kādus 3 ēdienus varētu pagatavot

15. okt 2014. 20:14

negaidīti ieradies pavārs no produktiem Jūsu ledusskapī?

15. okt 2014. 20:15

ko var pagatavot no kviešu-kliju maizes?

16. okt 2014. 21:40

Romi manās mājās maize nesapel

Atslegas vārdi: TV skatoties0

Labākā atbilde

  1. 1
Ineta L. 15. okt 2014. 20:41Viņas atbildes

Maize jāsagriež šķēlēs. Katrai šķēlei jāizņem mīkstums, raugoties, lai garoziņa paliek vesela. Mīkstums jāsadrupina iekš bļodas. bļodā pie mīkstuma pieliek jēlu olu/-as(atkarībā, cik daudz maizes šķēļu), var likt dažādus kubiņos sagrieztus žāvētas, kūpinātas gaļas produktus(šķiņķi, desu, cīsiņus), marinētus gurķus, tomātus, papriku, dilles, pētersīļus, mērcei car piejaukt skābu kējumu, majonēzi, kečupu. Vārdu sakot, kas ir, to liek , viens no variantiem-minimālais : maizes mīkstums, ola, marinēts gurķis, desa, krējums.
Liek uz uguns pannu, sakarsē, pielej augu eļļu, liek pannā maizes garoziņas(aplīšus), kuras pilda ar masu no bļodas, uz lēnas uguns pacep zem vāka, apgriež uzmanīgi ar lāpstiņu, cep otru pusi. Ja ir, var virsū uzlikt šķēlēs sagrieztu vai rīvētu sieru, piem. Krievijas vai Holandes, cep otru pusi arī zem vāka. Ēd ar nazi un dakšiņu , var pārliet ar kečupu vai majonēzi

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (2)

  1. 0
Romis E. 16. okt 2014. 01:47 Viņa atbildes

"Saziedējušu" baltmaizi liec uz saviem veciem,sāpošiem kauliem,tā viduslaikos lietoja penicilīna vietā!!!...      

  1. 0
Dzēsts profils 17. okt 2014. 20:38 Viņas atbildes

siļķmaizītes ar kausēto sieru pa virsu un rītrītam torti - klāj lēzenā bļodā kliju maizes kārtiņu, tad aknu pastēti, tad salātlapu, tad rīvētu sieru, tad atkal klijmaizīti ierīvētu ar ķiploku, tad mazliet dilles ar lokiem vai marinētiem sīpoļiem un kapātas olas.....
/sasprauž svecītes un nākamajā rītā gatavs!!!!!   /
P.S. ups! trešajā ēdienā - dzērvenes vienkāršā bleķa bļodiņā!  

Autorizācija

Ienākt