Ar kādu ēdienu asociējas Latvijas virtuve?

25. nov 2015. 20:44

Atslegas vārdi: ēdiens.0

Labākā atbilde

  1. 4
IlonCis I. 25. nov 2015. 20:51Viņas atbildes

"Oficiālā" (vispārējā) izpratnē, protams, pelēkie zirņi un štovēti kāposti (ne kopā, tie ir divi dažādi ēdieni ), bet, kad man pašai ilgstoši nācās būt prom no Latvijas, tad neko man tik ļoti nekārojās kā ĪSTU rupjmaizi un ĪSTU  biezpienu. Tie tad arī ir mani "personīgie" Latvijas ēdieni.   

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 2
Dzēsts profils 25. nov 2015. 20:49 Viņas atbildes

Pelēkie zirņi ar speķi +kefīrs

  1. 2
Dzēsts profils 25. nov 2015. 20:56 Viņa atbildes

ari Pelēkie zirņi ar speķi +kefīrs...

  1. 2
Minka M. 25. nov 2015. 21:03 Viņas atbildes

Kartupeli ar siļķi,un rūgušpienu,
/vecos laikos raudzēja no piena/
Kas katram tuvāks,

  1. 1
Homo S. 25. nov 2015. 20:47 Viņa atbildes

Ar SKĀBPUTRU

  1. 1
Valija Y. 25. nov 2015. 21:22 Viņas atbildes

Augstākās klases ar pieskaņu ---ļoti garšīgi,ļoti ļoti smuki,          ļoti daudz...un ļoti gārgi ...vietēja...

  1. 0
savsem k. 25. nov 2015. 21:38 Viņa atbildes

Virtuve man asociējās ar telpu , kurā gatavo ēst   .

  1. 0
Kurzemniece E. 25. nov 2015. 23:33 Viņas atbildes

AR SKĀBPUTRU UN PELĒKIEM ZIRŅIEM

  1. 0
IEVA I. 25. nov 2015. 23:36 Viņas atbildes

Ar tādu kādu gatavo Latvijas virtuvē ....

  1. 0
Atis K. 26. nov 2015. 08:30 Viņa atbildes

Kartupeļu biezputra ar kūpināta speķa mērci.   

  1. 0
Dzēsts profils 26. nov 2015. 10:36 Viņas atbildes

aukstās zupas ienākušas modē....bet nav svarīga kombinācija-galvenais-no vietējās Ēdenes izejvielām...ne melones, ne banāni-te neaug dabiskos apatākļos...jāgaida globālā sasilšana...kad zeme pagrozīsies uz otriem sāniem-miegā!

  1. 0
janis g. 26. nov 2015. 14:32 Viņa atbildes

  

  1. 0
Dzēsts profils 26. nov 2015. 18:29 Viņas atbildes

Pelēkiem zirņiem ar speķa vai gaļas mērci, sklandraušiem, skābputru, bukstiņbiezputru, štovētiem kāpostiem ar kūpinātu gaļu, vai desiņām..

Autorizācija

Ienākt