GILERMO N. 10. jan 2010. 17:49 Viņa atbildes

DA POSTOJANNO IZMENJAJU ,I ZIVU S4ASTLIVO I HOROWO!!!

uz jautājumu Izmenjali vi svoim blizkim? no Dzēsts profils
  1.
GILERMO N. 8. jan 2010. 15:14 Viņa atbildes
  • Да, в общем доволен

DOVOLEN ,NO TJANET VSERAVNO V STORONU

  1. 0
GILERMO N. 2. jan 2010. 17:07 Viņa atbildes

JA BI NIKOGDA BI NAZAD NE VERNULSJA,UZAS KAKOJ

  1. 0
GILERMO N. 30. dec 2009. 10:28 Viņa atbildes

А ТЫ ЧТО ЕЕ УЖЕ НЕ ВИДИШЬ?