vai kadreiz ir gadijies ,ka neticot ka tur ir augstaks speks,notiekot brinumam sakat aizdomaties?

9. mar 2010. 09:57

. manam mazajam delina bija nezeligas vedera sapites kur zales nepalidzeja ilgstosi ,tikai uz mirkli. pagaja jau tris menesi maizais joprojam mokas ar koliksam. es nespedama izturet berna sapes panemu vinu uz rokam un pieglaudu sev ciesi klat un saku lugtDievu.;;;;;D
Dievs ,es zinu ka mes  esam grecinieki ,ka greku mums ir daudz un tu sodi mus ar likstam,bet si maza dzivibina kapec vinai jacies sadas sapes?kapec tu liec  bernam mocities jau tagd kaut dzivi sacis tajau gruta un nezeliga pasaule?ludzu tevi Dievs,ja esi tu tur tad nonem sapes manam delinam ,vins ir tikai nevainiga dveselite kas nakusi saja dzive.es ludzu saudze vinu ,ja esi tik varens tu nepielausi ka berns kas ir vis tirakais no mums mocisies sapes.  
es tureju vinu ciesi pi sevis un ludzos pusbalsi man asaras riteja pasas jo es velejos ,lai tikai mazajam parietu sapes. .  jau 10 gadi pagajusi vis kartiba.

Atslegas vārdi: dzives atzina0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (4)

  1. 0
Dzēsts profils 9. mar 2010. 10:09 Viņa atbildes

Aukstāki spēki ir,bet nsmāku izskaidrot kādi.

  1. 0
Ledija J. 9. mar 2010. 11:41 Viņas atbildes

ja es ticu. tas ir sausmigi ,ja del vecaku grekiem ie jacies berniem.it seviski maziniem.berniem ,kuri ir nakusi vel nevainigi,bez greka sai pasaule/ es ticu sai aukstakai varai.kura mums dod zimes,lai piesargajamies no nelaimem.es stradaju dzivnieku veselibas centra.mums tur ir skunisi ar kumpalam ,priek dzivniekiem.un nakosaja diena ,skunitis sabruk,bet iepriekseja es gaju vakt kumpalas.un ja es tur gaditos,manis tagad nebutu starp dzivajam

  1. 0
Burvīgā D. 9. mar 2010. 22:42 Viņas atbildes

Ir gadījies.

  1. 0
Dzēsts profils 10. mar 2010. 11:07 Viņa atbildes

Neticīgie tiks pazudināti ! Bet ticīgie caur Jēzu kristu būs Dieva aizsegā ! Dievs ir reālāks par reālu !Viņš tavas lūgšanas uzklausija ,jo tu viņam atvēri savu sirdi un viņu lūdzi no visas sirds! Kas ir arī rakstīts bībelē !  UN Jums būs to lūgt no visas sirds !

Autorizācija

Ienākt