Kāda ir mūsu policija un ko tā dara?

15. mai 2015. 12:58

Izlasot kādu rakstu biju šokēts! Ja mūsu "kārtības sargi" ir garīgi slimi indivīdi tad ko gaidīt no šīs valsts?

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes inspektors Aigars Tutiņš norāda: «Ir pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi, kuri nosaka, kā mums jāuzvedas uz ceļa. Šie noteikumi nenosaka, ka mums ir jākrīt.



http://apollo.tvnet.lv/zinas/absurds-ko-varetu-nezinat-ritenbrauceji-par-krisanu-latvija-draud-sods/691866?utm_source=apollo&utm_medium=article&utm_campaign=category

Man šķiet šādam cilvēkam būtu jāarstējās slēgta tipa iestādē!?

Atslegas vārdi: līdzcilvēki1, likumi un tauta0

Labākā atbilde

Dzēsts profils 15. mai 2015. 15:13Viņas atbildes

drīkst, bet tas ir ceļa maksas pakalpojums...jo vairāk pārkāpēju...jo bagātāka policija.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
alberts d. 15. mai 2015. 13:07 Viņa atbildes

Aber es biju fiksaaks un bik riebiigaaks,jo man jau uzcepshanaas notika vakarvakaraa feisaa lasot un veel kaunu paardziivoju jo es jau ar no taas pashas Jelgavas puses,baigi patiikami apzinaaties ka Jelgavaa pashi stulbaakie policisti,kurus tieshaam uz Filozofu ielu dereetu aizsuutiit padaktereeties,bet  varbuut iemesls pavisam prozaisks,arii policists ir tikai cilveeks,un ja vinja aldzinja ir atkariiga no to sastaadiito protokolu skaita un iekaseetaas naudinjas.....zivs puustot no galvas.....

  1. 0
Atis K. 15. mai 2015. 13:17 Viņa atbildes

Ja es ar savu autiņu slidenā laikā iebrauktu grāvī(nevienu citu netreumējot),mani arī sodītu.Riteņbraucēji tādi paši satiksmes dalībnieki.

  1. 0
max m. 15. mai 2015. 14:06 Viņa atbildes

Es izlasiju to rakstu ,tas labi paràda,kàdi kretini  séz pie varas . Ja nav ierocha raditi ievainojumi,tad policijai slimnicai nav jàzino. Cik zinu,tad velocelini  ir uz trotuàra,gàjéju dala,tà nav ielas dala ! Vinsh to nelikumu var sev iebàzt..un cietushais norékinàjàs pats ar slimnicu.

  1. 0
Dzēsts profils 15. mai 2015. 14:25 Viņa atbildes

Tas,džeks uz izsaukumu,misters Tutiņs uzprasās, ka viņam stūres ragu iegāż dirsā un mazliet paspolē pa pauri ar pakaļējo riteni un paliek riepas nospiedumi.

  1. 0
Vilnis S. 15. mai 2015. 15:43 Viņa atbildes

Ierindas policisti visi ir bezsmadzeņu radījumi, normāls, vesels cilvēks par tādu algu nestrādās, bet te redzams, ka policijas virsnieks ir pilnīgs idiots.

Autorizācija

Ienākt