Varat pamēģināt?

14. nov 2009. 17:16

Vai esat kādreiz mēģinājuši 18.novembrī uzklāt galdu,lai ēdieni būtu valsts karoga krāsās?Minēšu dažus.Buberts ar dzērveņu ķīseli,dzērvenes pūdercukurā,rīsi ar Boloņas mērci,u.c.

Atslegas vārdi: ēdienu receptes3

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (11)

  1. 1
erika s. 14. nov 2009. 17:25 Viņas atbildes

Labi gan,ka karogā ir tikai divas krāsas.Tomāti pa malām,krējums vidū.

  1. 1
Dzēsts P. 14. nov 2009. 17:36 Viņa atbildes

Pie sarkanās krāsas man viss-itinviss ceļas uz augšu!

  1. 0
Ilona M. 14. nov 2009. 17:18 Viņas atbildes

Interesanta ideja.:)

  1. 0
Dzēsts profils 14. nov 2009. 17:29 Viņa atbildes

jaa... 4.juulijaa asv gadiijumaa buutu stipri gruutaak... hehe

  1. 0
Dzēsts profils 14. nov 2009. 17:29 Viņa atbildes

Paldies par receptēm,paprovēsim ko tādu pagatavot.Viena bēda,ar naudiņu tā pašvakāk

  1. 0
Dzēsts profils 14. nov 2009. 18:19 Viņas atbildes

ideja laba

  1. 0
Dzēsts profils 14. nov 2009. 20:16 Viņas atbildes

nav mēģināts, bet interesanti būtu

  1. 0
Guntis O. 14. nov 2009. 22:19 Viņa atbildes

Jā, jā, vēl jau var izgriezt bekona šķēli no krūtiņas tā, lai veidotos Latvijas kontūras, kurai pa vidu balta tauku līnija. To var dabūt gatavu, ja cūcis reizēm ir pabadināts, tad gaļiņa cauraug kā vajag. Pats audzēju, tāpēc zinu.

  1. 0
Miss T. 15. nov 2009. 00:21 Viņas atbildes

Nu tad gan var badā nomirt!!!

  1. 0
Dzēsts profils 15. nov 2009. 16:24 Viņas atbildes

Khe, neesmu mēģinājusi un nez' vai arī kādreiz būs tāda vēlme "noēst valsts karogu" :DDDD
Rudens ziedus gan pušķītī uz galda kādu reizi esmu sakārtojusi tādā īpašā noskaņā :))- sarkanbaltsarkanajā noskaņā.
Bet, ja godīgi- 18.novembrī  (tāpat kā visos parējos datumos- zīmīgajos un ne tik zīmīgajos) pilnīgi pietiek ar aizdegtu sveci. Baltu... (jo baltās un "krējumīgās"  manas mīļākās :)) )

  1. 0
Jurijs M. 18. nov 2009. 12:57 Viņa atbildes

Nez vai tas vajadzīgs

Autorizācija

Ienākt