Klau, sanāca nejauši nomušīt bebru, vai būs pareizi tagadiņ to pienācīgi izvadīt kremējot uz pannas?

14. dec 2013. 13:45

Atslegas vārdi: kremēšana0

Labākā atbilde

  1. 1
Maija V. 14. dec 2013. 13:50Viņas atbildes

Tikai neaizmirsti izņem dziedzerus un izkaltēt,var noderēt,ja nespēks uznāk

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 0
max m. 14. dec 2013. 13:54 Viņa atbildes

Bebrs it kà esot laps kûpinàt..it sevishki aste esot garda Skatos..jau esi nolicis to bebrii!   
kas tas par ziimolu www,bildes apaksh labéja stûrii?

  1. 0
Dzēsts profils 14. dec 2013. 14:08 Viņas atbildes

siļķe kažokā   ādu noplēs...!!!

  1. 0
Dzēsts profils 14. dec 2013. 14:35 Viņa atbildes

Ja veel nesmird tad jaa!Bet dziedzerus-spirtaa!UH,KAS PAR MONTU!

  1. 0
Dzēsts profils 14. dec 2013. 14:52 Viņas atbildes

kremēt..nozīmē dedzināt uz uguns..Nea..nebūs labi.

  1. 0
alberts d. 14. dec 2013. 15:18 Viņa atbildes

nu traks vai uz pannas apšmorē utt bet kremē tās atlikušās daļas a škuru sievai šūbai...

  1. 0
Atis K. 14. dec 2013. 16:01 Viņa atbildes

Gaļa tuva teļa gaļai pēc garšas.

  1. 0
Dzēsts profils 14. dec 2013. 19:08 Viņa atbildes

Nekūpini! Gaļu nomērcē vieglā etiķūdenī 1-2dienas.Tad nospied un šmorē, vai samal un cep kotletes(bez cūkgaļas).Dziedzerus 70grad. spirtā(abus 1litr.burk.).Pēc nedēļas, tumšibrūno šķidr. no rīta tukš. dūšā 1ēdamkaroti. Visvairāk : sakārto nervu sistēmu,asinsriti, iekš. un ārējos iekaisumus, onkoloģija, prostata un ta....,bet, tas, par ko daudzi domā, ir pēdējais. Pārbaudīts. Man tādas ,,nejaušības,, gadā 20-25gab.

  1. 0
Leonora t. 15. dec 2013. 07:17 Viņas atbildes

Saka jau ka tas ir ēdams,vienīgi gaļas krāsa mulsina,tumšā.

  1. 0
Ledija J. 15. dec 2013. 21:00 Viņas atbildes

Ak tu malu medniek!

Autorizācija

Ienākt