Vai zini kas ir ambrozijs?

26. dec 2012. 16:25

Vai tàds reàli pastàv?

26. dec 2012. 18:52

kas galvas nestràdà,diplomi tachu nav pirkti

>ambrosium< pamekléjiet labàk google..

26. dec 2012. 19:19

latvieshi izredzéta tautu-uz ziemassvétkiem pateikshu!

Atslegas vārdi: ēdiens labs0

Labākā atbilde

  1. 1
Guna a. 26. dec 2012. 19:07Viņas atbildes

Mandomāt , ar to bites baro   ..., arī savas -  Sapņu Bites...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 1
Dzēsts profils 26. dec 2012. 18:53 Viņas atbildes

Ņem  rupjmaizi, nogriež garozas un rīvē uz rīves. Kad maize sarīvēta, ber uz karstas pannas( bez taukvielām!) un apgrauzdē. Kad maizīte atdzisusi, to izcilā ar koka karoti, iemaisot nedaudz cukuru un kanēli.Tā ir viena no trim sastāvdaļām.Saputo saldo krējumu ar cukuru, nedaudz pievieno vaniļas cukuru.Ņem brūkleņu ievārījumu.Tad traukā, vēlams stikla un diezgan lēzenā,  liek kārtas: rupjmaizes, ievārījuma, putukrējuma,rupjmaizes, ievārījuma,putukrējuma.Rotā ar rupjmaizes drupatiņām uz augšējās putukrējuma kārtas. Ideālā variantā ļauj kārtiņām labi sasūkties un šo saldo (gabaliņu) pasniedz deserta šķīvī ar pienu!

Lai labi garšo!

  1. 0
Andrejs S. 26. dec 2012. 16:33 Viņa atbildes

Kautkas grieķisks vai romisks..saistīts ar mitoloģiju.

  1. 0
Elitá K. 26. dec 2012. 16:43 Viņas atbildes

Ambrozija-eediens,Nektaars-deeriens -sengriekju Dievu.

  1. 0
Dzēsts profils 26. dec 2012. 16:50 Viņa atbildes

Ziemeļāfrikas zooloģiskajā dārzā jenotsuni sauc par Ambroziju  

  1. 0
Agneta L. 26. dec 2012. 17:05 Viņas atbildes

Es zinu !!!

  1. 0
Gita i. 26. dec 2012. 18:23 Viņas atbildes

Ēdiens,kas dod mūžīgu jaunību un nemirstību?
Ja kāds zin,diez vai padalīsies ar recepti...

  1. 0
jautrite b. 26. dec 2012. 18:25 Viņas atbildes

rupjmaizes kārtojumu ar putukrējumu arī sauc par ambroziju

  1. 0
Kurzemniece E. 26. dec 2012. 18:30 Viņas atbildes

Tas Dievu ēdiens.Mana mamma tā sauca kādu saldo ēdienu

  1. 0
stingers b. 26. dec 2012. 19:23 Viņa atbildes

Esmu dzirdējis, ka par ambroziju sauc: pārstrādāto AMBRU, parfimērijas vajadzībām,
bet vai tas atbilst patiesībai, apgalvot neuzņemos.
Ambra, tā ir viegla, plastilīnam līdzīga, mīksta viela, kuru izražo VALZIVIS.

  1. 0
Dzēsts profils 28. dec 2012. 12:18 Viņa atbildes

Autorizācija

Ienākt