Ko lai tādu foršiņu sadara?

22. jūl 2015. 16:30

Pietrūkst iztēles, lai izdomātu, ko lai tādu foršu šovakar sadara. Mellenes aizviņdien salasīju, odus pabaroju. Ciklisko rituālu veicu - pēc diviem mēnešiem iemetu pa bundžām. Tas nozīmē, ka tikpat cikliski kopā ar vēl sešiem cilvēkiem uz planētas Zeme klausījos interneta RadioOira. Tā ir etnomūzika. Kad iešauju, no būtības dzīlēm iznirst pagāniskās lietiņas.
Apdomājos, ka es esmu tikai viens no sešiem. Ir vēl arī mamma. Tāpēc nupat viņai ievilka TV kabeli. Tagad līdz kapa malai varēs klausīties šlāgerkanāli.
Aiz neko darīt varētu aizčāpot uz Daugavu noķert kādu zivi. Bet nav slieku. Var jau mēgināt uz mīklu, taču baltās zivis nez kāpēc rūk rukumā. Dominē plēsoņas: sami, asari, zandarti.
Tā nu es te sēžu, kasu ausi un netieku gudrībā.ko iesākt. Ja nebūs neviena lieta padoma, nāksies vien realizēt dažas reizes pārbaudītu procedūru: paņemt Raiņa kopotos rakstus un lasīt "Gals un sākums" Kad tieku līdz 46 lapaspusei, pamostos no rīta.

23. jūl 2015. 01:17

Mīlļā IEVA IEViņa. Tieši tāpēc es šajā portālā ieskatos ap reizi pusgadā, ka kaitina neizglītotā pareizrakstība.Tieši tāpēc tie cilvēki, ar kuriem te runājos pirms trim gadiem, ir pačibējusi. Jo neizturēja kolholznieku interneta  spiedienu.
Bet ja par pareizrakstību, varu Jums iecietīgi J. Endzelīna vārdā aizrādīt:
1. Nav nekāds pirmais. Ir pirmkārt vai pirmāmkārtām.
2.Pat ja tā, aiz "pirmais" jāliek komats.
3.Lai jūs lauķus nenokaitinātu, aizvietoju vārdu talantīgi ar foršiņi.
P.S. Jūs ar savām sovhoznieces nievām savu esiet panākusi - ij nedomāju te iesaistīties kādās bezjēdzīgās diskusijās. Varbūt ieskatīšos pēc kāda pusgada.
P.P.S. Vārdu sakot, dikti sadusmojos. Un ejiet jūs ratā! Un turpiniet runāt par "Mīla vīla" Un tādā garā.Rainis nav domāts jūsu cilvēku kategorijai.

23. jūl 2015. 01:39

Velnos, latviešu strēlnieka mazdēla niknuma burbulis uzsita. Zinu, ka tas nav pareizi un prātīgi, bet ir alkas palamāties. Jo kā sociologs zinu jūsu postpadomju tipu.Jūsu sociālekonomiskais apraksts ir lasāms kā pirmklasnieka ābecē. Tas ir: patēriņa kredīts pirms astoņiem gadiem, runas par Muļķu zemi un slikto vīru, kas  pameta.
Nu labi, piedod. Palamājos un pietiek. Lai Tev labi sokas! Aprunāsimies 2016. gadā.

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (4)

  1. 0
Dzēsts profils 22. jūl 2015. 16:48 Viņas atbildes

sinhronā peldēšana-ar sešiem-mamma-septītā...
rožukroņa pulciņa dalībniek-tev jāskaita pātari-kā dzirdu-es palicis viens un galīgā-neziņā!

  1. 0
IEVA I. 22. jūl 2015. 17:23 Viņas atbildes

Pirmais iemācies vārdiņu "foršiņu " izmest ārā no savas leksikas un aizstāt ar vārdiņiem - labu, jauku, skaistu.......u.t.t.

  1. 0
Dzēsts profils 22. jūl 2015. 18:06 Viņa atbildes

   Nopērc meitenei saldējumu . . .  pavēro kā viņa to ēd !

  1. 0
Raimis R. 22. jūl 2015. 22:59 Viņa atbildes

Aizej vienkārši pastaigāt.

Autorizācija

Ienākt