Vai esat kādreiz mēģinājuši 18.novembrī uzklāt galdu,lai ēdieni būtu valsts karoga krāsās?Minēšu dažus.Buberts ar dzērveņu ķīseli,dzērvenes pūdercukurā,rīsi ar Boloņas mērci,u.c.
Atslegas vārdi: ēdienu receptes3
Labi gan,ka karogā ir tikai divas krāsas.Tomāti pa malām,krējums vidū.
Pie sarkanās krāsas man viss-itinviss ceļas uz augšu!
Interesanta ideja.:)
jaa... 4.juulijaa asv gadiijumaa buutu stipri gruutaak... hehe
ideja laba
nav mēģināts, bet interesanti būtu
Jā, jā, vēl jau var izgriezt bekona šķēli no krūtiņas tā, lai veidotos Latvijas kontūras, kurai pa vidu balta tauku līnija. To var dabūt gatavu, ja cūcis reizēm ir pabadināts, tad gaļiņa cauraug kā vajag. Pats audzēju, tāpēc zinu.
Nu tad gan var badā nomirt!!!
Khe, neesmu mēģinājusi un nez' vai arī kādreiz būs tāda vēlme "noēst valsts karogu" :DDDD
Rudens ziedus gan pušķītī uz galda kādu reizi esmu sakārtojusi tādā īpašā noskaņā :))- sarkanbaltsarkanajā noskaņā.
Bet, ja godīgi- 18.novembrī (tāpat kā visos parējos datumos- zīmīgajos un ne tik zīmīgajos) pilnīgi pietiek ar aizdegtu sveci. Baltu... (jo baltās un "krējumīgās" manas mīļākās :)) )
Nez vai tas vajadzīgs