstot nevienu ārzemnieku,un vēlējies,lai viņu sauc par Aleksandru.

Vasilijs P. 12. jūl. 11:46

Jo arī par Valerianu ir informācija,kad viņš veselu nedēļu nav bijis mājās,un Nelaimīgs atgriezies,tad regulāri devies Kārties(kas diemžēl nav piepildījis),nodzīvojis kvalitatīvu un ilgu mūžu,devies uz ASV,jo dēlam nav paziņas vai tuvinieku ASV.

Vasilijs P. 12. jūl. 11:17

Ja cien.Direktora kungs un ar savu parakstu apstiprinātu,un iesniegšanai Interpola Vadībai,jo Pavļiks Morozovs bija mans Kumīrs,kā es viņam un speciāli būtu ar tāfeles sūkli tēmējis,lai klasē uz grīdas saplīst!Matīsa kapos nevienai skulptūrai neesmu un ne ar ko sviedis,vai metis.

Vasilijs P. 11. jūl. 05:11

Protams visi iespējamie Drošības Dienesti un Struktūras(Lielbritāniju ieskaitot) iekļauti,lai analizētu negadījumu klasē ar Pavļika Morozova statujas bojāšanu,un kādēļ neviena no klasē iekļautajām personām nav ar mieru par to maksāt!?Ja iespējami un iekļauta un ne tikai viena persona(nas).

Vasilijs P. 10. jūl. 17:01

Protams Jums brīva izvēle,aizliegt nav iespējams;ja vēlme Britnij Spīrs,Madonna...

Vasilijs P. 10. jūl. 13:01

Lai žurnālisti un Centrs nenopludinātu informāciju par grozīšanos ap Vēstniecību,visu daru,kā Ļeņins mācījis,jābūt apzinīgam Pilsonim,un pārskatāmas aģitācijas vietas neapmeklēt.

Juris P. 9. jūl. 18:28

Inventarizējot skolu bēniņus atradīs arī Ļeņina, Staļina, Šiklgrūbera[Ādolfa Hit], Kirova,
Budjonija, Mahno utt. krūšutēlus, gan jaunus, gan sekond hand - lietoti, bet vēl lietojami,
LKP  bēniņiem...   

Vasilijs P. 9. jūl. 13:54

Jo skolas Direktorei tikpat problēma,jo Pavļikam uz pēcpuses iespiests Inventāra skolas Nr,bet skolā mācās(un pati Kompartijas biedre),politisko līderu bērnu atvases,un iespējams jau 32 stundu laikā notikšot inventarizācija,pat pamestajos skolas bēniņos,kur gan lapsenes,gan neizmantotās lietas.

Vasilijs P. 9. jūl. 13:01

Zinot,kad Tava mamma un tētis un pārējie skulptoram par jauna Pavļika Morozova krūšutēla izgatavošanu nekad nemaksās,pieteicos kā praktikants pie Grūvera kunga.Praksē,lai nomaksātu zaudējumus.

Vasilijs P. 9. jūl. 04:41

Valsts POLICIJAI apstiprinoši,tas bija nejaušs gadījums,jo daudzi sastinga,kad ģipša krūšutēls(Pavļika Morozova) atsitās pret klases grīdu,ja arī tas Interpola intrešu saistībā.

Autorizācija

Ienākt