Latvijā vairakumam visa dzīve sagruva. Bet kādā filozofiskā mierā to uztver.

8. jan 2010. 11:58

Atslegas vārdi: Miers13

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (6)

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 12:00 Viņas atbildes

Jā,par to es arī brīnos!

  1. 0
didi a. 8. jan 2010. 12:02 Viņas atbildes

nuja, ta jau vienmer ir bijis, ka nevienam nav dalas gar citu nebusanam.

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 15:13 Viņa atbildes

A ko, vajadzēja revolūciju!? Nu tā piebaroti ar masu medijiem. Ko kustēt, ko kliegt? Nas i zdesj horosho kormjat. Vēl jau ir no kā atteikties, gan jau Vienotiem jau nav jābūt kautkādās politiskās spēlēs, bet gan vienam pret otru.Rez mani paziņas, vienai trūcīgai ģimenei, uzdāvināja 2 maisus kartupeļu. Tie šos nenoēda bet iestādīja. Rudenī trūcīgā,ģimene sev novāca, un vēl citām 3 ģimenēm, pa 2 maisi aizveda.Nedaudz gudrības un labu sirdi. Bet kas kuram tuvāks

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 15:44 Viņas atbildes

Vienai daļai (samērā lielai) jau tā dzīve bija uz gaisa pilīm uzbūvēta- tai bija lemts sabrukt- agrāk vai vēlāk.  Savas muļķības pēc..
Iespējams, es nepiederu pie vairākuma- galva uz pleciem ir, rokas un kājas arī ir. Un spārnus nolaist un žēloties- tas nav manā dabā. Uz paplātes neviens neko nepienesīs un arī- kam man tas? Un vēl- priecē, ka spēju būt atbalsts un saņemu atbalstu. No savējiem.
Ja par svešiem- tad arī viņiem vajadzētu būt kādiem savējiem. Varbūt vnk kādreiz viņiem nebija laika, lai savējos sastaptu?....

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 18:10 Viņa atbildes

Grūtības ir jāpārvar.

  1. 0
Dzēsts profils 8. jan 2010. 18:41 Viņa atbildes

Īstenibā tas sākumā no malas tā varetu šķist,taču Tauta ir pilna rugtuma,grūta,kā pirms dzemdībam.Domāju,ka ir spēki kas ari ,kautko perē!taču pašam ikdienā,kontaktā ar ļaudīm-liekas liela daļa būtu gatava',ka 90ņdesmitajos gāja uz barikādēm ,ta ari tagad iet-tikai iedod precīzāku saukli par ko?,cits prasa kur likt ietaupīto pēdējo "ķapeiku''-varbūt kalašņikovu nopirkt?Un īsti līdera kuram būtu vienalga vai izdosies ,vai nāksies sapūt arī nav.Protams-kredīti kuros paši mīļi ielīdām,lai paliktu par vergiem ir viens taču mīļa iekšējā politika ir ,kas cits.Vai nu tas tiek diktēts ,vai nu vienkarši SIEM ir visdziļākais ''po''',kopar šiem domā un ,kas aiz viņiem paliek,ka tik pašiem okei.

Autorizācija

Ienākt