Ka gatavot miklu piradziniem lai nakama diena nebutu cieti piragi

21. jūn 2010. 11:47

Es gribu uzcept piragus

Atslegas vārdi: JOHANS0, VAN0, ROYS0

Labākā atbilde

  1. 1
... .. 21. jūn 2010. 11:59Viņas atbildes

Pieliec lielo karoti ar skābu krējumu.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
ilze s. 21. jūn 2010. 13:22 Viņas atbildes

Nopērc Dobeles dzirnavnieka rauga mīklu,dari visu kā receptē rakstīts(nekad nav pievīlusi)un pieliec divreiz vairāk taukvielu.Lai izdodas!Starp citu ļoti labi pīrāgi izdodas no saldētās mīklas Tešla.Mazāka ķēpa

  1. 1
nadya c. 21. jūn 2010. 13:44 Viņas atbildes

ingridienti vissie tie passi ka vienmer galvenajs laba mikla,svajgajs raugs un galvenajs labs garastavoklis,tikaj ar labsirdibu bus jauki piradzini un kad vini drusku adzisis iekiek vinjus kastroli ar vacinu,vaj politiliena majsa un no rita viss bus miksts

  1. 0
Dzēsts profils 21. jūn 2010. 11:51 Viņas atbildes

  Margarīna vietā ņem sviestu,nežēlo

  1. 0
Dzēsts profils 21. jūn 2010. 11:54 Viņa atbildes

Internetā paskaties.

  1. 0
Ilze B. 21. jūn 2010. 11:58 Viņas atbildes

Milti jāliek nedaudz mazāk un spēcīgi jāizmīca mīkla - vijīga un kamēr nelīp pieŗokām.

  1. 0
Arnolds P. 21. jūn 2010. 12:21 Viņa atbildes

raudzē mīklu ledusskapī.

  1. 0
Inese g. 21. jūn 2010. 15:35 Viņas atbildes

padomus esi sasmēlies...tagad visu vienā katlā un uz priekšu...tad varēsi visus vainot.kad neizdevās...bet es tev neteikšu neko.....es aizbraukšu nogaršot,nākamajā dienā...ja neiebilsti!!!

Autorizācija

Ienākt