Biezpienu màjàs pats màki pagatavot?

29. jan 2014. 13:15

Ja màki tad pastàsti.

29. jan 2014. 13:28

Var karsét tàtad jebkuru ierûgushu piena produktu..

29. jan 2014. 13:53

Mekléjot informàciju par biezpienu,izlasiju,ka tirgus tantinu garshigà biezpiena noslépums ir...to nekarsét! diivaini..

29. jan 2014. 14:34

Tikko atradu  màjas biezpiena recepti.Lauku pienam pievieno speciàlu rûgshanas laktozes fermentu,tur 24 stundas pie 20°C temperatûras.Un tad notecina formàs,vai sietà.Tas arii viss.

Atslegas vārdi: kalcijs kàlijs..nàtrijs0

Labākā atbilde

Guna a. 29. jan 2014. 13:18Viņas atbildes

Māku gan ...    gari jāstāsta ..., sliiiinkums man ...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 2
jautrite b. 29. jan 2014. 13:26 Viņas atbildes

Sasilda paniņas ,rūgušpienu,arī kefīru līdz sāk pārsloties,būs 50-60 grādu,jāmaisa ,lai nepiedeg.lej sietā vai marlē-lai notek,ja pasildīsi ilgāk būs sīkstāks-tuvāk sieram,var pielikt ķimenes,baziliku,paprikas pulveri.

  1. 1
Gunars s. 29. jan 2014. 13:45 Viņa atbildes

nav nekas jakarse ,uej uz sietinu,sukalas noteces der tkai ists piens,ruguspiens.

  1. 1
Dzēsts profils 29. jan 2014. 23:15 Viņa atbildes

Paņem 2–3 litri piena....uzsildi līdz bezmaz vai sāk vārīties un ielej katlā puslitra kefīra   Biezpiens gatavs momentā  

  1. 1
Leonora t. 30. jan 2014. 06:06 Viņas atbildes

Ja ir piens saskābis,tad to uztaisīt ir viens nieks,pat sieru viegli.Un tomēs mājas apstākļos to būs jebkurā gadījumā jāsilda līdz līmenim,kad tas sāk sarecēt un tad marles kulē un uz  notecēšanu.Ja gribi plakano,balto sieru,tad pēc kādas stundiņas zem sloga.

  1. 0
Dzēsts profils 29. jan 2014. 13:48 Viņas atbildes

Protu --bet ne no veikala piena...!!!

  1. 0
Maija V. 29. jan 2014. 13:49 Viņas atbildes

Protams,ka protu un Tev jau jautrīte pastāstīja,kas jādara

  1. 0
Dzēsts profils 29. jan 2014. 14:07 Viņas atbildes

Jautrite,malacis tur sis prasmes goda Jebkuru ieruguso,neieteiktu,jo Tu,tacu-to gribesi est!    Tantinam-ir biezpiens ar olbaltuma kunkulisiem,bet TU -gribi,ar milestibu gatavotu    Labu,apetiti!

  1. 0
Dzēsts profils 29. jan 2014. 14:55 Viņas atbildes

Ja mani ieslēgtu ķēķī un pieprasītu tauta uzražot biezpienu...gan jau kaut kādu uzmeistarotu ar eksperimentu palīdzību . Esmu vērojusi, kā mamma to dara...pilnīgs analfabēts neesmu

  1. 0
Dzēsts profils 29. jan 2014. 15:27 Viņa atbildes

Māku točņa,un garšigs ar ir,gan tiko nokāsts ,gan marlītē notecināts.

  1. 0
Frēzija v. 29. jan 2014. 19:28 Viņas atbildes

Uzsildi sarūgušu pienu, pielejot klāt svaigu pienu, nepārsildi, sūkalas atdalās, kās nost.

  1. 0
Kikabidze K. 29. jan 2014. 20:19 Viņas atbildes

Eļementarno Watson- vnk ieskābušu pienu liec uz pečkas - gāzene arī der un uz lēnas uguns maisi, kamēr parādās biezumiņi (kunkulīši) - i vsjo - lieko šķidrumu nolej, un būs Tev biezpiens!
Tik nez vai Eirosajuza piens ģeldēs...

  1. 0
Elitá K. 29. jan 2014. 20:29 Viņas atbildes

Lauku radu kazas-sieru esmu ateedusies,saskaabushu pienu leju araa....nevaaru biezbienaa.

Autorizācija

Ienākt