Vai tiešām galvenais ir publiskā nozīmēšanās?....

24. dec 2019. 19:56

.... kā ironiski izskās viena kundze: "kuri tikai pa vēstuļu kastītēm čabinās"    Vairāk gan gūstu no tās čabināšanās, jo tas ir daudz personiskāk un daudz daudz interesantāk, dažubrīd. Jūsu domas?

24. dec 2019. 19:58

sanācis tā, ka savējos ierodamies vēl tikai gaidu, aiz to (atvainojiet!) mans 1.jaut. šajā sadaļā tik nesaistīts ar Zsvētkiem :)

26. dec 2019. 12:20

Oskar! Tā jau tas ir, kā Tu saki. Bet- gadās reizēm, kad situācija prasa mzl piespēlēt, vai arī- sagribas vnk justies vieglāk un gaisīgāk, nekā tobrīd patiesi jūties. Un tas ir tikai normāli. Nenormāli (manā redzējumā) ir ieiet kādā lomā tik ļoti, ka, šķiet, cilvēks pats jau tic tam teātrim, ko spēlē. Paldies par atbildi!

26. dec 2019. 12:32

   Frēzij! Paldies par tik saturīgo atbildi!   Piekrītu visam, ko Tu raksti par iesaistīšanos vai neiesaistīšanos. Arī es taču gana bieži iesaistos   Šobrīd neļauju vairs sev rakstīt blogus, lai cik ļoti reizēm to sagribas. Arī viens cilvēks ar savu neīstumu un mahinācijām tik  mazskaitlisko rakstītāju vidi spēj sabojāt.

   Par personiskajām sarakstēm. Mani aizskāra minētās kundzes nievīgaisuzbrauciens: "apātiskos amigosiešus , kuri tikai pa vēstuļu kastītēm čabinās"  Vai tad, ja cilvēki sazinās sarakstoties, daloties domām un tml., viņi uzreiz ir apātiski?! Kā jau iepr.esmu minējusi- šeit esmu satikusi ne vienu vien labu draugu vēlāk, reālajā dzīvē. Jā, esmu arī pievīlusies, smagi. Bet ne jau tāpēc vairs neticēšu nevienam!

Atslegas vārdi: tik svarīgie īkšķīši0

Labākā atbilde

  1. 1
Frēzija v. 25. dec 2019. 23:39Viņas atbildes

   ... zīmēšanās, izlekt kādam priekšā .., man tas nekad nav bijis svarīgi.
  Kas attiecas uz jautājumiem, tie reizēm ir aktuāli, gan ar humora devu vai arī tā - uz sitienu, kas tajā brīdī ienāk prātā    Tas ir atkarīgs no mums pašiem - vai vēlamies iesaistīties ar savu atbildi, cenšos vienmēr atbildēt patiesi, ja negribu atklāt patiesību..., neiesaistos, bet ar fantāzijām nenodarbojos, netēloju ne baltu, ne mīkstu ne pūkainu  
     ... un visugudro - protams arī ne  
  Par privāto čatošanu, reti, kad iesaistos. No pirmās frāzes saprotu, turpināt vai uzreiz pasūtīt, jo kādreiz gadījās vilties - normāla sarakste ar kādu dāmu, tad pēkšņi viņai misējums un nu, nāca draudi, ka izliks privāto saraksti ēterā  
  Ir protams te iepazīti normāli cilvēki, ne es par viņu, ne viņi par mani. Ar čatošanu ( privāto) neaizraujos, jo nav tāda laika un vajadzības.
    Visu jauku, Tev Ingrida  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (1)

  1. 1
Dzēsts profils 25. dec 2019. 23:51 Viņa atbildes

Ļoti labs jautājums   ! tiešām!
   Domāju, ka nē. Svarīgāk ir kas esi Tu pats. Un tā nav atbilde uz jautājumu par rakstīto, par sarakstēm vien. Tas ir arī par to, kā kurš sevi pasniedz citos veidos publiski pieejamos (draugs, svešais ...) veidos.
T.i.  -Tas, ko redz profila apmeklētāji.

Autorizācija

Ienākt