vai ziemas krājumi jau sagatavoti?

22. aug 2013. 22:08

varbūt katram ir kāda jauna recepte,īpaši ,ja jāuzglabā siltās telpās

22. aug 2013. 22:09

pārsvarā jau tagad daudzi gatavo,jo importu jau esam atēdušies

22. aug 2013. 22:11

šodien tieši darbā par tēmu-kā pareizi likt gailenes saldētavā-blanšēt vai sacept,citi teica ,ka svaigas-man pērn svaigas bija rūgtas

23. aug 2013. 12:50

Paldies Lauma-tieši tāpat domāju

23. aug 2013. 12:51

varbūt kāda jauna pikanta gurķu salātu recepte kur aizķērusies

Atslegas vārdi: ziemas krajumi2

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 23. aug 2013. 06:11Viņa atbildes

Daļēji ,drusku tauki ap punci ari uzkrājušies.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
irina R. 22. aug 2013. 22:09 Viņas atbildes

saldētavā.

  1. 0
max m. 22. aug 2013. 23:30 Viņa atbildes

Nedomaju par krajumiem,nav aktuali

  1. 0
Inta J. 23. aug 2013. 00:57 Viņas atbildes

....ledus ir jau sagatavots...sniegs vēl nav

  1. 0
Nauris N. 23. aug 2013. 09:24 Viņa atbildes

Mammucis ir spečuks , es tikai izpalīgs - atnest no dārza , aiznest uz pagrabu un burciņu tukšotājs !   

  1. 0
Dzēsts profils 23. aug 2013. 10:05 Viņas atbildes

Gailenes pirms likt saldētavā iesaku novārīt..nebūs rūgtas tad.. vai apcept.Citas sēnes (baravikas, u.c. beciņas) arī vajag uz īsu brīdi apliet ar verdošu ūdeni, ātri nokāst un tad var saldēt.. Lai izdodas!

Autorizācija

Ienākt