Sakiet, vai jūs mīlat bagātos?

28. okt 2009. 21:36

Protams, nē! Tas ir dabiski. Kur cilvēces vēsturē ir mīlēti bagātie? Ja pat Kristus sacīja, ka drīzāk kamielis izies caur adatas aci, kā bagātais nokļūs paradīzē! Nemīl nekur bagātos! Kas visvairāk nodokļus maksā visur? Bagātie cilvēki. Jo lielāka bagātība, jo lielāks peļņas procents. Kas tas tāds ir? Tas ir sods par veiksmi. Likumi, kas tiek pieņemti valstī, ir kolektīvās apziņas atspulgs. Tālu nav jāiet, un pat nevajag prasīt vai bagātos mīl, vai nē.Nevar kļūt par bagātu vai nodrošinātu cilvēku, neieredzot bagātos un nodrošinātos cilvēkus! Tas nekad nav bijis, nav un nebūs! Ja savā apziņā cilvēks kaut ko neieredz, viņš nekad to nesaņems, jo viņa apziņa izdarīs visu iespējamo, lai glābtu un norobežotu viņu no tā, ko viņš neieredz. Jo tas, ko mēs ienīstam, patiesībā, ir tas, no kā mēs baidāmies!!!
Om shanti

28. okt 2009. 22:01

Vai jūs zināt, ka B.Geitss, ko visi tā neieredz visā pasaulē un kura kompānijas interneta mājaslapu katru dienu cenšas uzlauzt simtiem hakeru, notērējis labdarībai jau 20. miljardus dolāru? Vēl vairāk, vai jūs zināt, ka viņš uzrakstījis testamentu, kurā saviem diviem bērniem viņš atstāj pa 10 miljoniem dolāru pēc savas nāves un pārējo visu naudu ziedo labdarībai. Lūk, kā! Var daudz pļāpāt par dvēseliskumu, par labdarību, par apziņas transformāciju, bet šis cilvēks reāli dara. Viņš nerunā, bet dara. Un pēc saviem darbiem jūs tiksiet atalgoti - teikts Bībelē!Viņš absolūti nav piesējies naudai. Un viņš var pateikt: es esmu atteicies dzīvē no naudas. Bet, cilvēks, kurš saka, ka es gribu atteikties no naudas, gribu būt nabags??? Lai no kaut kā atteiktos, to vispirms ir jāiegūst.!!Ja cilvēkam naudas nekad nav bijis, nav un nebūs, un viņš atsakās no naudas, tad viņš vienkārši melo un melo pirmkārt sev!!
Om shanti

Atslegas vārdi: bagatiba0

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 28. okt 2009. 21:40Viņas atbildes

Es cienu bagātus cilvēkus, tos, kas tiešām ar savu darbu, izdomu, neatlaidību iet uz savu mērķi - viņi ir atvērti pasaulei un cilvēkiem, ar viņiem ir viegli komunicēt, jo viņi ir arī garīgi bagāti - tos es tiešām cienu!!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Madara M. 28. okt 2009. 21:50 Viņas atbildes

Es nevienu bagātu cilvēku nepazīstu tik tuvu, lai spētu viņu mīlēt vai nīst. Ja nu vienīgi garīgi bagātus, tos gan vairāk tā kā mīlu :)))))

  1. 0
Dzēsts profils 28. okt 2009. 22:04 Viņas atbildes

kopumā doma laba, bet es nedomāju, ka ienīstot kaut ko tam pamatā ir vienkārši bailes... es vēl par šo padomāšu, bet cik nu uzreiz nāk prātā, baiļu tur nav....

  1. 0
Dzēstss P. 28. okt 2009. 22:10 Viņa atbildes

Mīlēt Bagātu Sievieti-tā tokš Dubultbauda!:)))
Un,kāpēc gan ne-pat vairākas var!:D

  1. 0
intropa 8. 28. okt 2009. 22:29 Viņas atbildes

taa nu re!!!..., labdariibaa tik daudz!!!..., jo daudz no citu nieka kapeikaam miljonus pelniijis,- tam ar pienaakums sakraat kapeicinnu , lai sanaaktu miljons citai kapeikai to citiem izdalot, Bet patiesiibaa bagaats ir nevis tas ,kas turiigs, bet tas ,kam pietiek ar to, kas vinnam ir ,un tas ,kas maak priecaaties par to, kas vinnam ir!

Bagaatos jau nemiil vinnu naudas deell, bet vinnu iipassiibu deell!

  1. 0
Aija S. 28. okt 2009. 22:39 Viņas atbildes

   Nauda - milzīga enerģija, kā domā tā dzīvo. Mīlu.......

  1. 0
Churchiks K. 29. okt 2009. 00:12 Viņa atbildes

mantiskaa bagaatiiba ir MIIIILZIIIIGS nieks saliidzinaajumaa ar gariiigo bagatiibu........esmu no tiem kas gatavs atteikties no pasauliigiem labumiem kkaa augstaaka vaardaa....bet kad sasniegsh augstaako tad protams iedzertu kaadu auglju kokteeliiti kkur taizemes kuurortaa

  1. 0
La s. 1. nov 2009. 12:30 Viņas atbildes

dīvaini gan....cilvēku parasti neieredz vai mīl viņa būtības dēļ, bet maka saturam ar to nav nekāda sakara.... neieredzēt vai mīlēt, tās ir divas galējas pasaules.... vai ir vērts savu enerģiju iztērēt kam tādam .... ir tikai dažas, uz pirkstiem skaitāmas, patiešām svarīgas lietas un viena no tām ir.....mīlēt to, ko ir vērts mīlēt, bet vai ir vērts un ko mīlēt, tas katram pašam jāizlemj...

Autorizācija

Ienākt