Kas ir laiks mūsu dzīvē...?

17. nov 2009. 09:58

Tas ir laiks no dzimšanas līdz miršanai. Mūsu dzīve arī ir laiks. Mēs ņēmām un sarunājām, ka sadalīsim šo laiku gados, mēnešos, dienās utt.. Tas ir laiks. Vispār cilvēka piedzimšana arī ir pirmais solis pretī nāvei. Piedzimšana nozīmē tikai to, ka tas nomirs, jo kas ir piedzimis, tam ir jānomirst un jāpazūd. Tiklīdz cilvēks piedzimis, tā sākas laika atskaite. Šo laiku patiesībā skaita mūsu pulksteņi. Laiku no dzimšanas līdz nāvei, jo tas patiesībā ir reālais laiks. Tas laiks, kas mums ir atvēlēts dzīvei...!!!
Om shanti

17. nov 2009. 10:24

Laiku ir pieņēmusi mūsu apziņa, kurai jāfunkcionē kaut kāda laika un telpas ietvaros un sistēmā.Patiesībā laika nav! Tas neeksistē. Tāpēc laika vienmēr ir tik, cik jums tas vajadzīgs.Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka vienam laiks rit ātri, otram vidēji, trešajam lēni. Laiks, kā viss pārējais, ir mūsu apziņas projekcija. Ja jūsu apziņa ir attiecīgi organizēta un integrēta eksistējošos dabas likumos, tad jūsu rīcībā ir tieši tik daudz laika, cik jums ir nepieciešams, un visu jūs paspēsiet izdarīt, un visam pietiks laika. Bet laiks, kā absolūts lielums, kā distance no dzimšanas līdz miršanai, ir pamata bagātība, jo tā rada iespēju kaut ko vai nu izdarīt, vai nē. Tāpēc laiks ir jāciena un jāizmanto maksimāli, lai pēc tam nebūtu ļoti žēl nelietderīgi pavadīto gadu.Man laika pietiek visam, lai ko es nedarītu. Jo laiks priekš manis ir mana pozicionēšanās visumā, tas arī viss!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Laiks22

Labākā atbilde

  1. 1
erika s. 17. nov 2009. 10:11Viņas atbildes

Laiks sākas no ieņemšanas brīža,navis piedzimšanas.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 0
алёнка t. 17. nov 2009. 10:15 Viņas atbildes

    Laiks ir kaut kas tāds, ko cilvēks nespēj nedz ietekmēt, nedz mainīt. Lai ko tu arī nedarītu, laiks plūdīs neatkarīgi no tevis. Līdz ar to cilvēki īstenībā nemaz nezina, kas ir laiks. Iespējams, mēs saskaramies ar laiku tikai vienā no tā izpausmēm un šo izpausmi arī pazīstam. Turpmākajā tekstā, lai vienkāršotu izklāstu, mēs šo, mums pazīstamo, izpausmi arī dēvēsim par laiku, kā tas arīdzan parasti tiek darīts.

  1. 0
Churchiks K. 17. nov 2009. 12:43 Viņa atbildes

Taadaa gadiijuma Mr.Yoga tavs apraksts par tavu laiku..........ar ko tad laiks pa tavam atchkjiras no liktenja???.....nee laiks ir tikai eksisteeshanas kapsula kura ir pa maniim....kuru var mainiit kaa gribi cik gribi.....taa iir materiaala substamce vispaar kurai nav jeegas pieveerst uzmaniibu un izsprast taa uzdevumu vai kesisteeshanas iemeslus....taa ir materiaala substance kuru vienkaarshi ir jaaizmanto

pasaulee viss laiks ir vai nu dzimsanai, esamiibai, mirsanai citai poziiciju ieņemšanai, esamiiba citaa veidolaa, skeleta, truudu, molekulu...MIRIS VEEL NENOZIIMEE NEESOSS..., TIK VIEN NE CILVEEKA PASKATAA...
LAIKS IR PERIODS ,KO KAADS SKAITA..., BET KATRAA LAIKAA TO DARA JAU KAADS CITS...

  1. 0
Jaukā T. 17. nov 2009. 21:37 Viņas atbildes

Vai Tev tieshaam VISAM pietiek laika???

  1. 0
Dzēsts profils 18. nov 2009. 16:10 Viņas atbildes

mirklis...

  1. 0
Dzēsts profils 18. nov 2009. 16:47 Viņas atbildes

nespēju lasīt tavas pārgudrības. tak jau pagaidām smadzens nav piemērotas. tātad visam savs laiks.

  1. 0
Dzēsts profils 20. nov 2009. 15:58 Viņa atbildes

Viens neliels mirklis

Autorizācija

Ienākt