Cik tālu cilvēce var aiziet ?

6. feb 2013. 11:41

Es nupat saņēmu vēsti tepat Amigosā , ka visi autobusā bijušie gājuši bojā , arī mans radinieks . Vārdu gan neviens laikam nezin , ja jau visi beigti . ( To laikam šie,, gaišreģi" nespēj iedomāties , ka tieši man zināms , kur katrs mans radinieks atrodas kopš liktenīgā 2005.g. ! ) BET- radinieks man atstājis 6,5 miljonus ASV dolāru , un tie atrodas Togo , Bankā . Man tad nu vajadzētu sūtīt fotogrāfijā redzamajam resnajam pusmelnajam kārtējam Muhammedam datus , jo viņš pārstāvot mani kā jurists , lai es šo naudu varētu saņemt . Pagāja 7 gadi , lai mani Amigosā pēkšņi ,, atpazītu " kā nezināmā bojāgājušā cilvēka kaut kur ellē ratā atstāto miljonu mantinieci .
Ļoti nepārdomāts krāpšanas mēģinājums . Nesen tautā figurēja mīlestības vēstulītes ar izskatīgu kungu neīstajām jotogrāfijām . Palikuši slinkāki , aptrūkusies izdoma .
   Tādā dīvainā pasaulē un  laikā dzīvojam ............
Tādēļ jo vairāk mīlu SAVU ZEMI !

Atslegas vārdi: KRĀPNIEKI0

Labākā atbilde

  1. 1
aija b. 6. feb 2013. 14:37Viņas atbildes

diemzel tadi piedavajumi ai loti daudz ,ari amerikas generali seit biezi viesi,kas diene afganistana,suti vinus vienkarsi dirst,saprotama anglu valoda

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Gita i. 6. feb 2013. 14:13 Viņas atbildes

Jūtos apbēdināta
Kāpēc man neviens neko tādu ,pa šiem daudzajiem gadiem internetā dzīvojoties ,nav atsūtījis...

  1. 0
Ineta L. 6. feb 2013. 12:11 Viņas atbildes

Šie sprediķi ik pa laikam jau pāris gadus pa inbox klīst, arī e-pastā ir bijuši. Automātiski izsūta, a ko, no kāda miljona jau kāds miljonu tīkotājs arī uzrodas, domā ne , tad nu tiek runāti randiņi, iemaksas par jurista pakalpojumiem, lidmašīnu biļetēm, jo pēdējā brīdī pēkšņi arī jāapmaksā sertificētajam advokātam vai bankas darbiniekam interneta vai telefona rēķini... kā slāvi saka "s miru po ņitke"! Tas tā viens variants..., otrs varētu būt personas datu un bankas datu iegūšana.

  1. 0
Andrejs S. 6. feb 2013. 12:58 Viņa atbildes

Tu neesi vienīgā. Arī man pat vairākas līdzīgas vēstules te piesūtītas. Kā jebkuru surogāttipa pastu,uzreiz izdzēsu.

  1. 0
ina p. 6. feb 2013. 13:35 Viņas atbildes

Diemžēl tamlīdziģi ''miljona mantinieku'' sindromi uzrodas laiku pa laikam dažādaš variācijās. Man pienāca veštule,ka es kaut kādā aptauja'esmu vinnējusi 1000eiro,lai atsūtot savus datus,bankas kontu,ko tur vēl,lai varētu paŗskaiti't naudu. Tulīt skriesū,darīšu,paliksi vispār bez nekā. Jābūt dikti uzmaniģiem,neviens svešš cilvēks,pie tam nepazīstams neprasiš tavus datus,bankas kontu,diemžēl ir cilvēki,kuri uzķerās,uz to spekulē.

  1. 0
Dzēsts profils 6. feb 2013. 19:31 Viņas atbildes

nosvilušas mājas mantinieki

  1. 0
jautrite b. 6. feb 2013. 20:15 Viņas atbildes

izdzēst,bloķēt

  1. 0
Dzēsts profils 7. feb 2013. 19:31 Viņas atbildes

Oj, ne Tu vienīgā, kurai radagabals bijis tik laipns- nosities vai kā citādi bojāgājis un atstajis veselu čupu naudas. . Summas ik pa brīdim biku mainās, bet adresāts gan laikam viens- Togo..

Autorizācija

Ienākt