Vai tev ir kaimiņi,kuri priecāsies kopā ar tevi ,ja tev veicas!

9. jūl 2010. 12:20

man ir brīnišķīga kaimiņiene-vienīgā,kura ir,būs līdzās ,vai tev ir labi,vai slikti!Un kā ir ar jums?
Man ir kaimiņš,kurš dzīvot nedod-mūzika viņam nepatīk-viss viņam traucē.....esam jau divus sodus maksājuši ....par ro ,ka dienas laikā pārāk skaļi klausāmies mūziku-(tas ir viņa izpratnē skaļi)Un par to ,ka dēls kapņu telpā smēķēja!(pie vaļēja loga un ar pelnu trauku,kad piebrauca municipālie ,viņiem ne prātā neienāca ,ka tas ir viņu dēļ,viņi pat skaļi nerunāja))Nu ļoti nepatīkama ģimenīte!

9. jūl 2010. 12:39

var jau būt,bet citiem viņi nesienās klāt tikai mums!,laikam vienkārši nepatīkam viņiem!

9. jūl 2010. 12:41

šodien neviens ar tevi nerunā-,kad atbrauca -mūzika vispār vairs nespēlēja!Un neviens jau arī pie durvīm nezvanīja,un neteica-esiet lūdzu klusāki!

9. jūl 2010. 16:43

visbanālākais ir tas.. ............ka kaimiņš nodarbojas ar dzīvokļu pirkšanu un pārdošanu.. ...un pirms tam ne vienreiz vien piedāvājās mūsu dzīvokli nopirkt-es atteicos!es domāju ,ka tās ir sekas-tā nu nau ka es neredzu sevi un savējos no malas!Jo es apprasījos visiem kaimiņiem,vai patiešām ,kad manis nau mājās,manējie te visiem rada nemieru-visi bija izbrīnīti-vismaz neko sliktu neteica!
Un par sodu! neviens pat neko nenoskaidroja-sūdzība ir un punkts!Jāni -Jūs laikam nekad neesat saskāries ar administratīvo tiesu!!!!!tad jūs tā nerunātu!

Atslegas vārdi: prieki0, bēdas1, kaimiņi0

Labākā atbilde

  1. 2
Aivars K. 9. jūl 2010. 13:38Viņa atbildes

es arī negrasos ostīt pīpmaņu dūmus.. tāpēc savu kaimiņu esmu pārmācījis.. lai smirdina savu dzīvokli, ne koplietošanas telpas..

arī mūziku klausoties, ir tomēr jārēkinās ar citiem mājas iedzīvotājiem.. ja tik daudz problēmu, tad jau izdevīgāk dzīvot savrupmājā..))

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 1
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 12:36 Viņas atbildes

Nu, par smēķēšanu diemžēl kaimiņam ir taisnība (bet ne jau tāpēc uzreiz policija būtu jāsauc), par mūzikas klausīšanos gan es vēl strīdētos, un pamatīgi, piedevām. Bet vispār pretīgi, ka nespēj normāli komunicēt  

Mani kaimiņi salīdzinoši neitrāli, labākajā gadījumā sasveicinās tikai

  1. 1
Dārzniece K. 9. jūl 2010. 14:20 Viņas atbildes

          Pēc manām domām ar kaimiņiem IR JĀRĒĶINĀS....

  1. 1
ES M. 9. jūl 2010. 15:27 Viņas atbildes

mēs ar kaimiņieni tikko no meža atbraucām...............kopā sēnes,lācenes salasījām.........ah un vēl melllenes saēdāmies..........tā lūk............

  1. 1
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 17:15 Viņa atbildes

Es ar vienu kaimiņieni esmu uz Jūs,slinka,skopa,ziņkārīga,vaktē,kas pie manis nāk un trin mēli,par 40 gadiem pat 1 lampiņu nav nomainījusi koridorā....2 kaimiņi slinki,bezdarbnieki,nāk pie manis bičot naudu un smēķus!   Protams,ir arī labi kaimiņi,izpalīdzīgi,aizved mani uz laukiem,kad vasarā autobuss iet 1x nedēļā!    Kaimiņi nav brūtes,ko var izvēlēties!...

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 12:38 Viņa atbildes

latvijas republika ir aizliegts smeket kapnu telpas,tas ir pareizi,es ta uzskatu,pats ari smekeju,bet dzivoju privat maja,par to muziku gruti spriest,nekadi decibeli  nav uzlikti,,itka jebkurs troksnis var maisit kaiminam un ir tiesibas izsaukt policiju,bet tevi janoker pie rokas

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 12:59 Viņa atbildes

Manejais ir varens mēlotājs.visu lieko samet mežmalā.

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 13:03 Viņa atbildes

nju , ja tiek likti sodi , tad Esat vainīgi ............. varbūt ,ka neredzat sevi no malas , reizēm tā gadās  !!!
Man ar kaimiņiem ir līdzīgas attiecības kā    Emmucim Kārkla  jaunkundzei , neitrālas, klusas un mierīgas.    

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūl 2010. 13:44 Viņas atbildes

no 8 rītā līdz 11 vakarā varu klausīties cik skaļi gribu...par vieniem saviem kaimiņiem nevaru teikt nevienu sliktu vārdu... bet par otriem neizteikšos..

  1. 0
Frēzija v. 9. jūl 2010. 15:10 Viņas atbildes

Kaut gan dzīvoju privātmājā, guļot pie atvērta loga, reizēm jāklausās vai pus nakti jauniešu bugi - bugi, bet ko padarīs, un kur nu vēl suņu rejas , kaimiņi ir   ,ja nu vienīgi aizmirstie radi kaimiņos.

  1. 0
Anatolijs S. 9. jūl 2010. 15:46 Viņa atbildes

Jā ir !!!! Mēs sadzīvojam draudzīgi.Svinības ir visiem bet tās nenotiek katru dienu.Tākā man ir veicies !!!

Autorizācija

Ienākt