Algot lobītāju,nav pa kabatai.Būs jāēd ar visu čaumalu.
Atslegas vārdi: Bērnība teica mācies0, šodien saka to pašu0
Pirms vārīt izdur caurumu olas dibenā,nolobīsi vienkāršāk.Netici?Tu pamēģini.
Labāk olas neēst,,
Kā mana meita reiz teica,zinot no kurienes olas nāk,nemaz vairs negribas,
Jā, jā, mūžu dzīvo, mūžu mācies, tas ir ļoti aizraujoši, no citiem daudz ko var iemācīties arī saimnieciskās lietās, ne tikai zinības no augstiem plauktiem!
Ak, nu kaut vai olas lobīšanu, ir n-tie veidi:
Vēl var ielikt burciņā olu, aizvākot, kārtīgi sakratīt vai, ja vairāk olu salātiem , ielikt pēc vārīšanas ledusūdens peldē, strauji atdzesējot
Var tikai pabrīnīties dažkārt, kādus variantus tik cilvēki nav izgudrojuši
REDZI KO MINKA SAKA
Es, nelobu: bāžu aiz zobiem, ar čaumalu, tur sakošļāju, saturu izsūcu un čaulu izspļauju.
Sanāk ieekonomēt daudz laika...
Sit diben gar zemi, sit diben gar zemi čaumala pati nolobīsies...
Negaršīgi.Tāds amats vēl Vidā neeksistē!
Aivars G 20:17 Viņa atbildes
Pirms vārīt izdur caurumu olas dibenā ,nolobīsi vienkāršāk.Netici?Tu pamēģini.
Tā ir taisnība ! ļoti uzmanīgi jāiedur olas ,,dibengalā,,/tur ir gaisa spilventiņš/ , čaumala tad kā zeķīte - cmuki tiek novilkta !
Labs jautājums! Tieši vakar iemācījos izvārīt olu vispār bez čaumalas! Un nekādu kreņķu ar nolobīšanu. Saucās "ola - pašot".
P.S. Tiesa gan - šī recepte nederēs Lieldienās.