Kas ir veģetārisms?

27. okt 2009. 21:37

Ir miljoniem cilvēku, kuri nekad nav iedomājušies par veģetārismu. No agras bērnības viņi ir galinājuši dzīvniekus. Tas neatšķiras no kanibālisma. Kopš Čārlza Darvina tas ir zinātnisks fakts – cilvēks ir cēlies no dzīvniekiem, cilvēks ir evolucionējis dzīvnieks, - tātad, ēdot gaļu, cilvēki priecīgi ēd savus priekštečus.Nedari šādu nejauku lietu! Zeme un cilvēki var radīt pietiekami daudz veģetāras pārtikas. Kad cilvēki neēd gaļu, dzīvnieki to uzreiz saprot. Viņi saprot, ka šie cilvēki nav ienaidnieki, ka šie cilvēki ir daļa no viņiem, draugi. Un visa flora un fauna ir daļa no mums.Veģetārisms ir maza lieta. Mums ir jārada pasaule ar patiesi jutīgiem cilvēkiem, kuri spēj saprast mūziku, dzeju, glezniecību, kuri spēj saprast dabu, kuri spēj saprast cilvēka skaistumu, kuri spēj saprast pasauli, kurā viņi dzīvo: zvaigznes, mēnesi, sauli. Pat putns spārnos var tevi piepildīt ar bezgalīgu līksmi. Mazā putna brīvība, viņa dziesma var tev likt dejot un dziedāt.
Om shanti

27. okt 2009. 21:53

Kādēļ tu nevari apēst savu māti? Kādēļ tu nevari apēst savu vīru vai savu bērnu? Tik garšīgi! Jautājums nav par mūziku, dzeju, glezniecību, es vēlreiz vēlos tev atgādināt: jautājums ir par estētiku. Estētisks cilvēks redz, ka dzīvība ir skaista, tā nekļūst pretīga. Taču, ja tavā prātā ir doma par gaļas ēšanu, tas kaut ko liecina.!!! Tu vari ēst gaļu un mīlēt, arī ar mīlestību tam nav nekāda sakara. Taču, ēdot gaļu, tu par sevi vēstīsi vienu – ka tu esi ļoti primitīva, nekulturāla, necivilizēta un ka tev nav nekādas izpratnes par to, kādai jābūt dzīvei!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Veģetārisms1

Labākā atbilde

Dzēsts profils 28. okt 2009. 00:14Viņas atbildes

Nu jau pusgadu kā vairs nelietoju gaļu uzturā - jūtos daudz labāk, skaidrāk galva strādā, pašsajūta un visas jušanas uzlabojas tas tik sākums...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 0
Inga M. 27. okt 2009. 21:43 Viņas atbildes

Manā izpratnē, viens jūtās labi ēdot gaļu, otrs neēdot to.... Bet negribētu piekrist domai, ka "Mums ir jārada pasaule ar patiesi jutīgiem cilvēkiem, kuri spēj saprast mūziku, dzeju, glezniecību, kuri spēj saprast dabu, kuri spēj saprast cilvēka skaistumu, kuri spēj saprast pasauli, kurā viņi dzīvo: zvaigznes, mēnesi, sauli...." šīs visas izjūtas un sparatne ir tikai tiem, kas ir veģetārieši...
Mana mūzikas vai mākslas izjūta/gaume nekā nav mainījusies, kopš atkal ēdu gaļu....

  1. 0
Dzēsts profils 27. okt 2009. 22:34 Viņa atbildes

Cilvēka gēnos ir ierakstīts,ka viņš ir "visēdājs".Ja nu pēkšņi viņš atsakās no gaļas,jeb augļiem,vienalga no kā savā ēdienkartē,tad tas liecina par viņa garīgu,morālu vai fizisku traumu.Un tikai.Ja kā piemērs gaļas ēšanai, vai neēšanai tiek piesaukts Bērns,Māte - tas jau velk uz psihiatrisko slimnīcu.

.

  1. 0
Dzēstss P. 27. okt 2009. 23:14 Viņa atbildes

Vismaz pagaidām,man ar TO nav nekā kopēja!:)

  1. 0
Churchiks K. 27. okt 2009. 23:40 Viņa atbildes

hahaha......es jau kaadu laicinju eedu galju 1 reiz nedeelja.......un juutos labaak nekaa kad eedu galju biezhaak....ideja ir neest galju vispaar......jo no galjas cilveeks kluust agresiivs, negatiivs, truukst energijas, konfliktee ar sevi!

SAKA ,KA TIE ,KAS VEGGITAARIESSI, IEEDOT GALLU AIZMIGT NEVAR...spiezz un moka puncis un galal nepaarstraadaajaas, kaa zallumi un daarzenni,kuri gaazeejaas pa veederu:)

  1. 0
Edgars D. 28. okt 2009. 04:50 Viņa atbildes

Veģetārisms,tas ir NEtauku saturs smadzenēs(manā interpretācijā).

Autorizācija

Ienākt