ivars k. 11. jūn 2011. 18:28 Viņa atbildes

LABAK NENOZELOT IZDARITO,BET MACITIES NO TAM KLUDAM,JO,JA TAISIES NOZELOT,TATAD DAUDZ TU NESAPROTI!

  1. 0
ivars k. 11. jūn 2011. 18:26 Viņa atbildes

JADZIVO TAMDEL,LAI REDZETU KA VISS NOTIKSIES,NEVISS KA VISS BEIGSIES,JO MILESTIBA UN DZIVE IR VISA ,GALVENA ,JEGA!VARBUT KAUT KAS NOVECOJIS,BET TAS IR MANS UZSKATS!

  1. 0
ivars k. 11. jūn 2011. 18:22 Viņa atbildes

tAPEC,LAI SAPRASTU,KAS TU ESI!

  1. 0
ivars k. 11. jūn 2011. 18:17 Viņa atbildes

JA SIEVIETE SAPINA VIRIETI,KAUT GAN TAS NAV IESPEJAMS,VINA IR NEZELIGA!

  1. 0
ivars k. 11. jūn 2011. 18:15 Viņa atbildes

INTERESANTI,KURS JANU NAKTI DZER AR ZIRGU,BET,JA DZER,TAD.........................SAPROTI PATI,KA VELIES!

  1. 0
ivars k. 11. jūn 2011. 18:13 Viņa atbildes

ES DOMAJU KA SEIT TU KLUDIES,DAUDZI VIRIESI SAPNO NEVIS PAR GUDRU SIEVU,BET PAR TADU ,KURA NEUZDOD LIEKUS JAUTAJUMUS,KA SAJA GADIJUMA!JAUTAJUMI INTERESANTI,BET NOVECOJUSI!

  1. 1
ivars k. 11. jūn 2011. 18:09 Viņa atbildes

TAS TAPEC,LAI TU SAPRASTU KA TADUS JAUTAJUMUS UZDOT NEVAJAG,BET KA JAU ZINI,VISS NOTIEK LENAM,ARI SAPRASANA PIE CILVEKA LENI,TIKAI DAUDZ LENAK NEKA MES TO DOMAJAM!

  1. 0
ivars k. 11. jūn 2011. 18:04 Viņa atbildes

vIENIGAIS KA VIENAI NAV GAZES,BET OTRAI NAV TADAS GLAZES!